- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.321
Nasıl yani 4 kitap birden mi okuyorsunGunaydin kizlar. Az gittik uz gittik 228., cile 323, cocuk gelisim psikolojisi 45, cocugunuz hakkinda bilmeniz gerekenler 101. sayfadayim bu kitabin sayfa sayisi az bugun biter. Tarik bugra- kucuk agaya baslamayi dusunuyorum bitince.
Insallah ileticem:)Gunaydin iyi sabahlar.
Guvercine Agit'a artik kendimi verebilirim.
Dilini cok sevdim..
Utku'ya selam !minerva1988
Benxe de devam et kizilim
Yoksa cok otelenmis olcak dogumdu bilmem neydi
Insallah devam edicem kaza bela olmasın da istiyorum tüm vücut defolu her yere dikkat ediyorum :)) örnek seni alıyorumGunaydin baykuslar,
China Miéville Un Lun Dun ' a baslayacagim. Daha evvelden Sehir ve Sehir' i okumus ve begenmistim.bu kitabi burda sizler okudunuz galiba ben de aliyim demistim. 1577558722 tane kitap var okuyayim dedigim benim de. Elbet bir gun o sira gelecek.
benim ilk hallerimi gorsen bu cumleyi kurmazdin ayyy cirpi bacak kurdan kol biseymisim.Emek sarfedip ciddi ciddi yaparsan olmamasi icin bi sebep yok bilege dikkat ama olur mu! 3 5 gidip de boslama bak.
Canim benim çok çok güzel geçecek eminimGünaydınlar.
Anne Frank’de son 40 sayfam. Bugün yarın bitiririm umarım. Cumartesi günü de sınavım var. Varsa bir duanızı alırımsınavdan sonra daha çok buralarda olacam inşallah.
Allah yardımcın olsun canımGünaydınlar.
Anne Frank’de son 40 sayfam. Bugün yarın bitiririm umarım. Cumartesi günü de sınavım var. Varsa bir duanızı alırımsınavdan sonra daha çok buralarda olacam inşallah.
Çocukların kuduruk zamanlarından bağırmadan çıkabilmek çok zorGünaydın kızlar
Bağırmayan anne baba olmak bitti güzel bir kitaptı, bilmediğim çok fazla bir şey yoktu yine ama en azından bildiklerimi teyit ettim ve hatırlayınca tekrardan denemeye başladım. AMA bağırmayan anne olmak kim ben kim!! hele hele de Eren ve Neva'nın annesiykenyine de içeride bir yerlerde az da olsa olumlu bir etkisi olmuştur inanıyorum.
Aslan kız sayfa 127
Evet. Bir tanesi siir kitabi canim okumak istedikce birkac siir okuyorum. Bir tanesi masal derlemesi ogluma ve ogrencilerime ara ara masallar okuyorum. Bir tanesini e-kitap olarak okuyorum. Esim erken uyumayi sever, ben ise uyumadan once bir saat ya da yarim saat kadar kitap okumayi:)) ben de hem esimi hem beni memnun edecek cozumu boyle buldum. Digeri de bos zamanlarimda okumak icin sectigim kitap. Biraz karisik oldu sanki:)Nasıl yani 4 kitap birden mi okuyorsun
Ben ilk defa görüyorumda şaşkınım şuan
Evet. Bir tanesi siir kitabi canim okumak istedikce birkac siir okuyorum. Bir tanesi masal derlemesi ogluma ve ogrencilerime ara ara masallar okuyorum. Bir tanesini e-kitap olarak okuyorum. Esim erken uyumayi sever, ben ise uyumadan once bir saat ya da yarim saat kadar kitap okumayi:)) ben de hem esimi hem beni memnun edecek cozumu boyle buldum. Digeri de bos zamanlarimda okumak icin sectigim kitap. Biraz karisik oldu sanki:)
Tarık Dursun K.' nın "Az Gittik Uz Gittik Dere Tepe Düz Gittik" adlı masal kitabı var.20 veya daha fazla masal vardır.Her bir masal ortalama 1,5 sayfa sürüyor.Ben okudum,tavsiye ederim.Gunaydin kizlar. Az gittik uz gittik 228., cile 323, cocuk gelisim psikolojisi 45, cocugunuz hakkinda bilmeniz gerekenler 101. sayfadayim bu kitabin sayfa sayisi az bugun biter. Tarik bugra- kucuk agaya baslamayi dusunuyorum bitince.
Yaaa sonunda söz takılacak mi . Çok yakışıklı ya mutluluklar canım en son ben varken görüştünüz dimiMerhaba baykuşlar
Ben hala bu ayki okumalarıma başlamadım, hala manga okuyorum. Sıkılmama az kaldı, hevesimi alıp kitaplarıma döneceğim.
C.tesi günü de bir aksilik olmazsa hayırlı bir iş içinDonukPudra 'ya gitmeyi düşünüyorum. Artık çocuğunu kendime istemeye karar verdim.
Tavsiye icin tesekkurler. Elimdeki bitince o kitaba da bir bakayim. Cocuklarin cok hosuna gidiyor onlara masal okumam. Her hafta bir kac masal okuyoruz cocuklar kendi aralarinda tiyatro kulubu kurmuslar:) hoslarina giden masallari canlandiriyorlar. Farkli masallari sevecekler.Tarık Dursun K.' nın "Az Gittik Uz Gittik Dere Tepe Düz Gittik" adlı masal kitabı var.20 veya daha fazla masal vardır.Her bir masal ortalama 1,5 sayfa sürüyor.Ben okudum,tavsiye ederim.
Sevdicegimmm nihayett gorusceZZZMerhaba baykuşlar
Ben hala bu ayki okumalarıma başlamadım, hala manga okuyorum. Sıkılmama az kaldı, hevesimi alıp kitaplarıma döneceğim.
C.tesi günü de bir aksilik olmazsa hayırlı bir iş içinDonukPudra 'ya gitmeyi düşünüyorum. Artık çocuğunu kendime istemeye karar verdim.
salep içme mevsimi geldiyakıcı sır syf 27.
çok soğuk
ayyy eveeetsalep içme mevsimi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?