Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de sevmiyorum bu adam nasıl bu kadar popüler oldu onu da çözemedim.

Takip ediyor msuun gündemi manevi danışmanlık geliyor koştura koştura o kadar acayip şeyler dönüyor ki üzülüyorum

bize sor biz seçelim

Allah'ın hikmeti bor gazetede çıktı. Danışman gidiyor eşimle sıkıntım var diyor normal bir terapist problem ne dermiş ama manevi danışman Allah bu derdi bize niye verdi dermiş . O nedenle manevi danışmanlık şartmış. Öğren cico sen de :)

Ateyizler napacak ölsün mü ateyizler hey Ya Rabbim ya! eh toplumlarin uyumasi icin de ninni soyleyecek burileri her zaman gereklidir.

Ben de Altin Kollu Adam' a basladim okuyan var mi aranizda? Kiyida kosede kalmis bir kitap galiba. Yeni basimi da yok bana gonderilen kitap 2007 basim fiyati ytl cinsinden. Ilk gonderdikleri baya eski puskuydu sahaftan alinma neredeyse degidim istedim sagolsunlar iyi durumda bir tane geldi ama o da 2007 basim .

baya teferruatli bir anlatim olsa gerek
Biraz oyle. Diger gelisim psikoloji kitaplarindan biraz farkli. Islenen konulardan sonra konu acisindan onem tasiyan arastirma raporlarina da yer verilmis. Bolum sonlarinda arastirma sonuclarini gercek hayatta cocuklarla test etmeye yonelik dene ve gor bolumleri var. Kitabi biraz inceledim hosuma gidecek gibi duruyor. 40 sayfa okudum henuz ama anlatimi da hos diyebilirim ders kitabi okuyormus hissi vermiyor, sıkıcı degil.

Takip ediyor msuun gündemi manevi danışmanlık geliyor koştura koştura o kadar acayip şeyler dönüyor ki üzülüyorum

Doğrudur. Terapiyle uzaktan yakından alakası olmayan, sadece Allah'ın adını kullanarak Google'dan arattığı sözleri kopyala yapıştır yaparak bestseller kitaplar yazan, eski kumarbaz şimdinin dindarı bir adamın "nur terapisi" yaptığını ve bu işten cukkaladığı paraları duyduğumdan beri şaşırmıyorum. İnsanlarımız çok iyi niyetliler ve dini duyguları sömürerek çok kolay kandırıyorlar maalesef.

sen diyince baktım şimdi ben de, dehşete düştüm
bunu diyen pedagog bir de inanılır gibi değil

Manevi danışmanlık zorunlu muymuş burası önemli. Toplumda müslüman olmayan, olsa da tercih etmeyecek olanlar var sonuçta ama böyle bir danışmanlığın olmasını problemli bulmadım ben (isim vermek istemiyorum ama bazı sapık açıklamalar yapıp din tacirliği yapan kişilerle değil elbette.)

Mesela ben dindar bir insanım ve eşimle sorun yaşadığımda ortayı bulamazsak ayette söylendiği gibi akrabalardan güvenilir birini hakem seçmek isterim (ama akrabalarım aklı başında kişiler değiller). Doğal olarak güvendiğim bir imama ya da böyle ilmi durumu olan birine danışmak isterim. Psikolojik destek de önemli, ama bazı durumlarda böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum şahsen.

Ülkemizde hükümetlere göre dindarlık seviyelerini değiştiren, bir gün hacı olup seneler sonra hükümete göre farklılaşan tipler çoğaldığı için güvensizlik herkeste var ama bu durumdan bağımsızsa şayet bence güzel bir durum olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…