- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.381
Allah şifa versin inşallah hayata tutunsun miniğinKızlar
Dün doğum yaptım. Erken gelmek istedi kuzum.
Ama hiç iyi değiliz. Şu anda entübe, solunum cihazına bağlı, dünden beri 4 kez kalbi durdu.
Hayati riski var.
Dua edin.
Geçmiş olsun canım.İyi pazarlar herkese
Cumhuriyetimizin 94.yaşı kutlu olsun
Dün o kıskandıklarınız arasında ben de vardımçok güzel bi gün geçirdik, hasta bi bebekle yaşayabileceğim en güzel gündü diyebilirim
Ferit Edgü-İşte Deniz, Maria kitabına başladım
Bu kitabi ben de okumustum. Simdi senin yazini gorunce hatirladim.Efrasiyab'in Hikayeleri bitti.
Anar bana mistik ve tarihi kitaplari sevdirdi desem yeri. Puslu Kitalar Atlasi hala zihnimde
*
Bu kitapta ise ;
Ölüm defterinde yazan kisilere gidip can aliyor.
Gittigi evde dede torunlarina masal anlatiyor derken ölüm listede baska birini bulana dek senin sirani oteliyorum diyor ve o kisiyi ararlarken yasli adamla birbirlerine hikayeler anlatiyorlar.
Korku,dini,sevgi uzerine gibi..
Aksam olup dedenin torunlarina denk gelince torunlar Ölümün kim oldugu ve amacini ogreniyorlar. Dedelerini almamasi icin bir oyun oynuyorlar. Yaratilisi soguk ve tebessumu dahi bilmeyen ölümü acaba güldürebilecekler mi?
Biraz efekt katayim dedim
Efrasiyab'in Hikayeleri bitti.
Anar bana mistik ve tarihi kitaplari sevdirdi desem yeri. Puslu Kitalar Atlasi hala zihnimde
*
Bu kitapta ise ;
Ölüm ,defterinde yazan kisilere gidip can aliyor.
Gittigi evde dede torunlarina masal anlatiyor derken ölüm listede baska birini bulana dek senin sirani oteliyorum diyor ve o kisiyi ararlarken yasli adamla birbirlerine hikayeler anlatiyorlar.
Aksam olup dedenin torunlarina denk gelince torunlar Ölümün kim oldugu ve amacini ogreniyorlar. Dedelerini almamasi icin bir oyun oynuyorlar. Yaratilisi soguk ve tebessumu dahi bilmeyen ölümü acaba güldürebilecekler mi?
Efrasiyab'in Hikayeleri bitti.
*
Bu kitapta ise ;
Ölüm ,defterinde yazan kisilere gidip can aliyor.
Okumayanlar ve okumaya baslayacak olan varBu kitabi ben de okumustum. Simdi senin yazini gorunce hatirladim.Ama sonuna kadar okudum mu onu hatirlamiyorum. Off nasil bir unutkanliksa artik bndeki. Sonunda ne oluyordu?
Ben seni yesemEfektini yerim senin
İhsan Oktay anar okuyasım geldi sen böyle güzel anlatınca
Bakayım puanlarımla alabilecek miyim
Kızlar
Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum.
Kızım maalesef melek oldu.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Ben bir süre izin istiyorum.
Kızlar
Çok çok üzüldüm, başın sağolsun Allah sabır versinKızlar
Çok üzüldüm. Başınız sağolsun Rabbim sabır versin.Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?