Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

sen diyince baktım şimdi ben de, dehşete düştüm
bunu diyen pedagog bir de inanılır gibi değil

bir de bu yazıyı 9 bin küsür kişi beğenmiş kime kızsam bilemedim yazana mı beğenene mi

Kiz cocuklarina kirmizi giydirmeyin sehveti cagristirir diyen birinin kitabini elime dahi almam.

Astoria dedigin mahremiyetle ilgili kitabi inceleyecegim tesekkurler

Ay inan bilsem ben de almazdım. İsmini duyuyordum adamın ama görüşleri fikirleri hakkında bir şey bilmiyordum. Konu ilgimi çektiği için aldım kitabı. Almaz olsaydım

Söyle bir durum var normalde mebe atamasa kaynak alan gösterilir bizde şimdiye kadar psr ve psikoloji yazarken bunu kaldırdılar boz bıraktılar son yönetmelikle. Psikoloji eğitimi almamış kişileri imam hatipli tarzında manevi danışman diye atayacaklar amaç bu . o terapi olmaz dini bilgi olur zaten ülkemizde yeterince cami imam var . Terapilerin içini boşaltma amaçları var ve ıyi niyetli şeyler değil . Zaten ülkemizde bu alan çok kirli kişi 3 5 saat eğitim alıp terapistim diyor şimdi de manevi danışmanlık diye tamamen pozitif bilimi.yok etmeye çalışıyorlar

Evet şimdi daha net anladım, saçmalık resmen. Zaten eğitim sisteminin acınası halini konuşmak bile istemiyorum artık... Hepimizi bıktırdılar.. Sonumuz hayrolsun ne diyeyim.

Kiz cocuklarina kirmizi giydirmeyin sehveti cagristirir diyen birinin kitabini elime dahi almam.

Astoria dedigin mahremiyetle ilgili kitabi inceleyecegim tesekkurler

Başka bir ülkede küçücük çocuklar hakkında böyle iğrenç açıklamalar yapan biri hakkında soruşturma başlatılır, mesleği yapmaktan men edilir. Pedagog değil pedofil adeta. Bu tarz bir sürü normal olmayan söylemleri var zaten, bağlanmayla ilgili bilgiler veriyor saçmasapan.

Kimden bahsediyoruz? Adem Güneş mi?

Amak-ı Hayal Hakkında

Az önce bitirdim bu kitabı ve şimdiye kadar neden okumamışım dedim. Ben Türk klasiği deyince böyle araba sevdası, intibah gibi bir kitap beklemiştim ama çok şaşırttı beni. Beklentimin üzerinde diyemeyeceğim çünkü beklediğimin dışında bir kitaptı. Kesinlikle çok beğendim. Herkese tavsiye ederim.

Ben o adamı hiç sevmem zaten. hep bir acayip göründü gözüme. Bir anda yücelmesi, patlaması...
Ben tanimiyorum, kizlardan duydum. Bazen çok satilan popüler kitaplari arastirmadan aliyorum ben de. Ama belli ki popülerliğe bakmamak lazım, adamin 602 k takipcisi var, ama içi boş...

İ
bize sor biz seçelim
Bundan sonra öyşe yapacağım :)

Ah o mevzular
Kelimelerim kifayetsiz kalıyor içimdekileri anlatmaya. Üzüntüyle izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…