- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.881
insanlar hic empati kurmayip hep ben be. ben dedikce ( ki diyecek) bu malesef devam eder. Allah sana da sabirlar versin canim.bende de belediyenin şahıslara kestiği idari para cezasını sanki ben kesmişim gibi davranan karşı taraflar mevcut
kötü kötü bakıyolar bana duruşmalarda
bizim insanlarımızın emeğe pek saygısı yok ve de benciller
şuan serbest çalışmıyorum ama avukatların danışma ücreti almasını hunharca eleştiren bir grup var.. ben okumuşum, dirsek çürütmüşüm, sana bilgimi satıyorum, bunun bedava olması gerektiğini nasıl düşünebiliyorlar anlamıyorum
Allah kolaylıklar versin canım
ben avukat ile doktor kıyaslaması yapmadım sadece cico örnek verince ben de kendimden örnek vermek istedim
işi insanlarla olan herkesin işi zor bence
Ahaha canimsin :) şu anda da seminer başlamak üzere sana laf yetistiyorum . Tahir ozakkasi tanıyor musun ? Onun enstitüsünün kapsamındatesekkur ederim. Insallah guz3l paylasimlar olur.
Ben de bazen yetisemeyecegim icin hayiflaniyorum.
ilginc bir adammis vesselam.
dedikoduya tv a naail vakit bulunuyorsa oyle bence.
bir seminerden de cikmaaa
insallah severek okuruz canim.
Ben otobüse binip para vermek istemiyorum bensiz de gidecek:)) çok zekiyim yinebende de belediyenin şahıslara kestiği idari para cezasını sanki ben kesmişim gibi davranan karşı taraflar mevcut
kötü kötü bakıyolar bana duruşmalarda
bizim insanlarımızın emeğe pek saygısı yok ve de benciller
şuan serbest çalışmıyorum ama avukatların danışma ücreti almasını hunharca eleştiren bir grup var.. ben okumuşum, dirsek çürütmüşüm, sana bilgimi satıyorum, bunun bedava olması gerektiğini nasıl düşünebiliyorlar anlamıyorum
Allah kolaylıklar versin canım
MerhabaHasta gelmis istedigimiz surubu yazdirabiliyor muyuz diyor!!! 12 yil oldu kimsenin bilinclendigi, bilinclenecegi yok.. ben bir kokteyl alayim diyerek acile basvuranlar mi dersin, esini dostunu gonderip ilac emri verenler mii, bayan hasta muayene ederken izinsiz girip hadi cabuk olun bekliyoruz diyenler mi??? Bu saygisizliklar ruhumu yoruyor hala......
Evet öyleymişEr Ryan'ı Kurtarmak bu kitaptan mı esinlenilerek yapılmış?
Ben çok ama çok fena oldum, hayatımda beni sarsan sayılı filmlerden biri oldu..
Boşnak biri olarak İncir kuşları ben de bu konu ile yazılmış diğer kitaplar gibi yaradır..Incir kuslari bitti. Az gittik uz gittik kitabinda da 132. Sayfadayim. Yeni bir kitaba daha baslamak istiyorum ama ihtiyar balikci ve deniz ya da milan kunderanin bilmemek.. Iki kitap arasinda kararsiz kaldim:)
Bu kitabı 13 sene önce okumuştum.Kitap yıllardır listemde ama alıp okumak nasip olmadı bir türlü
Filmi yıllar önce izlemiştim tekrar izleyemiyorum da okuyayım diye
*Kitabın adı Batı Cephesinde Yeni Birşey Yok
Bu tur kitaplari okurken insanin yuregi parcalaniyor sanki. Kurgu kitaplarda bile okurken kahramana aciyoruz, uzuluyoruz, yeri geliyor gozlerimiz yasariyor. Hele ki bunlarin gercekten yasanmis oldugunu bilerek o bilincle okumak... Insana kendini bile sorgulatiyor, acaba o ortamda kacimiz taraflardan biri olsaydik insanligimizi koruyarak cikabilirdik.Boşnak biri olarak İncir kuşları ben de bu konu ile yazılmış diğer kitaplar gibi yaradır..
yaaa inşallah yüzyüze de tanışırız sarılırızHerkese merhaba,
kac gündür yazdiklarinizi takip ediyorum ama yazmaya pek vakit bulamadim. Ben gecen yil 100 kitap hedeflemisim,neyime güvendiysemüstelik Nisan ayinda bu topige üye olmusum
pek emin olmamakla beraber 40`a yakin kitap okumusum. Ama boyumun ölcüsünü aldimönümüzdeki sene hedefim 50 kitap. Cünkü 4 cocukla düzenli okumak bazen mümkün olmuyor.
Ben bu topige katilmadan önce de kitap okumaya gayret ediyordum ama buraya katilmakla daha bir düzen olusturdum. Ayrica sizler vesilesiyle yeni yazarlar, yeni kitaplar; dolayisiyla da yeni dünyalar kesfettim. Kimbilir belki bir gün sizlerden bazilariyla yüzyüze tanismak da kismet olur. Sizlere cok tesekkür ederim, hepinize yürekten selamlar,sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?