kiyafet alma hastaligi

Yaptığınız çok kötü bir şey aldıklarınız çul çaput size hiçbir faydası yok ama siz altın bozdurup takı bozdurup kıyafet alıyorsunuz hem de çocuğunuzun bile ihtiyaçları varken evin eksikleri varken. Çalışmayı bile kıyafet almak için istiyorsunuz evimiz kira ev alırız demiyorsunuz üzgünüm ama bu şekilde evliliğinizde de sorunlar başlar.

Eşin bu durumu sorun etmiyor mu peki?
Eğer öyleyse adama sıkı sarıl bırakma valla bacım.

son zamanlarda hic ama.hic birikim yapmadugim icin ve surekli harcadugim icin bende bundan korkuyorum artik

Marka takıntısı en fenası bir bluz alcam yani düz mesela gidiyorum
Bir bluza bir markanın diye 60 70 veriyorum.halbuki aynısı başka mağazada 30 lira dimi.bence böyle böyle kısmalıyım artık. ..
allahtan markayla hic isim olmaz mesela dun ayakabbi aldim defoluydu adam.al.10 tl ye dedi cok mutlu oldum.aldim

Of daha bugün dünya kadar alışveriş yaptım ve arayıp bulamadığım bir sürü şey de oldu. Yarın tekrar çıkacaktım ki sadece bu haftaki üçüncü alışverişim olacak. Üzerine bu konuyu görünce vicdan yaptım Çok mu para harcıyoruz gereksiz şeylere ya. İhtiyacı olan o kadar çok hayvan ve insan var ki

En sevdiğim şey kıyafet almak kafamı çok rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…