Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitapligimdan bakarak ya da listemden yapmistim ben
Canim evdeki kitaplari ekledim, yazarlari gördükçe ekledim ama üniversitedeyken okul kütüphanesinden bir cok kitap okumuştum, hiç yazmadim Bir de agatha ve stephan king kitaplari çok çok birbirine benziyor hangilerini okuduğum uçmuş gitmiş

Kızlar yavaş yavaş sene bitiyor:)
Okuma hedeflerimizi yeniyilda belirledik mi?
1 Aralık'ta okuma hedeflerimizi yazmaya başlayalım yavaş yavaş...

Bildirim topigindeki listede olanlari yeniyilin ilk listesine yazacağım listede hiç olmayanları not alip listeye girmeye hak kazanınca hedeflerini yazarım :) yılın en güzel zamanları bence.... 2018 kitap hedeflerimiz neler ben düşünmeye başladım bile:)

2017 hedefim 65'ti.
Tutturamadim ama çok yaklaştım neticede :)
Yine o civarda bir hedef koymayı dusunuyorum ben.

Selamlar.
Dün Alper Caniguz,Kan Ve Gul'e başladım.
Çok akiciydi bugün bitti.

Yer yer hadi ama ya.. desem de merak uyandırıciligi, akıcı dili, toplumsal göndermeleriyle begendigim bir kitap oldu.

"Elinde çekiçten başka bir şey olmayan insan,her şeyi çivi olarak görür."

"Kendini hiçbir zaman güçlü hissedememis birinin hasbelkader kavuştuğu güçten vazgeçmesini bekleyemezsin. Güç de, tabiatı gereği hep daha fazlasını ister."

"Neticede olgunluk dediğin,hayatı daha fazla acıyla kabullenebilme yetisi değil midir?"
Defterime kaydettigim cümlelerden bazıları.

İyi Hissetmek kitabına devam ediyorum.
Testleri doldurup kendimi gozlemliyorum.
Hala 100'lu sayfalardayim.
DonukPudra sen ne alemdesin cicim

Herkese iyi geceler diliyorum

Listemizi kitap isimleriyle mi yapıyoruz yoksa sayı olarak mı kalinkaselin ?

Ooo liste mi yapıyoruz bayılırım. Ben buraya da yazarım 2018'de alacağım/okuyacağım kitapları, belki yararlanmak isteyenler olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…