Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Seçenek yaz biz secenelim:))

Evet canım bir sonraki kitabım Beni ödülle cezalandırma olacak sonraki de Astoria nın tavsiyesi Çocuklara sınır koyma olacak hadi bakalım ben niyetine girdim inşallah işe yararlar

Ya ne güzel iki güzel kitabın okunmasına vesile olmuşum çok mutlu oldum. İnşallah beğenirsiniz de size karşı mahcup olmam.

Goriot baba bitti

Fransız klasikleri Rus ve Alman klasiklerinden göre bana biraz daha ağır geliyor bunu bir kez daha teyit ettim:) kitap çok iyiydi hatta fazla iyiydi iş yerine götürdüm iki gün okuyamadım çünkü kitabı anlamak için çaba sarf etmek gerekiyor ... Balzac insanı yoruyor , düşün istiyor ... İstekleri hiç bitmiyor:) kitabı 30 sayfadan fazla okuyamadım 20 sayfa okuyup ara verdim 25 sayfa okuyup ara verdim bu yüzden biraz uzun sürdü ama gerçek bir klasik kitap gibi kitap... Sakin bir zamanda okunabilir hatta eğlenceli kolay bir kitapla eş zamanlı bile okunabilir bence... Teşekkürler _meLinDa_

İncecik, görseniz çerezlik diyeceğiniz (sadece 72 sayfacık) ancak oldukça kaliteli bir eseri okumaya karar verdim. Hem de konusu tam buradaki baykuşlara uygun, adından da tahmin edeceksiniz şimdi. :)

Gustave Flaubert - Bibliyomani

Ayberk Erkay çevirisiyle okumanızı öneririm. :)

Kabuk 100. sayfadayim beklentimin uzerindeymis kitap.

Ben de sevmiştim kitabı. Yazar Çılgın Bediş te oynayan kızlardan birisi, duyunca şaşırmıştım.

1984 tam hatırlamıyorum ama 100. sayfada falanım. 90 küsürler de olabilir.

Bir taraftan da Adem Güneş- mahremiyet eğitimi okuyorum. Konu güzel ama anlatım tarzını sevemedim. Ama sırf konusu için okuyacağım. Biraz dini kitapları anımsattı bana. Pek sevemedim.
Zaten ilk kez Adem Güneş okuyorum

2018 YILI OKUMA HEDEFLERİ

nikelanjelo ==> 45
melinda ==> 50
cesminaz ==>60
minerva1988 ==> 72
Cassandra==>60
bloom ==>45
kardelen_08 ==> 50
sabine==>25
bibliophile==> 120
serenita90 ==> 50
TUNA80==>36
kirmizi oje ==> 50
Geveze_kelebek ==> 50
Loliss ==>36
Mavisu27==>50
Skosnob==>40
DonukPudra ==>70
Lavin ==>40
Algernona çiçekler ==> 52
orkide1453 ==> 50
Axelia ==> 80
Papatya ==> 35
KalinkaSelin ==> 60
natsume ==> 50
filozof__prenses ==> 50
melekeskisi ==> 50
hayatin_anlami ==> 50
IRMAKK70==> 50
Truman Show ==> 40
sermin 1982 --->85
N-A-R ---> 50
AykiriKadin---->10

Kişiden kişiye değişiyor muhakkak ama ben pek tasvip etmiyorum önerdiği yöntemleri. Ortama ayak uydurduğu için seviliyor, ya da tribünlere oynuyor da denebilir. Onun yerine mahremiyet eğitimi ise Bengi Semerci'nin kitaplarını okuyabilirsiniz. Mesela "Çocuklarımızla Cinsellik Hakkında Nasıl Konuşalım" ı.

Seçenek yaz biz secenelim:))
Bana uyar :) yarın evdeki kitapların bir listesini yapacağım

Yönteme bayıldım

Teşekkür ediyorum. Tavsiyeni dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…