- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #1.881
Hastalara şifalar diliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende empati yi okuyorum :) orayı okurken bende sinir olmuştum![]()
Tabi :)Bende kislari kitap okumaktan cok zevk aliyrm araniza katilabilirmiyim . İki gun once basladim elimden birakamiyrm) bugun biter heralde adi asla vazgecme ;harlan coben
Bu arada Peygamberimiz ile ilgili kitap okumak istiyorum. Önerebileceğiniz bir kitap var mı?
Hayırlısı canım ya modunda yim bakalım:)birşey olmaz daha 29 sun sanırımal benden de 31, boşver boyle iyi :))))
Yalnız değilmişim :)))
Yalniz kitabın adına da hayran kaldım. Hakkaten kainatin efendisi, gül yüzlüm :)Bulbulun kirk sarkisi onerilmis zaten. Ben de Kainatin Efendisi'ni onereyim.
Nasıl sevdin miGünaydın
Zemberekkuşu'nun Güncesi sayfa 130 dayım.
Ay olayi cok yanlis anlamisim, duzelteyim mesajimi :)Yalniz kitabın adına da hayran kaldım. Hakkaten kainatin efendisi, gül yüzlüm :)
Ben de bu vesile ile listeme alayim her iki kitabi da
Bu sefer de ben anlamadım :)) neyi yanlış anladın neyi düzelttin noluyor :))))))))))))Ay olayi cok yanlis anlamisim, duzelteyim mesajimi :)
Evet isim cok hos bence de :)
kesinlikle okuyacağım favori listeme aldım kitap yurdu'nda. ama önce ortak kitap okumamız var :)Tesla ile ilgili bir kitap var Zamanın Ötesindeki Deha Tesla burda bahsedilmişti. belki görmüşsünüzdür. okumak isteyebilirsiniz empati'den sonra, bir bakın derim :)
Bu sefer de ben anlamadım :)) neyi yanlış anladın neyi düzelttin noluyor :))))))))))))
KIZLAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İÇTİĞİNİZ NE VARSA İÇİNE KARANFİL ATIVERİN![]()
epub sanırım dimi?Yeni kitabıma karar verdim.
Can Dündar - Savaşta Ne Yaptın Baba ?
Ben de hala başlayamadım. Yoğundum. Şimdi biraz rahatladım. Elim kitaba gidiyor ama ders çalışayım dimi:/Momo okuyacaktım ama hiç okuyamadım bugün
akşam yemeğim var, eşim gelene kadar okuyabilmeyi umuyorum iş çıkışı
epub sanırım dimi?
İsteyebilir miyim?![]()