Sihirlikelimeler ygs lys kitapları lazım kitap hic yok neredeyse yayinevi önemli bile değilkardeş sana kitap lazımsa burada sözlük hesabı olan bir sürü insan vardır. bir el atılır kitap yollanır. sen yeter ki çalış. adresini isteyenlere yolla.
bir liste yap bakalım da bilelim hangi yayınlardan istersin? neler lazım sana. sonuç odaklı olalım
Luviasevgi eşit ağırlık bölüm olarak ygs lys kitapları olursa cok iyi olur eskide olsa olurBende var yollarım sana. Müfredat değişti lys de ama daha bakamadım. Branş söylersen daha iyi olur. Ben sayısal öğretmeniyim. Olduğu kadar artık :)
Tamam yarın özelden yazışırız,yollarım pazartesi inşallah. Çalışan öğrenciye can fedaLuviasevgi eşit ağırlık bölüm olarak ygs lys kitapları olursa cok iyi olur eskide olsa olur
İnternetim yok yani telim bile yok suan kardesimin telden yaziyorum evde bilgisayar olsa pdf indirirdim ama yokİnternette herşey var canım. Buraya konu açabildiğine göre internetin var :) internetten ders anlatım videolarını izleyebilirsin.
Kitap için de muhtarlıklara veya belediyelere başvurabilirsin.
Part time ise girip harçlığını çıkarabilirsin. Hatta belki o parayla kursa da gidersin.
İnşallah gönlüne göre bir bölüm kazanıp okuyabilirsin canım.
Çok sağol Allah razı olsun burdan böyle yazmayıda istemezdim ama kazanmayı çok istiyorumTamam yarın özelden yazışırız,yollarım pazartesi inşallah. Çalışan öğrenciye can feda
cimcimelif İstanbuldayımFace gruplarına yazarsan yardımcı olurlar. Bir çok insan kitap dağıtıyor. Hangi şehirdesin?
Hiç problem etme. Biz de başkasından aldık zamanında. Kazananlar bize bıraktı kitaplarını. Sağolsunlar. Maddi sıkıntın olsun olmasın zaten herkes kitabını verir sınava hazırlanan insana. İnşallah çok güzel yerlere gelirsin.Çok sağol Allah razı olsun burdan böyle yazmayıda istemezdim ama kazanmayı çok istiyorum
Amin insaallah luviasevgi seninde gönlünde isteyipte hakkında hayırlı olan hersey olurHiç problem etme. Biz de başkasından aldık zamanında. Kazananlar bize bıraktı kitaplarını. Sağolsunlar. Maddi sıkıntın olsun olmasın zaten herkes kitabını verir sınava hazırlanan insana. İnşallah çok güzel yerlere gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?