- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.181
Ben de sevmiyorum bu adam nasıl bu kadar popüler oldu onu da çözemedim.Kişiden kişiye değişiyor muhakkak ama ben pek tasvip etmiyorum önerdiği yöntemleri. Ortama ayak uydurduğu için seviliyor, ya da tribünlere oynuyor da denebilir. Onun yerine mahremiyet eğitimi ise Bengi Semerci'nin kitaplarını okuyabilirsiniz. Mesela "Çocuklarımızla Cinsellik Hakkında Nasıl Konuşalım" ı.
Takip ediyor msuun gündemi manevi danışmanlık geliyor koştura koştura o kadar acayip şeyler dönüyor ki üzülüyorumKişiden kişiye değişiyor muhakkak ama ben pek tasvip etmiyorum önerdiği yöntemleri. Ortama ayak uydurduğu için seviliyor, ya da tribünlere oynuyor da denebilir. Onun yerine mahremiyet eğitimi ise Bengi Semerci'nin kitaplarını okuyabilirsiniz. Mesela "Çocuklarımızla Cinsellik Hakkında Nasıl Konuşalım" ı.
bize sor biz seçelimİYi akşmlar
Şeker Portakalı bitti. Sıradaki kitabım Kuşlar Yasına Gider
Evde okumadığım bir sürü kitap var ama seçerken zorlanıyorum, karar veremiyorum hangisini okuyacağıma bir yandan yeni kitaplar da almak istiyorum. Okunmamış o kadar çok kitap varken içim ona da el vermiyor.
Kura ile mi seçsem diyorum bundan sonra hangi kitaba başlayacağımı
aynı şeyi yazmışımSeçenek yaz biz secenelim:))
neden dersin!!!Ben de sevmiyorum bu adam nasıl bu kadar popüler oldu onu da çözemedim.
Allah'ın hikmeti bor gazetede çıktı. Danışman gidiyor eşimle sıkıntım var diyor normal bir terapist problem ne dermiş ama manevi danışman Allah bu derdi bize niye verdi dermiş . O nedenle manevi danışmanlık şartmış. Öğren cico sen de :)neden dersin!!!
Ateyizler napacak ölsün mü ateyizlerAllah'ın hikmeti bor gazetede çıktı. Danışman gidiyor eşimle sıkıntım var diyor normal bir terapist problem ne dermiş ama manevi danışman Allah bu derdi bize niye verdi dermiş . O nedenle manevi danışmanlık şartmış. Öğren cico sen de :)
baya teferruatli bir anlatim olsa gerekHelen bee/ denise boyd- cocuk gelisim psikolojisine basladim 918 sayfa. En azindan uzun bir sure acaba hangi kitaba baslasam diye dusunmem:))
Biraz oyle. Diger gelisim psikoloji kitaplarindan biraz farkli. Islenen konulardan sonra konu acisindan onem tasiyan arastirma raporlarina da yer verilmis. Bolum sonlarinda arastirma sonuclarini gercek hayatta cocuklarla test etmeye yonelik dene ve gor bolumleri var. Kitabi biraz inceledim hosuma gidecek gibi duruyor. 40 sayfa okudum henuz ama anlatimi da hos diyebilirim ders kitabi okuyormus hissi vermiyor, sıkıcı degil.baya teferruatli bir anlatim olsa gerek
Takip ediyor msuun gündemi manevi danışmanlık geliyor koştura koştura o kadar acayip şeyler dönüyor ki üzülüyorum
sen diyince baktım şimdi ben de, dehşete düştümAdem Güneş
Mahremiyet Eğitimi kitabını kaldırıyorum. Bir yazı yayınlamış kendisi instagram hesabında. Bugün gördüm yazıyı. Dün zaten anlamıştım yazarın bana göre olmadığını. Bugün de perçinleşmiş oldu.
Allah'ın hikmeti bor gazetede çıktı. Danışman gidiyor eşimle sıkıntım var diyor normal bir terapist problem ne dermiş ama manevi danışman Allah bu derdi bize niye verdi dermiş . O nedenle manevi danışmanlık şartmış. Öğren cico sen de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?