- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.761
maşallah çok güzel okumuşsunuz darısı başımagünaydın baykuşlar
benim 2017 hedefim 100 kitaptı. kendi listeme göre bunu bayağı bir geçtim ama topiğe girdikten sonra ayrı bir sayım yapmadım, bir ara bakacağım2018 hedefimi de 120 yapayım. Allah bir sıkıntı vermediği sürece de hedefime ulaşırım gibi
Körlük son 24 sayfam. bir ara o kadar midem bulandı ki okuyamayacağımı düşündüm ama kitap muhteşem bir kitap. filminde tüm sahnelere yer verildiyse nasıl izlerim bilemiyorum
teşekkür ederim.maşallah çok güzel okumuşsunuz darısı başıma
MaşaAllahgünaydın baykuşlar
benim 2017 hedefim 100 kitaptı. kendi listeme göre bunu bayağı bir geçtim ama topiğe girdikten sonra ayrı bir sayım yapmadım, bir ara bakacağım2018 hedefimi de 120 yapayım. Allah bir sıkıntı vermediği sürece de hedefime ulaşırım gibi
Körlük son 24 sayfam. bir ara o kadar midem bulandı ki okuyamayacağımı düşündüm ama kitap muhteşem bir kitap. filminde tüm sahnelere yer verildiyse nasıl izlerim bilemiyorum
canımsınMaşaAllah
Ben de sizin gibi düşünüyorum,hedefimi yüksek tutarsam kalın kitaplardan kaçabilirim,o yüzden gerçekçi bir rakam olacak hedefim,20 gibi :)günaydın kızlarbenim hedefim 50 olsun, daha yüksek bir hedef seçersem kalın kitapları okumaktan kaçacağım gibi geliyor, o yüzden 50 ideal benim için.
62 mi ne kadar güzel benim de akşamları çocuklar ilgi istiyor çok okuyamıyorum ama öğle araları iş yerinde okumaya çalışıyorum bu yıl inş güzel bi okuma olacak
hamileliğinizi de tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamilelik tüm zorluklarına rağmen çok güzel bi dönem
amin allah olmayan herkese nasip etsinbenim bebeğim topiğin bebeği gibi bir şey oldu, tüp bebek benim kuzum
burdakiler şahit oldular aşamalarına
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Sayı olarak cnm 2018 de 50 kitap gibi
ben de başlarda kalın filan bakmıyorum okuyorum ama şimdi son ay olunca sayfa sayısı etkiliyorBen de sizin gibi düşünüyorum,hedefimi yüksek tutarsam kalın kitaplardan kaçabilirim,o yüzden gerçekçi bir rakam olacak hedefim,20 gibi :)
Rabbim hayırlısıyla saplıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.benim bebeğim topiğin bebeği gibi bir şey oldu, tüp bebek benim kuzum
burdakiler şahit oldular aşamalarına
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
büyük okula 8.30da gidiyorsenin bebede mi erken kalkıyor
Bir araya gelmenin mutluluğunu ne güzel yazmışsınız,birbirimizden öğreneceğimiz çok şey varBen hep okuyordum liseden beri ama kalitesiz okurdum bu grubun bana en büyük artısı beni kaliteli okur yapmak oldu 3-4 sene öncesine kadar en büyük zevkin debbie macomber , maeve bincy , demet altinyeleklioglunun falan okumakti.... Hatta bazen okuyacak birşeyler bulamazdim arada bir klasiklerden okurdum ama iki üç ayda bir çok nadir ve kendimi çok kitap okuyan biri olarak tanimlardim çünkü iki günde üç günde koca koca kitapları devirirdim:)
Sonra buraya takılmaya başladım çok farklı kitaplardan bahsediyordu kızlar biraz baktım denemek için aldım bir iki tane hoşuma gitti sonra ağırlıklı klasik okumalarım başladı sonra patladı gitti...
Yayınevine ve çevirmene dikkat etmeyi , ödüllü kitapları vs.. burada öğrendim... Eskiden klasiklerin kısaltılmış halini bile okurdum , kitap tercihimi klasiklerden fiyata göre belirlerdim
iyiki tanımışım burayi teşekkürler kızlar:)
Sayı olarak cnm 2018 de 50 kitap gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?