Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Artik bir bilgi yarismasinda falan kitaplarla ilgili sorulari coğunlukla biliyorum, kitabi okumamiş olsam da yazari kimdir vs fikrim oluyor, mutlu oluyorum, o kitabi hiç duymadiysam listeme giriyor hemen. Gün geçtikte daha kaliteli tercihler yapmaya basladim. Burasi sayesinde de okuma hizim artti.

benim bebeğim topiğin bebeği gibi bir şey oldu, tüp bebek benim kuzum
burdakiler şahit oldular aşamalarına
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Ya bir sürü teyzesi var onunn

Aynen hiç duymadigim yazarları duydum ve çok güzel kızkardeşler edindim :) 10 adet canlı görüştüm:)) rekor bende de boş zamanlarımda kk dan kitap okuyan tatlı kis düşürüyorum:)
istanbul dan mı bu 10 adet tatlı kız. Ankara dan varsa ben de düşürmek isterim, kol kola girer kitap fuarına gideriz :))

Aynen hiç duymadigim yazarları duydum ve çok güzel kızkardeşler edindim :) 10 adet canlı görüştüm:)) rekor bende de boş zamanlarımda kk dan kitap okuyan tatlı kis düşürüyorum:)

Onlardan biri olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, kahkahalarına vurulduğum güzel.

istanbul dan mı bu 10 adet tatlı kız. Ankara dan varsa ben de düşürmek isterim, kol kola girer kitap fuarına gideriz :))
minerva tum ulusa açıldı
Onlardan biri olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, kahkahalarına vurulduğum güzel.
ben ilk göz ağrıyım onun taaa Cundalarda bile buluştuk ama artık sevmiyo beni

vay anasini

Ankara var birkac kisi ben dahil. Bir de N-A-R cigimiz vardi gelin oldu gitti gorusemeden.

Merhaba kızlar,
2017 hedefim 50 idi. Her türlü bitirebilecekken hayatımda planlamadığım şeyler olunca hedefimi tutturamadım. sıkıntıda olduğumda kendimi her şeye kapattığım için bazı aylar elime kitap bile almadım. Ama 2018 yılında hedefimi belirleyip ne olursa olsun hedefimi tutturmak istiyorum. bunu bir yarış olarak değil de okumak istediğim merak ettiğim çok kitap olduğu için istiyorum.
2018 hedefim 60 olarak belirledim. inşallah tuttururum

yarış gibi gorenlerin burda pek yeri olmuyor ki zaten cunku yarisan baska biri yok icimizde. Insan daha iyi mi daha cok mu okumak ister onu bi dusunmek lazim. Ben de aynen merak ettigim cok kitap oldugu icin daha cok okumak istiyorum.

Çağımızın Nevrotik Kişiliği - Karen Horney bitti.

Çok beğendim, sanırım ara ara açıp okuyacağım bölümlerle dolu benim için.

Bu ay çok okuyamadım tercüme işlerimden dolayı ama okuduklarımla mutluyum

2018 için kaç kitap okurum bilmiyorum iyice düşünüp öyle karar vereceğim sanırım

ben de hayatımda işler rayından çıkınca kendimi kapatıyorum umarım bebeğinle eşinle ailenle huzurlu bir hayatın olur ve merak ettiğin kitapları okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…