Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yevgeni Zamyatin Biz' i de oneririm. Orwell bu kitaptan esinlenmis. 1984 un atası bir nevi ama Orwell' in anlatımı bambaska birsey benim gozumde.

Barış Bıçakçı Sinek Isiriklarinin Muellifi bitti. Yazari ilk okuyusumdu. Kitabin yarisindan itibaren yazar bu kitabi neden yazmis acaba diyerek okudum ve cevap bulamadan bitirdim. Okurken yazarin "dur sunu da yazayim, aman bir de şuna değineyim , himm baska baska seyler de eklemeliyim" diyerek kaleme aldigi hissi olustu bende. Boluk porcuk hicbir yere baglayamadigim bir roman okumus oldum.
Tarzi buysa sevmedim isin aciği.
Hepinize iyi geceler arkadaslar.

kadınlar benim de okuma listemde ama ne zaman alır ne zaman okuyabilirim hiiiiç bilmiyom

Ve ve uslu bir kiz olup spora basladim . :) senin kadar olamam o kabulum ama biraz güvenmeyi umuyorum:)

bu cümleye kikirdediğimi hatırlıyorum
pudram ilk kitabı okudum kaldı öyle, yeni yılda devamını getireyim diyorum
ne güzel sen okudun bitirdin

Gunaydin iyi sabahlar.
Guvercine Agit'a artik kendimi verebilirim.
Dilini cok sevdim..
Utku'ya selam ! minerva1988

bu cümleye kikirdediğimi hatırlıyorum
pudram ilk kitabı okudum kaldı öyle, yeni yılda devamını getireyim diyorum
ne güzel sen okudun bitirdin

Benxe de devam et kizilim
Yoksa cok otelenmis olcak dogumdu bilmem neydi

Yevgeni Zamyatin Biz' i de oneririm. Orwell bu kitaptan esinlenmis. 1984 un atası bir nevi ama Orwell' in anlatımı bambaska birsey benim gozumde.
evet o kitabı da duymuştum. Ama 1984 e göre daha amatör bir anlatımı varmış diye bir yorum okuduğum için merak edemedim.

Gunaydin baykuslar,
China Miéville Un Lun Dun ' a baslayacagim. Daha evvelden Sehir ve Sehir' i okumus ve begenmistim.bu kitabi burda sizler okudunuz galiba ben de aliyim demistim.
kadınlar benim de okuma listemde ama ne zaman alır ne zaman okuyabilirim hiiiiç bilmiyom
1577558722 tane kitap var okuyayim dedigim benim de. Elbet bir gun o sira gelecek.

Ve ve uslu bir kiz olup spora basladim . :) senin kadar olamam o kabulum ama biraz güvenmeyi umuyorum:)
benim ilk hallerimi gorsen bu cumleyi kurmazdin ayyy cirpi bacak kurdan kol biseymisim. Emek sarfedip ciddi ciddi yaparsan olmamasi icin bi sebep yok bilege dikkat ama olur mu! 3 5 gidip de boslama bak.

Günaydın kızlar
Bağırmayan anne baba olmak bitti güzel bir kitaptı, bilmediğim çok fazla bir şey yoktu yine ama en azından bildiklerimi teyit ettim ve hatırlayınca tekrardan denemeye başladım. AMA bağırmayan anne olmak kim ben kim!! hele hele de Eren ve Neva'nın annesiyken yine de içeride bir yerlerde az da olsa olumlu bir etkisi olmuştur inanıyorum.

Aslan kız sayfa 127

Günaydınlar.
Anne Frank’de son 40 sayfam. Bugün yarın bitiririm umarım. Cumartesi günü de sınavım var. Varsa bir duanızı alırım sınavdan sonra daha çok buralarda olacam inşallah.
Günaydın
Allah yardımcın olsun . InşaAllah sonuç gönlüne göre olur.
Veba fazla okuyamadım. Aslında konusu güzel ama sakin bir kafayla okumak gerek.
_meLinDa_ yeğenine sağlıklı, huzurlu uzun bir ömür dilerim. Darısı senin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…