Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydin kizlar. Az gittik uz gittik 228., cile 323, cocuk gelisim psikolojisi 45, cocugunuz hakkinda bilmeniz gerekenler 101. sayfadayim bu kitabin sayfa sayisi az bugun biter. Tarik bugra- kucuk agaya baslamayi dusunuyorum bitince.
Nasıl yani 4 kitap birden mi okuyorsun

Ben ilk defa görüyorumda şaşkınım şuan

Insallah devam edicem kaza bela olmasın da istiyorum tüm vücut defolu her yere dikkat ediyorum :)) örnek seni alıyorum

Günaydınlar.
Anne Frank’de son 40 sayfam. Bugün yarın bitiririm umarım. Cumartesi günü de sınavım var. Varsa bir duanızı alırım sınavdan sonra daha çok buralarda olacam inşallah.
Canim benim çok çok güzel geçecek eminim

Günaydınlar.
Anne Frank’de son 40 sayfam. Bugün yarın bitiririm umarım. Cumartesi günü de sınavım var. Varsa bir duanızı alırım sınavdan sonra daha çok buralarda olacam inşallah.
Allah yardımcın olsun canım
Çocukların kuduruk zamanlarından bağırmadan çıkabilmek çok zor

Nasıl yani 4 kitap birden mi okuyorsun

Ben ilk defa görüyorumda şaşkınım şuan
Evet. Bir tanesi siir kitabi canim okumak istedikce birkac siir okuyorum. Bir tanesi masal derlemesi ogluma ve ogrencilerime ara ara masallar okuyorum. Bir tanesini e-kitap olarak okuyorum. Esim erken uyumayi sever, ben ise uyumadan once bir saat ya da yarim saat kadar kitap okumayi:)) ben de hem esimi hem beni memnun edecek cozumu boyle buldum. Digeri de bos zamanlarimda okumak icin sectigim kitap. Biraz karisik oldu sanki:)

Selamlar
Bu ay buradan sizlerin okuyup da beğendiniz kitaplara yer veriyorum.
1984 bitmişti dün, okuyup beğenenleriniz vardı.
Sıradaki kitabım gene sizlerin beğendiği
Büyük üstadımız Yaşar Kemal den
Filler Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca
Yeni başladım.

Yoo gayet güzel anlattın valla çok hoşuma gitti maşallah :)

Gunaydin kizlar. Az gittik uz gittik 228., cile 323, cocuk gelisim psikolojisi 45, cocugunuz hakkinda bilmeniz gerekenler 101. sayfadayim bu kitabin sayfa sayisi az bugun biter. Tarik bugra- kucuk agaya baslamayi dusunuyorum bitince.
Tarık Dursun K.' nın "Az Gittik Uz Gittik Dere Tepe Düz Gittik" adlı masal kitabı var.20 veya daha fazla masal vardır.Her bir masal ortalama 1,5 sayfa sürüyor.Ben okudum,tavsiye ederim.

Yaaa sonunda söz takılacak mi . Çok yakışıklı ya mutluluklar canım en son ben varken görüştünüz dimi

Tarık Dursun K.' nın "Az Gittik Uz Gittik Dere Tepe Düz Gittik" adlı masal kitabı var.20 veya daha fazla masal vardır.Her bir masal ortalama 1,5 sayfa sürüyor.Ben okudum,tavsiye ederim.
Tavsiye icin tesekkurler. Elimdeki bitince o kitaba da bir bakayim. Cocuklarin cok hosuna gidiyor onlara masal okumam. Her hafta bir kac masal okuyoruz cocuklar kendi aralarinda tiyatro kulubu kurmuslar:) hoslarina giden masallari canlandiriyorlar. Farkli masallari sevecekler.

Sevdicegimmm nihayett gorusceZZZ
Verdik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…