• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitapların sana kavuşmuş olması beni çok çok sevindirdi....:KK49:
Zira buralarda yazmamak için zor tutmuştum kendimi....
Ama sonunda senden gelen sıcacık Mesajlar Notlar beni inanılmaz mutlu etti. :oops::KK36:
İnşallah beğenirsin kitapları
Çok çok öpüyorum canım:KK200: _meLinDa_ _meLinDa_

Burda paylaşılan kitapları görüp de kıskançlıktan çatlayan benim daha fazla çatlamama izin vermeyen ve beni bugün havalara zıplatan sevgili başkanımız _meLinDa_ _meLinDa_ ya buradan kucak dolusu, hatta bana yolladığı kitapların sayısı kadar kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum :rolleyes::rolleyes: Çünkü kendisi bana kocaman bir set göndermiş :rolleyes::rolleyes:
Kendi mutevazi bir adet kitabımın gelmesi için kargonun yollarını gözlerken kargo görevlisi kucağıma önce koca bir kutu bıraktı şok oldum :KK57: Hemen açtım ve bununla karşılaştım :KK37:
Eki Görüntüle 1955273

İçinden ne çıkacağını hemen anladım tabiki ve mecaz olarak değil gerçekten havalara uçtum :rolleyes: Almak için fırsat kolladığım, ayılıp bayıldığım, kafaya takıp sürekli bahsedip herkesi bıktırdığım seti yollamış bana bu muthiş insan :KK200::KK200:
Eki Görüntüle 1955275

Ne desem az gerçekten, Rabbim yüzünün ve kalbinin güzelliğini hep önüne çıkarsın inşallah. Çoookkk mutlu ol inşallah Özgem çoookkkkk:KK200::KK200:

Eki Görüntüle 1955321

Ben size bitmiyorrrr kızlar bitmiyorrrr demiştim di mi :rolleyes:
Bu harika kitapları bana canım M maviduvar1 cım göndermiş
Hiç beklemiyordum o sebeple çooook şaşırdım ve aşırı mutlu oldum:KK37:
O kadar işinin gücünün arasında beni de unutmamışsın çok incesin
Notun da sıcacıktı çok teşekkür ederim :KK37:

Şanslı kızlar güle güle okuyun:21::21::21:

günaydın kızlar
şimdi okumak istediğim kitapların listesini çıkarıyorum ve kitap yurdunda favorilere ekleyeceğim sizlerden yardım istiyorum okunabilecek güvenilir yayın evlerinden aklınıza gelenleri yazabilir misiniz bana? benim okuyup memnun kaldıklarım iş bankası kültür,can,inkilap.. bunlar dışında okudum ve beğendim dediğiniz oldu mu? okuyacağım kitabın kısaltılmış olmamasını istiyorum o nedenle bu saydıklarım dışında hangi yayın evini seçeceğimi bilmiyorum...
Ayrinti yayinlarini tavsiye ederim farkli tarzlar denemk istiyosan

Back
X