- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.161
Seçenek yaz biz secenelim:))İYi akşmlar
Şeker Portakalı bitti. Sıradaki kitabım Kuşlar Yasına Gider
Evde okumadığım bir sürü kitap var ama seçerken zorlanıyorum, karar veremiyorum hangisini okuyacağıma bir yandan yeni kitaplar da almak istiyorum. Okunmamış o kadar çok kitap varken içim ona da el vermiyor.
Kura ile mi seçsem diyorum bundan sonra hangi kitaba başlayacağımı
Evet canım bir sonraki kitabım Beni ödülle cezalandırma olacak sonraki deBeni ödülle cezalandırma o zaman sıradaki kitabin
Merhaba sevgili baykuşlar,
Epeyden beri beklettiğim Uğultulu Tepeler kitabına başladım bugün. İngiliz edebiyatına aşığım, o yüzden ona başlamaya kıyamamıştım. Tam depresif hissettiğim bugünde iyi gelir dedim. Hem de Koridor yayınlarının bez kapak serisinden, ara ara sarılasım geliyor kendisine.
SevgiliAstoria 'nın tavsiyesi.
Evet canım bir sonraki kitabım Beni ödülle cezalandırma olacak sonraki deAstoria nın tavsiyesi Çocuklara sınır koyma olacak hadi bakalım ben niyetine girdim inşallah işe yararlar
Çevirisi nasıl ki
Kabuk 100. sayfadayim beklentimin uzerindeymis kitap.
Evet okudum sevdim. 150. Sayfadan sonra özellikle seminerlerde kullanmak istediğim çok şey var
Bir taraftan da Adem Güneş- mahremiyet eğitimi okuyorum. Konu güzel ama anlatım tarzını sevemedim. Ama sırf konusu için okuyacağım. Biraz dini kitapları anımsattı bana. Pek sevemedim.
Zaten ilk kez Adem Güneş okuyorum
Bana uyar :) yarın evdeki kitapların bir listesini yapacağımSeçenek yaz biz secenelim:))
Yönteme bayıldımHenüz okumadığım Kitaplarım Yanyana dizili. Oğluma bir sayı söyletiyorum. Bir de sağ mı sol mu diye soruyorum. Ona göre seçiyorum. Bazen de özellikle okumak istediğim bir kitap oluyor. Ona çaktırmadan istediğim kitaba başlıyorum
Kişiden kişiye değişiyor muhakkak ama ben pek tasvip etmiyorum önerdiği yöntemleri. Ortama ayak uydurduğu için seviliyor, ya da tribünlere oynuyor da denebilir. Onun yerine mahremiyet eğitimi ise Bengi Semerci'nin kitaplarını okuyabilirsiniz. Mesela "Çocuklarımızla Cinsellik Hakkında Nasıl Konuşalım" ı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?