Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

elimde bi kitap görünce iki çocukla nasıl vakit buluyorsun laflarından o kadar sıkıldım ki bu grupta kendimi buldum gerçekten huzur veriyor bu grup bana
iyi ki geldin tabii ki Körlük'ü de şiddetle tavsiye ederim. cidden beni çok etkiledi.

Doğan Cüceloğlu'nun Onlar Benim Kahramanlarım kitabı bitti. Kitap ünlü psikiyatr Prof. Dr. Yankı Yazgan'ın (profesör dediğime bakmayın hâlâ gencecik ve yakışıklı, ehehe) anne babasının hikayesini konu alıyor. Yankı Yazgan'ın babası Gültekin bey 11 yaşında bir kaza sonucu görme yeteneğini yitiren, yine de azmedip Braille alfabesini öğrenerek Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni birincilikle bitiren, 28 yıl avukatlık yapan, çok iyi İngilizce bilen hatta psikoloji kitapları başta olmak üzere birçok eğitim kitabının çevirisini yapan, Altı Nokta Körleri Eğitme ve Kalkındırma Derneği'nin kurucu üyesi, kendi hayatını anlattığı Kör Uçuş kitabının yazarı, meziyetlerini yazarken yorulduğum mükemmel bir insan. Eşi Tülay hanım da her daim Gültekin bey'e verdiği destekle ve hiç kaybetmediği saygıyla karışık sevgisiyle beni çok duygulandırdı. Yetiştirdikleri o müthiş evlat da cabası. Ne yazık ki Gültekin bey 2012 yılında 85 yaşında vefat etmiş. Bulabilirsem Kör Uçuş isimli kitabını alıp onu da okumayı düşünüyorum.

2018 de kapışalım seninle

Yanki nasıl bi adanmdır ya :) seminerine gidip tüm kadınlar olarak hayranlikla izledik:)) ve genc degil ama nasil o kadar genç görünür. Yine yankı askim kabardi:)

Yanki nasıl bi adanmdır ya :) seminerine gidip tüm kadınlar olarak hayranlikla izledik:)) ve genc degil ama nasil o kadar genç görünür. Yine yankı askim kabardi:)

O yüzden dedim ben de gencecik diye. Profesör deyince insanların kafasındaki stereotip böyle yaşlı, saçı başı beyazlamış biri ama Yankı Yazgan öyle mi ehehe zamanı durdurmuş sanki. :)

O yüzden dedim ben de gencecik diye. Profesör deyince insanların kafasındaki stereotip böyle yaşlı, saçı başı beyazlamış biri ama Yankı Yazgan öyle mi ehehe zamanı durdurmuş sanki. :)
Aynen ya ama tüm kadınlar hayran . Bir seminerde veli de vardı . Hocam 15 yıl önce tanıstik oğlum kocaman oldu siz hala genç ve yakışıklı dedi:) neyse sakin spain asilalim karısı çok şanslı

Kaydettim :) geniş zamanda inceleyip listeme ekleyeceğim çok kitap olacağını umuyorum

selam kızlar
Beni Asla Bırakma bitti, çok yorum yapmayacağım ama çok beğendim kitabı. Zaten okumak istediğim bir yazardı yakın zamanda diğer kitaplarını da okumak istiyorum.
Otostopçu sayfa 630
Bağırmayan Anne Baba Olmak kitabına nihayet bu öğlen başladım çok az okudum ama değişik gibi sevdim şimdiden.

ben bu betimlemeyi yerle bir eden kadın profesör biliyorum
o kendini biliyor

Merhaba hanımlar,

Bugün nasıl kitap okuyacağım bilmiyorum hiç. Dün Er Ryan'ı Kurtarmak filmini izledim ve tek kelimeyle mahvoldum. Gece uyuyamadım, bazı sahneler gözümün önünden gitmedi. Dünyayı, kötülüğü, Hitler'i, savaşları ve bir insanı öldürebilme duygusunu düşünüp durdum.
Kitabım 1984, konusu savaş değil ama benzer şekilde kötüyü ele aldığı için hiç elim gitmiyor..

Hasta gelmis istedigimiz surubu yazdirabiliyor muyuz diyor!!! 12 yil oldu kimsenin bilinclendigi, bilinclenecegi yok.. ben bir kokteyl alayim diyerek acile basvuranlar mi dersin, esini dostunu gonderip ilac emri verenler mii, bayan hasta muayene ederken izinsiz girip hadi cabuk olun bekliyoruz diyenler mi??? Bu saygisizliklar ruhumu yoruyor hala......

Kolaylıklar dilerim. İnsanlarla uğraşmak zor.

Kitap yıllardır listemde ama alıp okumak nasip olmadı bir türlü
Filmi yıllar önce izlemiştim tekrar izleyemiyorum da okuyayım diye

*Kitabın adı Batı Cephesinde Yeni Birşey Yok

Listende okumak istediğim bir sürü kitap var tabi bilmediklerim de şimdiden keyifli okumalar
tesekkur ederim. Insallah guz3l paylasimlar olur.

Ben de bazen yetisemeyecegim icin hayiflaniyorum.
ilginc bir adammis vesselam.

elimde bi kitap görünce iki çocukla nasıl vakit buluyorsun laflarından o kadar sıkıldım ki bu grupta kendimi buldum gerçekten huzur veriyor bu grup bana
dedikoduya tv a naail vakit bulunuyorsa oyle bence.

bir seminerden de cikmaaa

Kaydettim :) geniş zamanda inceleyip listeme ekleyeceğim çok kitap olacağını umuyorum
insallah severek okuruz canim.

Kitap yıllardır listemde ama alıp okumak nasip olmadı bir türlü
Filmi yıllar önce izlemiştim tekrar izleyemiyorum da okuyayım diye

*Kitabın adı Batı Cephesinde Yeni Birşey Yok

Er Ryan'ı Kurtarmak bu kitaptan mı esinlenilerek yapılmış?

Ben çok ama çok fena oldum, hayatımda beni sarsan sayılı filmlerden biri oldu..

bende de belediyenin şahıslara kestiği idari para cezasını sanki ben kesmişim gibi davranan karşı taraflar mevcut
kötü kötü bakıyolar bana duruşmalarda
bizim insanlarımızın emeğe pek saygısı yok ve de benciller
şuan serbest çalışmıyorum ama avukatların danışma ücreti almasını hunharca eleştiren bir grup var.. ben okumuşum, dirsek çürütmüşüm, sana bilgimi satıyorum, bunun bedava olması gerektiğini nasıl düşünebiliyorlar anlamıyorum
Allah kolaylıklar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…