Redist keratin yagı kullanıorum sadece buklelerimçok belirgin kabarma filan olmuo ve yumuşacıkMerhaba benim saçlarım Kıvırcık.Normalde şekli çok güzeldi ama kestikten sonra(kırıklarımı aldırdım ama biliyorsunuz malum bizim kuaförler kırık deyince başka bir şey anlıyorlar) şekli bir değişik oldu yani şu an eski boyuna geldi ama eskisi gibi değil mesela bugün dışarı çıktım saçlarım çok sekilsizdi önünden bir sürü Kıvırcık saçlı insan geçti o kadar güzeldi ki bukleleri (özellikle Kıvırcık saçlı olanlar bilir kıvırcıgin bir çok şekli var ) yani acaba saç bakim ürünlerinden mi kaynaklanır ne kullanmamı onerirsiniz ayrıca saça ıslak görünümü verenler var ne kullanıyorlarda öyle oluyor ?
Nerelerde bulabilirim pekiRedist keratin yagı kullanıorum sadece buklelerimçok belirgin kabarma filan olmuo ve yumuşacık
O konu burda değil bacım.Lg 3 kulaniyorum.. Hizi cok guzel ön kamarasi guzel degil.. Eşimin lg si son modelerden onun ön kamarasi iyi hizida, ama sonradan nasil olur bilemem.. Ipone kesinlikle alma.. Sikayetleri cok.. Disariya ciktinda kendilinden kapaniyor, şarzi yuzde 50 lerde filan olsa bile..
Konular karışmış sizde:)Lg 3 kulaniyorum.. Hizi cok guzel ön kamarasi guzel degil.. Eşimin lg si son modelerden onun ön kamarasi iyi hizida, ama sonradan nasil olur bilemem.. Ipone kesinlikle alma.. Sikayetleri cok.. Disariya ciktinda kendilinden kapaniyor, şarzi yuzde 50 lerde filan olsa bile..
Aaaaaa nasil olmus boyle... Burayada yazmistim ben yoksa buraya yazdimda oraya mi giti .. Baktim allahtan buranin yazisi oraya gitmemis..O konu burda değil bacım.
Konular karışmış sizde:)
Kıvırcık saça faydası oluyorsa kullansın konu sahibi ama:))
Yok benimki kesimden dolayi hatta 3-4 sene öncesine kadar düzdü bir kestim Kıvırcık olduİlk defa saç kesiminden dolayı saçın kendine has özelliğini kaybettiğini sizden duyuyorum..
Saç kesiminden ziyade eğer saçlarını boyuyorsan, düzleştirici, maşa gibi ısı veren aletleri kullanıyorsan, şampuanın, saç kremin saç tipine göre kullanılmaya elverişli değilse o zaman o bukleler biçimini, doğallığını yitirir. Kendimden biliyorum aynı iri dalgalı saçlar bende de vardı ama malesef artık yok.. Tabiri caizse saçımın içine ettim boyalarla, maşalarla, düzleştiricilerle üniversite döneminde. Artık öyle herkesin konuştuğu güzel olan iri dalgalı saçlarım yerini dolaşıp duran şekilsiz dalgalara, dökülen saçlara bıraktı..
Wax çok yapış yapış yapmıyor muBen wax dışında bişey kullanamiyorum waxlardan memnunum köpük jole gibi çoğu şeyi denedim ama wax kadar memnun kalmadım özellikle köpükleri hiç sevmiyorum
Bende banyodan banyoya tararim yıkandıktan sonra da krem kullanırımBenim saçlarımda kıvırcık. Kuruyken asla fircalamam çünkü kabarık tel tel oluyor.Duşta yikadigimda parmaklarimla açar bol bol saç kremi ile yumuşatırim.islakken hafif jöle kullanır kendi kendine kurumasını tercih ederim evdeysem.dışarı hemen çıkmam gerektiğinde çok az kuruturum.
Ay çok tatlısınız çok yaşayın. :)Aaaaaa nasil olmus boyle... Burayada yazmistim ben yoksa buraya yazdimda oraya mi giti .. Baktim allahtan buranin yazisi oraya gitmemis..
Yok hatta benim sacimda hic sertlik yapış yapışlık falan oluşmuyo memnunum dediğim gibi ama herkesin saç yapısı farklıdır sen denedikce çoğu ürünü memnun kaldığın ürünleri belirleyebilirsinWax çok yapış yapış yapmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?