Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın baykuşlar

Öncelikle hepimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, Ata'mı saygı ve özlemle anarım.

Bu ayki Italyan Edebiyatı'ndan seçtiğim kitabıma sabah başladım.
Dino Buzzati__Dağların Adamı Barnabo.
Yazarın kalemini çok severim, bu da ilk romanıymış, merak ediyorum, bakalım bana nasıl bir dünyanın kapısını aralamış.

Mutlu pazarlar.

Kızlar
Dün doğum yaptım. Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
Allah şifa versin inşallah hayata tutunsun miniğin
Dualarımız seninle

Geçmiş olsun canım.
Allah şifa versin güzel bebisine.

Günaydın ve herkese mutlu bayramlar. En güzel bayramımız kutlu olsun. Güzel cumhuriyetimiz daha nice 94 yıllar Yaşasın
Dünün tatlı yorgunluğu ve huzuru var hala üzerimde. Akşam da biraz kitap okuyabildim evde dinlenirken. Genelde pazar günleri pek okuyamam ama eşim çok iddialı olduğunu söylüyor bu pazar mutlaka okuyacakmış eşlik ederim ben de ona
Keyifli pazarlar herkese

Efrasiyab'in Hikayeleri bitti.
Anar bana mistik ve tarihi kitaplari sevdirdi desem yeri. Puslu Kitalar Atlasi hala zihnimde
*
Bu kitapta ise ;
Ölüm ,defterinde yazan kisilere gidip can aliyor.
Gittigi evde dede torunlarina masal anlatiyor derken ölüm listede baska birini bulana dek senin sirani oteliyorum diyor ve o kisiyi ararlarken yasli adamla birbirlerine hikayeler anlatiyorlar.
Korku,dini,sevgi uzerine gibi..
Aksam olup dedenin torunlarina denk gelince torunlar Ölümün kim oldugu ve amacini ogreniyorlar. Dedelerini almamasi icin bir oyun oynuyorlar. Yaratilisi soguk ve tebessumu dahi bilmeyen ölümü acaba güldürebilecekler mi?
Biraz efekt katayim dedim

Bu kitabi ben de okumustum. Simdi senin yazini gorunce hatirladim. Ama sonuna kadar okudum mu onu hatirlamiyorum. Off nasil bir unutkanliksa artik bndeki. Sonunda ne oluyordu?

Efektini yerim senin

İhsan Oktay anar okuyasım geldi sen böyle güzel anlatınca
Bakayım puanlarımla alabilecek miyim

Bu kitabi ben de okumustum. Simdi senin yazini gorunce hatirladim. Ama sonuna kadar okudum mu onu hatirlamiyorum. Off nasil bir unutkanliksa artik bndeki. Sonunda ne oluyordu?
Okumayanlar ve okumaya baslayacak olan var minerva1988
O yuzden ozelden yazayim sana Colin

Efektini yerim senin
Ben seni yesem

İhsan Oktay anar okuyasım geldi sen böyle güzel anlatınca
Bakayım puanlarımla alabilecek miyim

Kızlar
Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum.

Kızım maalesef melek oldu.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Ben bir süre izin istiyorum.

Merhaba herkese:)
Matmazel Noraliya'nın koltuğu bitti, 319 sayfa, ağır dili ve terim açıklamalarına rağmen su gibi gitti. Muhteşem bir psikolojik roman, okumayan herkese öneririm, yeni kitabımı seçmedim henüz, biraz şekerleme yapacağım okuma odamın koltuğunda:) Bu arada Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…