Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cok hesteyim burnuma tampon yapip tiktim yarina duzelirim insallah.
Ya xyzt-5544 izin mi aldi ders calisacakti gormuyorum hic!
Dirilis syf 553teyim. En sevdigim kisimlara geldik humanizm, esitlik, sosyalizm :))

Ahaha canimsin :) şu anda da seminer başlamak üzere sana laf yetistiyorum . Tahir ozakkasi tanıyor musun ? Onun enstitüsünün kapsamında
Bqk gene nerden cikti yahu. Yok tanimiyorum canim.
Ben otobüse binip para vermek istemiyorum bensiz de gidecek:)) çok zekiyim yine
Ahgqhahaah ya sen beni hep gulduruyorsun.
Merhaba Cicoretti senin de sağlikçi olduğunu bilmiyordum, sağlikli insanla uğraşmak dertken sağliği bozulan insanla uğraşmak ayrı bir yetenek. Kolayliklar diliyorum.
aslinda seviyorum ama arada boyle seyler olunca bir de ustuste gelince enerjim dusuyor. Cok tesekkur ederim. sen de mi yoksa ?

çoooook çok geçmiş olsun

Astoria aralarında merak ettiklerim de var. sana eşlik etmek isterim sırası gelince. Körlük de cidden güzel bir kitap. senin benden daha iyi anlayacağını düşünüyorum. ben çoğu yerde "Allah'ım ne yapacaklar bu pisliğin içinde" demekten fenalık geçirdim

Baya bir ekran goruntusu aldim. Ilgimi ceken cok kitap var iclerinde. Yillardir da Carl Gustav JUNG okuyacagim deyip savsakliyorum. Belki senin yonlendirmenle baslarim artik.

Yaa etsen keşke, ne güzel olur. Ben de sayende çok merak ettim kitabı. :)

Baya bir ekran goruntusu aldim. Ilgimi ceken cok kitap var iclerinde. Yillardir da Carl Gustav JUNG okuyacagim deyip savsakliyorum. Belki senin yonlendirmenle baslarim artik.

Jung kraldır ya, vallahi başlayın bence de birlikte okuyalım hatta aynen tartışa tartışa ilerleyelim.

Ben bir hedef koymadım. Gerçi diğer senelerde koymamıştım.

Yıl içerisinde okuyacağım kitapların listesini yapsam da ben o listeye hayatta uymam. Kendimi bilirim.
Anlık gelişir benim okumalarım.
Ruh halime bağlıdır.
O dönem neyi merak ettiysem onu okumak isterim.

Jung kraldır ya, vallahi başlayın bence de birlikte okuyalım hatta aynen tartışa tartışa ilerleyelim.
harika olur

benimki alisveris listesiydi. Tum yil icin kitap secmeyi birak aylik liste bile yapmam onceden. Dedigin gibi kafama gore seciyorum ben de genelde kitapligimin karsisina cöküp elime alinca karar veririm. Ama sayi hedefi guzel birsey bence. Okuma duzeninin bozulmasini önlüyor bence.

Evet birlikte okuyalım. Canım sen neleri ne amana okuyacaksan planla eşlik etmek isterim. Ya iyi ko geldin konumuza

Aynen sayıyi yakalama isteği uyanıyor

Evet birlikte okuyalım. Canım sen neleri ne amana okuyacaksan planla eşlik etmek isterim. Ya iyi ko geldin konumuza

Yaa Ben de iyi ki sizleri tanıdım çok teşekkür ederim. :) Şimdilik belli bir planım yok açıkçası ama okuyacaklarımı bu liste üzerinden seçip okudukça üstüne çizgi çekicem.

Ya benim liste yapma sebebim sıradan ziyade ne okuyacağımı unutuyorum, yani kitapçıda görüyorum veya bir öneri alıyorum. "Aaa bunu okuyayım" diyorum ama okumayı unutuyorum. O yüzden bu listeye bakarak okuyacaklarımı belirliyorum, sonra üstüne çizgi çekiyorum. Hani hmm 1. sırada şu var şunu okuyayım gibi yapmıyorum da bu anlamda liste iyi oluyor, unutmamamı sağlıyor. :)

Yaa Ben de iyi ki sizleri tanıdım çok teşekkür ederim. :) Şimdilik belli bir planım yok açıkçası ama okuyacaklarımı bu liste üzerinden seçip okudukça üstüne çizgi çekicem.
Şundan dolayı sordum canım ona göre ben de edinirim ilgimi çekenleri:)

Evet öyleymiş
Çok zaman oldu izleyeli tam hatırlamıyorum açıkçası ama kitabı okursam(o gün en zaman gelir kim bilir ) tekrar izlemek istiyorum

Kitabı okuyamam sanırım... Normalde her filmden kolay kolay etkilenmem ama bu filmdeki ölüm sahneleri gözümün önünde olmuş gibi oldu ve okumak eminim daha da derinden yaralayacaktır beni...

Dünyada nasıl bu kadar kötülük var, nasıl tüm bunlar yaşanmış bilmiyorum... Ama okumak lazım, insanlıktan çıkmanın acı sonuçlarını görmek lazım...

Şundan dolayı sordum canım ona göre ben de edinirim ilgimi çekenleri:)

İlgini çekenler olursa bu listeden bakıp edindiğin, ben sana uyarım :) Liste yapıyorum da o sıraya göre gidemiyorum çünkü, ha mesela şeyle başlayacağım bu listeden o ilk merak ettiğim. Zimbardo'nun Bitik Erkekler'iyle. Gerisini bilmiyorum ama. :)

Cok hesteyim burnuma tampon yapip tiktim yarina duzelirim insallah.
Ya xyzt-5544 izin mi aldi ders calisacakti gormuyorum hic!
Dirilis syf 553teyim. En sevdigim kisimlara geldik humanizm, esitlik, sosyalizm :)

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Tez vakitte şifa bulasın inşallah
Benimki biraz gayriresmi izin gibi oldu. Sınava 10 günden az kaldı, o yüzden gündüzleri ders çalışıyorum, akşamları da ancak yemek ye kaldırmakta azıcık dizi izleyelim kafa dağıtalım falan gün hooop bitiyor. Geçmişi de bazen Bilal msj okuyup atlıyorum, tam ayrıntıya giremiyorum. Atladığım bişey varsa affola e tabi bu durumda pek kitap da okumayınca bildirecekmiş bişey sen olmuyor yani. Ondan pek yokum buralarda. 9 Aralık’ı atlatayım döneceğim tamamen inşallah
Çok laf kalabalığı yaptım, yatmadan biraz kitap okuyayım bari

Günaydın Kızlar

Ben okuyamıyorum yine işim de yoğun evde de zor olmaya başladı kv geldi haftasonu da bize gelicek o yüzden kendimi temizliğe vericem bu akşam

Ben geçen yıl 40 kitap hedef koymuştum 35 okudum bu zamana kadar ucu ucuna tamamlarım hedefimi sanırım
2018 için de çok aşmam sanırım bu hedefimi

Anladım canım ben tam bir ikizler olarak her şeye ağız akıtıyorum:) ilerleyen zamanlarda bakalim tekrar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…