- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
Yorumum sert gelmesin ama çocuktan önce son kuruşuna kadar kendine kıyafet alan eşim olsaydı sanırım cinnet geçirip o kıyafetleri makaslardım. Acilen tedavi olmalısnız.
Bence de boşanma sebebi. Düşünsene evde ekmek yok eşin gitmiş hırka almış kendine. Hırkayı yedirmeye kalkabilirimBir tanıdığım bu yüzden eşinden boşandı. Tüm maaşı hatta fazlası kıyafetlere gidiyordu. Boşanan çok böyle.
Bence de boşanma sebebi. Düşünsene evde ekmek yok eşin gitmiş hırka almış kendine. Hırkayı yedirmeye kalkabilirimKonu sahibi alınma lütfen.
yo alinmiyrm esimde yetisemiuo artik bana kendine hic bisey almiyo ben biseuler alim.mutlu olim diye hep bana aliyo ama.yok ben devam yine durduramiyorumBence de boşanma sebebi. Düşünsene evde ekmek yok eşin gitmiş hırka almış kendine. Hırkayı yedirmeye kalkabilirimKonu sahibi alınma lütfen.
İşte bu hastalık ama bunun hastalık olduğunu kabul etmek kişi için çok zor. Bütün kıyafetleri ortaya döküp kombin yapsa onları giyecek yer çıkmaz eminim. Bu gerçeği görmek gerek.Bir de tüm aldıklarını çocuk gibi saklıyormuş ya gerçekten komik durum aslında.
Aylık kota koy kendine ve asla dışına çıkma. Ya o kazak ya o etek ikisinden biri alınacak diye düşün.yo alinmiyrm esimde yetisemiuo artik bana kendine hic bisey almiyo ben biseuler alim.mutlu olim diye hep bana aliyo ama.yok ben devam yine durduramiyorum
Abartmadan yeme içme giyinme ismi üzerinde ihyacımıza göre fazlasını isteme bence doğru değil dahası hastalıktıryo alinmiyrm esimde yetisemiuo artik bana kendine hic bisey almiyo ben biseuler alim.mutlu olim diye hep bana aliyo ama.yok ben devam yine durduramiyorum
anlatirmisin o hikayeyi...bende calissam galiba oyle olur 3ùmuzun giyimini ben karsilicam diyorumBir tanıdığım bu yüzden eşinden boşandı. Tüm maaşı hatta fazlası kıyafetlere gidiyordu. Boşanan çok böyle.
anlatirmisin o hikayeyi...bende calissam galiba oyle olur 3ùmuzun giyimini ben karsilicam diyorum
aslinda demirden ve hic acilmayan kumbaralar var agzina kadar dolunca baltayla falan kesilip aciluyo ondan almaluyim. icine parayi atimca daha kiyafet alma sansim dakalmaz mutlaka alicamm oh bi rahatlama gekdi snku vicdanenKıyafete hiçbir zaman önem vermedim, vereni de anlamam.
Zaten ihtiyacım olsa bile son raddeye gelene kadar almayan bir insanım, şu sıralar taktığım 3 tane gömleğim, 2 pantolonum var ve 5-6 aydır döndürüp döndürüp onları giyiyorum büyük bir mutlulukla.
Ayakkabı, çanta, özel gün deseniz vs bir nebze de aklım erecek ama kıyafet yahu!
Gerçekten çöpe giden paradan başka bir şey değil.
Kıyafet alacağınız parayı evde bir kumbara yaparak ona atın ve o kumbaranın anahtarını da eşinize verin ki siz ulaşamayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?