- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.721
Kitapligimdan bakarak ya da listemden yapmistim benVikitapa ben de yeni üye oldum. Okuduklarimi ekleyeceğim ama tek tek akliniza nasil geliyor ?
Canim evdeki kitaplari ekledim, yazarlari gördükçe ekledim ama üniversitedeyken okul kütüphanesinden bir cok kitap okumuştum, hiç yazmadimKitapligimdan bakarak ya da listemden yapmistim ben
Hiç kiskanmadim kalanları günde tamamlariz:)
Hemen hemen hepimizin vikitap üyeliği var... Benim Nikim kupakızısinekvalesi :)arkadaşlar aranızda vikitap da olan var mı
Tamam takibe aliyorum birazdanHemen hemen hepimizin vikitap üyeliği var... Benim Nikim kupakızısinekvalesi :)
Tabiki eklerim:)Tamam takibe aliyorum birazdanBen listeye henüz girmedim ama beni de ekler misin ?
Ben 2018 icin buyuk oynucam
Kutumda büyük görüyorumBen 2018 icin buyuk oynucam
Şimdi sen böyle diyince biz merak ettik:))Ben simdiden 80 kitabi sepete attim. Hepsini alamicam gerci ama dursun bakalim. Peyderpey mi alsam toplu mu alsam karar veremedim.
2017 hedefim 65'ti.Kızlar yavaş yavaş sene bitiyor:)
Okuma hedeflerimizi yeniyilda belirledik mi?
1 Aralık'ta okuma hedeflerimizi yazmaya başlayalım yavaş yavaş...
Bildirim topigindeki listede olanlari yeniyilin ilk listesine yazacağım listede hiç olmayanları not alip listeye girmeye hak kazanınca hedeflerini yazarım :) yılın en güzel zamanları bence.... 2018 kitap hedeflerimiz neler ben düşünmeye başladım bile:)
Ben simdiden 80 kitabi sepete attim. Hepsini alamicam gerci ama dursun bakalim. Peyderpey mi alsam toplu mu alsam karar veremedim.
Kızlar yavaş yavaş sene bitiyor:)
Bildirim topigindeki listede olanlari yeniyilin ilk listesine yazacağım listede hiç olmayanları not alip listeye girmeye hak kazanınca hedeflerini yazarım :) yılın en güzel zamanları bence.... 2018 kitap hedeflerimiz neler ben düşünmeye başladım bile:)
Kızlar yavaş yavaş sene bitiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?