Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok uzuldum.
Allah sabrını versin.
Diğer evladına sağlıklı,uzun ömürler versin.
Kısa zamanda toparlanirsin inşaallah.

Şahsen tanımıyorum seni ama yazdıkların bana çok güçlü bir kadın olduğun izlenimi veriyor, geçecek bu günler, hafifleyecek. Rabbim kızına güzel bir ömür nasip etsin seninle birlikte.

merhaba kızlar. moralim çok bozuk. paratoner gibi bela çeken olduğumu bilirdim ama bu kadarını beklemezdim.

öğleden sonraki saatim boştu, mis gibi elimde çayım kitabımı açtım koridora kıyamet koptu. son sınıflardan birkaç kişi tekme tokat kavgaya etmeye başladı. birkaç öğretmenle ayıralım dedik ve ben birinin bana çarpmasıyla merdivenlerden yuvarlandım. ilk başta anlamadım ama sol kolum kırılmış. hem de iki yerinden.

ve ben 2 hafta sonra nişanlanacaktım. benimki zorla izin denk getirebilmişti. aynı gece geri dönecekti. her şeyimiz hazırdı. ne bileyim. bunda da vardır bir hayır diyorum ama üzüldüm işte. bu hafta evdeyim haftaya yeniden çalışmaya başlayacağım.

öyle işte.

Çok geçmiş olsun. Çabuk iyileşir umarım.
Kardeşimin de nişanı eylül sonunda olacaktı ama o da ayarladığımıx tarihten 3 hafta önce ayağını kırdığı için ertelemek zorunda kalmıştık, geçen haftasonu yapabildik işte.
Eğer başka zamana hiçbir şekilde izin ayarlayamayacaksa yapabilirsiniz sanırım, ayakta durabilirsiniz sonuçta. Ama izin ayarlayabilirse erteleyin, içinize sindiği gibi olur herşey.
Hayırlısı olsun hakkınızda, tekrardan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Umarım kısa sürede toparlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…