Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

maşallah çok güzel okumuşsunuz darısı başıma

Günaydın kızlar
Çok fazla okumadığım için çok bildirim de yapamıyorum. Hala Anne Frank’teyim. Sonunda 200. Sayfaya geldim en azından.
2017 hedefim 52 kitaptı. Onu tamamlayabildim şükür 2018’de beni neler bekliyor hiç bir fikrim yok. Kafamda planlayıp ona göre bir hedef belirlerim sanırım. Aşağı düşürmek istemiyorum hedefimi ama bu sene ki gibi olabilir miyim, olurum inşallah.
Keyifli günler herkese

MaşaAllah

günaydın kızlar benim hedefim 50 olsun, daha yüksek bir hedef seçersem kalın kitapları okumaktan kaçacağım gibi geliyor, o yüzden 50 ideal benim için.
Ben de sizin gibi düşünüyorum,hedefimi yüksek tutarsam kalın kitaplardan kaçabilirim,o yüzden gerçekçi bir rakam olacak hedefim,20 gibi :)

benim bebeğim topiğin bebeği gibi bir şey oldu, tüp bebek benim kuzum
burdakiler şahit oldular aşamalarına
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

amin allah olmayan herkese nasip etsin

Ben de sizin gibi düşünüyorum,hedefimi yüksek tutarsam kalın kitaplardan kaçabilirim,o yüzden gerçekçi bir rakam olacak hedefim,20 gibi :)
ben de başlarda kalın filan bakmıyorum okuyorum ama şimdi son ay olunca sayfa sayısı etkiliyor

Rabbim hayırlısıyla saplıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben hep okuyordum liseden beri ama kalitesiz okurdum bu grubun bana en büyük artısı beni kaliteli okur yapmak oldu 3-4 sene öncesine kadar en büyük zevkin debbie macomber , maeve bincy , demet altinyeleklioglunun falan okumakti.... Hatta bazen okuyacak birşeyler bulamazdim arada bir klasiklerden okurdum ama iki üç ayda bir çok nadir ve kendimi çok kitap okuyan biri olarak tanimlardim çünkü iki günde üç günde koca koca kitapları devirirdim:)

Sonra buraya takılmaya başladım çok farklı kitaplardan bahsediyordu kızlar biraz baktım denemek için aldım bir iki tane hoşuma gitti sonra ağırlıklı klasik okumalarım başladı sonra patladı gitti...

Yayınevine ve çevirmene dikkat etmeyi , ödüllü kitapları vs.. burada öğrendim... Eskiden klasiklerin kısaltılmış halini bile okurdum , kitap tercihimi klasiklerden fiyata göre belirlerdim
iyiki tanımışım burayi teşekkürler kızlar:)

Bir araya gelmenin mutluluğunu ne güzel yazmışsınız,birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…