Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah
rahat edemeyeceksen bence ertelenmesi daha iyi olur, yine uygun bir zamana denk getirmeye çalışırsınız

Off ya çok geçmiş olsun . Kırık da açısı fena oluyor ben da her nisanda ayağımı sakatlıyorum

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama ilk okuduğumda ki kadar yine hayran kaldım çok güzel bir kıssa:)

Geçmiş olsun. Umarım çabuk toparlanırsın. Güzel olaylar gecikmeli de yaşansa hep güzel olur üzme kendini.

Geçmiş olsun enkısa.zamanda kaynar insqllah rabbim herşeyin en iyisini bilir vardır bir hayır:)

Çok geçmiş olsun canım..
Umarım hemen iyileşirsin.. Öğrencilere de gerekli ceza uygulanmıştır inşallah, okuyunca gerçekten sinirlendim..

Müstakbel nişanlın tarihi değiştirebilirse biraz ertelersiniz yine her şey güzel olur, üzülmemeye çalış, tebrik ederim şimdiden

çok geçmiş olsun canım. bazen planladığımız şeylerde hayat bize süprizler yapabiliyor. bu hafta o zaman bol bol kitap okursun iyi yönünden bakmaya çalıştım :)

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

sağolun kızlar tek tek alıntılıyamadım. bu olayı çıkartan öğrenciler şükür ki cezalarını çekecekler. zaten sorunlu tiplerdi kendi iplerini kendileri çektiler.

erkek arkadaşıma durumu anlatmak için aradım ama telefonu kapalıydı. acele düşünüp karar vermek de istemiyorum. şimdi çok ağrım var ama nişan günü azalır mı hiç bilemiyorum. alçım ve onu tutan şey adını da bilmiyorum, çok kalın. giyeceğim elbiseyi onlarla giyemem. başka elbise de ayarlanır mı bilmiyorum. of elbiseme bakıp bakıp iç geçiriyorum

büyük bir salon tutmuştuk kalabalık istediğimiz için. her şey yeniden ayarlanacak ertelersek. her şeyin hayırlısı artık.

Ay çok üzüldüm ya.
Çok geçmiş olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır diyorum.

D&R indirimden aldığım kitaplarım. Ne zaman başlarım ama bilmiyorum
Kelebek güle güle , keyifle oku. Oğlun nasıl? Birbirinize alışma süreci nasıl geçiyor?
Bibliophile geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın üzülmeyin lütfen.Sağlığımız yerinde olsun da gerisi hallolur gerçekten..

Kızlar
Cumhuriyet bayramımızı kutluyorum.

Kızım maalesef melek oldu.
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Ben bir süre izin istiyorum.
Basiniz sagolsun. Rabbim sabir versin.

Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin. Bu tur olaylara aslinda karismamak lazim. Ne bileyim. Eskiden kavga dovusde birileri mudahale etti mi, insanlar utanir ve birakirlardi kavgayi. Simdi tam tersi oldu. Birbirlerini birakip ayirmaya calisanlara zarar veriyorlar ya da arada onlara birsey oluyor falan. Artik korkar olduk herseyden.

öğrencilerimdi birbirlerine zarar vermesinler diye daldım araya. hepsi de hormonlu maşallah erkek öğretmenler araya gelene kadar ben yuvarlandım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…