• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Vikitap mi kullaniyor herkes burada? Ben buraya vakit yetistiremiyorum vikitap beni zorlayacak kizlar ama kalbim sizinle
Vikitap burdan farkli birsey.
Online not defteri gibi dusun.
Okuduklarin okuyor olduklarin ve okuyacaklarinin listesi var duzenli bir sekilde.
Gel bence

İyi akşamlar, bugün misafirim vardı gündüz hiç okuyamadım
Ne aldın kankiiiiii
Marquezciğimin Kolera Günlerinde Aşk'ını aldım kanki:KK49:
Ne aldin ne aldin:KK73:

Ben puanlarima kiyamiyorum galiba. Biraz daha biriksin baska bi kitap alayim diye dusunuyorum her seferinde:olamaz:
Ben de uzun zamandır biriktiriyordum ama Marquez külliyatı yapmaya çalışıyorum en pahalı kitabı buydu ben de puanla alayım dedim:KK53:
Kırk yılın başı hesaplı olasım geldi:KK45:

Merhabalar sevgili arkadaşlarım :KK200: Size bildirmiştim okul sınavlarımdan dolayı 2-3 haftadır yoktum ama sınavlarım bugün bitti ve artık aranızdayım tabii kabul ederseniiz :KK19:

Eski topiği aradım ama bulamadım :stop:
_asmunikal_ _asmunikal_ ve diğer arkadaşlarım ben de katılabilir miyim tekrardan ..:KK66:
hoşgeldin çitlembik, umarım iyi geçmiştir sınavların:KK15:
Selam kızlar.
MOMO ya başlayacağım bugün gün içerisinde.
Evde de ŞEMSPARE kitabını okuyorum. Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Küçük küçük bölümlerden oluşuyor.Mesela yazarlık bahsetmiş bazı bölümlerde, bazı yerlerde tecavüzden, kişinin tecavüzcüsüyle evlendirilmesinden... Ön yargılarımız dini dil, ırk ayrı yapılması.. Okumaya devam :)

Tabiki Hoşgeldin. ,
2017 Kitap okuma hedefin nedir :KK200:
Şemspare'de gazete yazılarını(fıkralarını) toplamış canım, 3-4 sene önce okumuştum galiba:KK64:
sen neler aldın kankiiiiiii :KK73:
diğer kankim loliss loliss e de sordum ama görmedi :lülülü:
oysa loliss dünden beri hiç girememişti:KK23:

minerva1988 minerva1988 canım, benim okuduğumla başlayabilirsin bence tekrardan, hiç öyle korkutucu bir sahnesi yok ya da ortak okumamızda birlikte okuyalım, birlikte okumak belki önyargını ortadan kaldırır.

Leyla'nın Evi'ne başladım, dediğin gibi güzel gidiyor şimdilik. İçine aldı beni, tiyatro oyunu olduğunu bilmiyordum, aklıma düşürdün. :KK37:

Bir yaş muhabbeti gidiyor. O zaman ben de diyeyim. 38 yaşındayım. Gösteriyor muyum yaşımı bilmiyorum. Ama göstermediğimi söylerler hep....
Beni tanıyanlardan yorum alalım bari değil mi :KK66:

Kizlar her an banlanabilirim. Hakkınızı helaledin :110:

minerva1988 minerva1988 canım, benim okuduğumla başlayabilirsin bence tekrardan, hiç öyle korkutucu bir sahnesi yok ya da ortak okumamızda birlikte okuyalım, birlikte okumak belki önyargını ortadan kaldırır.

Leyla'nın Evi'ne başladım, dediğin gibi güzel gidiyor şimdilik. İçine aldı beni, tiyatro oyunu olduğunu bilmiyordum, aklıma düşürdün. :KK37:
Ben kitabı edinmemistim korkarım diye :))

Back
X