Kıvransın

Araması sadece maddi kayba uğradığığında olacak gibi görünüyor. Canını da ancak maddi zarar verirsen yakarsın sana söyleyeyim. Sana aşkından sevgisinden asla aramayacak seven insan bu kadar şiddet uygulamaz. Açıkça yazdım kusura bakma. Kurtulduğuna şükret ve için soğusun istiyorsan maddi zarar ver ki onun da canı yansın. Sakın acıma ve gurur yapma bu konuda. Arkadaşımın böyle bir eşi vardı gurur yaptı hiçbirşey almadı lanet olsun diyerek. Eşi ne yaptı biliyor musun utanacağına çok sevindi bu duruma. Trajikomik!
Geçmiş olsun bundan sonra istediğin gibi mutlu bir hayatın olsun canım.
Bence de ortada zaten. Herkes söylüyor o seni hiç sevmemiş ,sadece uygun görmüş ve numara yapmış diye.

şimdi bosanmayı isteyen taraf kararlı olduğu icin karşı tarafın yalvarması iç soğutmaktan ziyade can sıkıyor.Offf diyorsun kabullenmeyecek bosanmayı uzatacak davayı bitse de yoluma baksam diyorsun.zira insan herseyi unutuyor tekrar aşık oluyor evleniyor anne oluyor o da öyle bir salak daha bulamayarak devam ediyor hayatına senin umrunda bile olmuyor.tecrübeyle sabittir.
Bana da çok uzak geliyor bu ihtimal ama belki de vardır böyle biri.

İnşallah aramaz.Ararsa senin şuanki bozuk psikolojinle seni yine kandırıp barışırsınız diye korktum

Back
X