- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.281
Canim stolk ve vibio öneririrm ikisini de çok severim .Benim de hickimseden haberim yokmus yahu. Ben de takip etcem bananeee
Ah melinda güzel melindam seninle okuma beni bahtiyar edeceköyle mi sevgili minerva
belki ilerde yeniden beraber okuruz
Galeano severizBeklenmedik bir şekilde "Satranç"ı iş yerinde bitirmiş bulunuyorum.Güzel bir eserdi,üzerine yazılan güzel yorumları gerçekten hak ediyor.
Sıradaki kitabım bu ay 1000kitap okurlarıyla ortak okuyacağımız "Aynalar" Eduardo Galeano kitabı olacak.
İlk defa bu tarz tarihi bir kitap okuyacağım,bakalım hakkını verebilecek miyim merak ediyorum
Galeano severiziyi okumalar.
Öyle mi ,umarım ben de severim,bazen klasiklerin dışına da çıkmak istiyorum.Galeano severiziyi okumalar.
Guzel kitap. Neler satilmis ne vatanhainlikleri donmus anlatiyor. Insan diyor ki dunyanin heryeri mi boyle. Acgozlulerin oldugu heryer boyle iste. Hirpalanmis Latin bolgesine uzuluyor insan. Anlatimi da bence tadinda sıkılmadan okursun umarim.Öyle mi ,umarım ben de severim,bazen klasiklerin dışına da çıkmak istiyorum.
Lakin bu kitap küçük küçük anlatılar halinde,bütünlük yok anladığım kadarıyla,başlayayım bakalım nasıl olacak
İlaç gibi geldi yorumunuz,şimdi daha bir şekle okuyacağım :)Guzel kitap. Neler satilmis ne vatanhainlikleri donmus anlatiyor. Insan diyor ki dunyanin heryeri mi boyle. Acgozlulerin oldugu heryer boyle iste. Hirpalanmis Latin bolgesine uzuluyor insan. Anlatimi da bence tadinda sıkılmadan okursun umarim.
Dediğiniz kitabı okumadım ama Şairin Romanı gerçekten çok güzel. Tavsiye ederimBen de çok seneler önce Murathan Mungan Kadından Kentler okumuş ve çok beğenmiştim
Kızlar okuduğunuz 1984 ün yazarı kim?
Algernona çiçeklere devam ediyorum
Yazılı çalışmaktan helak oldum
"Cesur Yeni Dünya" kitabını da okudum. İthaki çevirisi berbat olmasaydı "1984" ten aldığım hazzı alabilirdim.1984 ü okuyan arkadaşlar Cesur Yeni Dünya yi da öneririm. Bu kitapta 1984 ün tam zıttı bir distopya. Hatta bu iki eser yillarca hep karşılaştırılmış, acaba hangisi daha iyi diye. 1984 de insanlar ne kadar baski altinda ve mutsuzsa Cesur Yeni Dünya'da da bir o kadar mutlular...
Bunlardan hariç ben birde Thomas More'un ütopyasini okumak istiyorum.
Kesinlikle katiliyorum..."Cesur Yeni Dünya" kitabını da okudum. İthaki çevirisi berbat olmasaydı "1984" ten aldığım hazzı alabilirdim.
Tavsiyem başka bir yayınevi basarsa bu kitabı okuyun. Yoksa ithaki basımıyla hiç bir şey anlayamıyorsunuz.
Keza "Fahrenheit 451" de öyle.
Ben ithaki yayinlarindan okudum. Evet bir iş bankasi ya da yapi kredi yayinlari gibi başarili değil."Cesur Yeni Dünya" kitabını da okudum. İthaki çevirisi berbat olmasaydı "1984" ten aldığım hazzı alabilirdim.
Tavsiyem başka bir yayınevi basarsa bu kitabı okuyun. Yoksa ithaki basımıyla hiç bir şey anlayamıyorsunuz.
Keza "Fahrenheit 451" de öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?