Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bilmediğim onlarca kitap varmış burda. Yorumlarınla tanırım artık ben de
twbrik ediyorum seni bebekle 51 gibi bir kitap sayisina ulasmak cok guzel bir basari. Sevince okunuyor iste bu en guzel kanit.

Valla oraya da yeterim seni görmek için bir hizli trene bakar :) ama aralık ayımı doldurdum şimdiden
canin sagolsun. Belki biz geliriz ist.a belli olmaz ki

Listeyi inceledim hemen Yalom'lar dikkatimi çekti ehehe. Güzel liste, okudukça yorumlarınızı yazarsanız ben takipte olurum. :)
Algıda secicilik :)) , tesrkkur ederim. Elimden geldigince paylasmaya calisacagim.

katılıyorum. uzun bir süre etkisiden çıkamayacağım bir kitap oldu cidden. filmi için birkaç kişi de aynı şeyi söyledi ama dediğin gibi atlatarak izleyebilirim
aslinda bir de Gormek icin ortak okuma yapabiliriz. __giz__ de okuyacakti. Tabi biraz zaman gectikten sonra.

ben de hayatımda işler rayından çıkınca kendimi kapatıyorum umarım bebeğinle eşinle ailenle huzurlu bir hayatın olur ve merak ettiğin kitapları okuyabilirsin
Çok teşekkür ederim Evet farkettim hemen neşeni kaybediyorsun ama sana yakışmıyor. İnşallah 2018 senin yılın olur ve çok mutlu zamanlar geçirirsin

yarış gibi gorenlerin burda pek yeri olmuyor ki zaten cunku yarisan baska biri yok icimizde. Insan daha iyi mi daha cok mu okumak ister onu bi dusunmek lazim. Ben de aynen merak ettigim cok kitap oldugu icin daha cok okumak istiyorum.
Çok doğru söylüyorsun Aynen bende yarış içinde olmuş gibi imaj çizmek istemedim

Çok teşekkür ederim Evet farkettim hemen neşeni kaybediyorsun ama sana yakışmıyor. İnşallah 2018 senin yılın olur ve çok mutlu zamanlar geçirirsin
valla o eski halimden eser kalmıyor üzüldüğümde

Teşekkür ederim. Aynı şekilde inşallah senin de yılın olur

Kesinlikle katılıyorum keşke izlemeseydim benim tahayyülüm filmden bin kat iyiydi

Ben bu yıl ders çalışmadım, 2 çocukla 50 kitap ancak okurum dedim, yanılmıyorsam 54. yü okuyorum ve tahminimce böyle biter bu yıl (shantaram uzuuun süre elimde kalacak gibi çünkü)
Amma velakin 2018 kpss için bismillah dedim çalışmaya başladım, temmuz sonuna kadar devam edecek dolayısıyla okumalarım azalacak
Ayda 3 kitap okusam 36 eder, bu tempoda bunu başarırsam yeter bana

Listende okumak istediğim bir sürü kitap var tabi bilmediklerim de şimdiden keyifli okumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…