kiyafet alma hastaligi

ins bende boyle yapmam calisinca

Kyafet almak için girerim kalıplar kusurludur kumaşı beğenmem tarzı uymaz çoğu zaman almadan geri dönerim
Sonra pişman olurum keşke alsaydım derim
Böylede olmak var

Ama ayda bır 50 liram oluyor demıs arkadas onunlada kıyafet alması normal pazarda bıle20/30 dan asagı bısey yok
Sonucta ıhtıyac kıyafette kıs bahar yaz mevsım dönüyor
Hanı hergun alışveriş yapsan 300/500 harcasan evet tedavı ol derım ama ayda yılda 50 lira cok degıl

Zamanında iki üç parça giysiniz olduysa veya başkalarının eskilerini giydiyseniz şu an bu durumda olmanız doğal. Ama tedavi olmaya bakın her şey kıyafet değil.

evet cnm.oyle buyuk paralar harcasam bende gider tedavi olurum ama dedigim.gibi esim.mesela maas alinca cikarir 50.tl haclik verir idare et para kalmadi odemelerden der ama ben ertesi gun dogru carsiya gider mutlaka harcarim giysi alirim ve hala.inanilmaz eksigim.oldugunu dusunuyorum ayni ay icinde bazen cok yalvaririm esim.yine uc bes kurus verir gider onlada kiyafet alirim para yetmesse daha az bise alirim.corap don falan (

aslinda demirden ve hic acilmayan kumbaralar var agzina kadar dolunca baltayla falan kesilip aciluyo ondan almaluyim. icine parayi atimca daha kiyafet alma sansim dakalmaz mutlaka alicamm oh bi rahatlama gekdi snku vicdanen
Benim eşim sizin gibi.
O sebeple alışverişe beraber çıkarız yoksa ne görse alır biliyorum.
Kışa girerken ve yaza girerken yılda 2 kez olmak üzere toplu alışverişe götürürüm onu.
Birbirine benzeyen şeyleri seçtikleri arasından elerim, evde olanlarla kombinleyeceği şeyler aldırırım.
Gerçi toplu alışverişte de bir maaş bırakırız kasaya ama olsun, en azından hevesini 2 sefere indirdim diye dua ediyorum.
Bazen benden gizli birkaç gömlek alır, saftirik sanki kim yıkıyor onları da benden gizli alıyor görmeyeceğimi sanarak!
Siz hem kumbara hem de bu taktiği deneyebilirsiniz, toplu alışveriş en güzeli.

Elindeki takıyı bozdurup kıyafete yatırmak konu sahibinin dediğine bakarsak ihtiyacı yokken doğrumudur tartışılır

Kyafet almak için girerim kalıplar kusurludur kumaşı beğenmem tarzı uymaz çoğu zaman almadan geri dönerim
Sonra pişman olurum keşke alsaydım derim
Böylede olmak var
o da var zaten ..mesela suan da buyuk bir pismanlik icindeyim 15 tl ye sordugum.hirkayi almadim daha da ucuzu yoktu geri donemedim.eve geldim suan icim icimi yiyo onu kesin biri bulup aldi diye

Mlsf cogu kadında var hangı magazaya gırsem kızılay dagıtıyor gıbı alısverıs yapıyor lar
Benımde oluyor zaman zaman alıyorum 1 kere gıyıp dolapta bekleyen sonrada baskasına verdıgım cok olmustur

hadi senin durumun iyidir belki okadar koymaz canim ya bana ne demeli? bi tunigi ust uste giyince 50.lere giymis gibi soguyorum .ama benim boyle bir luksum yok...kizdigim uzuldugum.buna

Zamanında iki üç parça giysiniz olduysa veya başkalarının eskilerini giydiyseniz şu an bu durumda olmanız doğal. Ama tedavi olmaya bakın her şey kıyafet değil.
evet eskiden beei istediklerini alamama sorunu yasadim ondan bende tahmin ediyorum.canim

hadi senin durumun iyidir belki okadar koymaz canim ya bana ne demeli? bi tunigi ust uste giyince 50.lere giymis gibi soguyorum .ama benim boyle bir luksum yok...kizdigim uzuldugum.buna
Kendını torpulemeye calıs takılarını bozdurup alma sakın bende cok zengın degılım tabıkı ama zaman zaman mlsf kendımızı kaptırıyoruz
Ben 16 kılo verdım ve tabıkı tum kıyafetlerım bol buyuk sımdımecbruren alıyorum

Ben aslında konu sahibi hakkında şunu merak ettim maksat burda alışveriş degil mi, yani evin ihtiyacınıda karşılayabilir çocugunun ihtiyacınıda aynı şekilde bunlarda alışveriş bunları almanın da konu sahibini tatmin etmesi gerekmez mi? Kulaktan duyma bilgilerle bukadar fikir yürütebildim.

Evde gercek anlamda 150 tane ayakkabim var bu hafta kuzenin dugunu hesabina 2 yeni stiletto aldim. Tedavi bulursan kendine benimlede paylas. Hayir duasi ederim..

O kadar eksık varken heleki de çocugunada almıyormuşsun bencillik bu tedavi ol eger hastalıksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…