- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.741
azmine hayranım bebeğimMerhaba arkadaslar
Otostopcunun Galaksi Rehberi Syf. 757
ben yeni açtığımda baya emek harcayıp hatırladığım her şeyi eklemiştimVikitapa ben de yeni üye oldum. Okuduklarimi ekleyeceğim ama tek tek akliniza nasil geliyor ?
Kızlar yavaş yavaş sene bitiyor:)
Okuma hedeflerimizi yeniyilda belirledik mi?
1 Aralık'ta okuma hedeflerimizi yazmaya başlayalım yavaş yavaş...
Bildirim topigindeki listede olanlari yeniyilin ilk listesine yazacağım listede hiç olmayanları not alip listeye girmeye hak kazanınca hedeflerini yazarım :) yılın en güzel zamanları bence.... 2018 kitap hedeflerimiz neler ben düşünmeye başladım bile:)
Bir ara ben de gezinmiştim,üyelik açmışım meğer Vikitapa,sanırım hepinizi buldum..
Seni ekliyim ben de.Kizlar aklima gelen kitaplari ekledim bakalim zamanla zenginleşir sanirim. Siteyi cok beğendim bir nevi kitap imdb si gibi... Nickim serenita, sizlerden bulduklarimi takip ettim.
Merakta kalinnnŞimdi sen böyle diyince biz merak ettik:))
ben de arada sepeti acip bakiyorum bebeklerimi gorunce heyecanlaniyorummmm.80 kitap, içim kıpır kıpır oldu duyunca bile
tani ki paylasirim.
herkese laf yetiştirdim, günaydın diyebilirim
ikili testimi merak eden kızlar vardı, çok şükür iyi çıktı, artık kafamı daha da rahatlatıp Melinda'mın tadını çıkarmak istiyorum
Goriot Baba okuyorum henüz başlardayım, onu iş yerinde okuyorum ama işlerim de çok yoğun ilerleyemedim bir türlü
dün akşam yatarken de canım lavinimin hediyesi siz bebeğinizi beklerken kitabına başladım
otostopçunun galaksi rehberi 2. kitapta kaldı öyle devam etmem lazım
gülün adına hiç değinmiyorum bile
hiç huyum değil böyle yarım yarım kitaplar bırakmak ama son zamanlardaki karışık ruh halimin özeti resmen
kendime bir ayar çekmem lazım
senenin 62. kitabındayım hedefim 70 idi ama tamamlamam çok zor
Çok şükürçok sevindim canım artık tadını çıkar.
Bir sonraki kontrol ne zaman bu sefer cinsiyette kesinleşir gelsin alışverişler
Herkese günaydın
Şükür ki yavaş yavaş kendime geldim.İlaç almamak için inat ettiğim için hastalık biraz süründürdü beni.
2017'de bir hedefim yoktu.
Ama 2018'de kendime bir hedef koymayı çok istiyorum.
Açıkcası bu grubun bana katkısı çok oldu.
Sizlerin tecrübelerinizden yararlanmak, okuduklarınızdan fikir edinmek güzel.
Sayenizde daha düzenli okuyorum ve okumadığım günler kendimde bir eksiklik hissediyorum.
Teşekkürler kızlar iyi ki varsınız.
62 mi ne kadar güzel benim de akşamları çocuklar ilgi istiyor çok okuyamıyorum ama öğle araları iş yerinde okumaya çalışıyorum bu yıl inş güzel bi okuma olacakherkese laf yetiştirdim, günaydın diyebilirim
ikili testimi merak eden kızlar vardı, çok şükür iyi çıktı, artık kafamı daha da rahatlatıp Melinda'mın tadını çıkarmak istiyorum
Goriot Baba okuyorum henüz başlardayım, onu iş yerinde okuyorum ama işlerim de çok yoğun ilerleyemedim bir türlü
dün akşam yatarken de canım lavinimin hediyesi siz bebeğinizi beklerken kitabına başladım
otostopçunun galaksi rehberi 2. kitapta kaldı öyle devam etmem lazım
gülün adına hiç değinmiyorum bile
hiç huyum değil böyle yarım yarım kitaplar bırakmak ama son zamanlardaki karışık ruh halimin özeti resmen
kendime bir ayar çekmem lazım
senenin 62. kitabındayım hedefim 70 idi ama tamamlamam çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?