Kitap

Cadywoman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
50
21
3
İyi geceler arkadaslar ünv hazırlanıyorum acıktan liseyi bitirdim ve hazırlık için sadece 5 tane kitabım var ne yapıcağimi bilmiyorum sadece 5 kitapla ünv hazırlanılırmı sizce kütüphanelerden baktım ama ders kitabi vermiyolar maddi durumumda hic yok kitap alabileceğim ucretsiz yada ikinci el düşük fiyatlı bir yer varmıdır

kardeş sana kitap lazımsa burada sözlük hesabı olan bir sürü insan vardır. bir el atılır kitap yollanır. sen yeter ki çalış. adresini isteyenlere yolla.

bir liste yap bakalım da bilelim hangi yayınlardan istersin? neler lazım sana. sonuç odaklı olalım

İnternette herşey var canım. Buraya konu açabildiğine göre internetin var :) internetten ders anlatım videolarını izleyebilirsin.

Kitap için de muhtarlıklara veya belediyelere başvurabilirsin.

Part time ise girip harçlığını çıkarabilirsin. Hatta belki o parayla kursa da gidersin.

İnşallah gönlüne göre bir bölüm kazanıp okuyabilirsin canım.

Bende var yollarım sana. Müfredat değişti lys de ama daha bakamadım. Branş söylersen daha iyi olur. Ben sayısal öğretmeniyim. Olduğu kadar artık :)

Evde bilgisayar varsa bazı kitapları pdf olarak indirebilirsin.

Yaşadığın şehirde muhakkak 2.el kitap satan yer vardır.

Maalesef 5 kaynaktan çalışmak zor olur.

Geçen sene benimde maddi sıkıntılarım vardı. Ben de zorlanmistim kitap almaya:110:

Belki burdada kitaplarını kullanmayanlar vermek isteyebilir.

kardeş sana kitap lazımsa burada sözlük hesabı olan bir sürü insan vardır. bir el atılır kitap yollanır. sen yeter ki çalış. adresini isteyenlere yolla.

bir liste yap bakalım da bilelim hangi yayınlardan istersin? neler lazım sana. sonuç odaklı olalım
Sihirlikelimeler ygs lys kitapları lazım kitap hic yok neredeyse yayinevi önemli bile değil

Bende var yollarım sana. Müfredat değişti lys de ama daha bakamadım. Branş söylersen daha iyi olur. Ben sayısal öğretmeniyim. Olduğu kadar artık :)
Luviasevgi eşit ağırlık bölüm olarak ygs lys kitapları olursa cok iyi olur eskide olsa olur

İnternette herşey var canım. Buraya konu açabildiğine göre internetin var :) internetten ders anlatım videolarını izleyebilirsin.

Kitap için de muhtarlıklara veya belediyelere başvurabilirsin.

Part time ise girip harçlığını çıkarabilirsin. Hatta belki o parayla kursa da gidersin.

İnşallah gönlüne göre bir bölüm kazanıp okuyabilirsin canım.
İnternetim yok yani telim bile yok suan kardesimin telden yaziyorum evde bilgisayar olsa pdf indirirdim ama yok

Çok sağol Allah razı olsun burdan böyle yazmayıda istemezdim ama kazanmayı çok istiyorum
Hiç problem etme. Biz de başkasından aldık zamanında. Kazananlar bize bıraktı kitaplarını. Sağolsunlar. Maddi sıkıntın olsun olmasın zaten herkes kitabını verir sınava hazırlanan insana. İnşallah çok güzel yerlere gelirsin.

Hiç problem etme. Biz de başkasından aldık zamanında. Kazananlar bize bıraktı kitaplarını. Sağolsunlar. Maddi sıkıntın olsun olmasın zaten herkes kitabını verir sınava hazırlanan insana. İnşallah çok güzel yerlere gelirsin.
Amin insaallah luviasevgi seninde gönlünde isteyipte hakkında hayırlı olan hersey olur

Back
X