- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #21.541
Kütüphaneye üye oldum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ben yapmıştım ama kimden ya da hangi sayfadan olduğuna bağlıInstagramdan kitap alışverişi yapan var mı sizlerden ?
Sürekli sahaflar takip isteği yolluyorlar,ilgilimi çekti :)ben yapmıştım ama kimden ya da hangi sayfadan olduğuna bağlı
sahaf sayfalarından hiç almadım ama alıp memnun kalan arkadaşlarım var. hepsi de orijinalmişSürekli sahaflar takip isteği yolluyorlar,ilgilimi çekti :)
Ben de az once farkettim. Belki de ayni gun baslamisizdir:)Ortak okuma olmuş bizimkisi :)
YezdaAsya Anneanneye Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.selamlar
eşimin anneannesi vefat etti, memlekete gittik vs derken cuma’dan beri okuyamıyorum ben.bugün de okuyabilir miyim bilmiyorum doğrusu. ezilenler sayfa 97 deydim. toparlanıp gelicem inşallah kızlar.
ŞahaneKütüphaneye üye oldum :)))
pasInstagramdan kitap alışverişi yapan var mı sizlerden ?
Bilg e karasu mu?Herkese Günaydın ,
"Gece"sayfa 159..
Kitaba konsantre olamıyorum,ne anlatmak istediğini ise hiç anlayamıyorum,okurken yoruluyorum,bakalım 80 sayfa kadar kaldı,bitirmeye çalışacağım.
Canan tan'in dili çok basitIyi aksamlar piraye bitti aslinda cok duz olduğu için sevmiyorum tarzini ama etkilendim yine de ask bi insana kabul edemeyecegi seyleri kabul ettiriyor asla yapmam dediklerini yaptırıyor sonu hüzünlü bitti