kiyafet alma hastaligi

Ben de böyleyim
Almazsam içim rahat etmiyor
Yanımda beni frenleyen biri ile gidiyorum sevgilim , annem ..

Ama bazı ürünlerde stok eritiyorum artık sıkıldım koyacak yer Yok ..

Veya gezmemek gerek beğenmemiş almamış oluruz :)

Aynen sevgilim bana alma diye baskı yapar ben ona al alsana güzel ama baskısı :)

Sabah saydım beş çift ayakkabım vardı acaba çok mu diye düşündüm. Bot,spor.sandalet,klasik,babet hepside giydiklerim halbuki, 2 tanede çantam var bende anormal miyim acaba.

Sabah saydım beş çift ayakkabım vardı acaba çok mu diye düşündüm. Bot,spor.sandalet,klasik,babet hepside giydiklerim halbuki, 2 tanede çantam var bende anormal miyim acaba.
Ne çok u ya bizim arkadaşın sadece yazlık ayakkabısı 20 çift ve hepsi marka. Yanı bir 5 6 bin yatırmış ayakkabıya.

Bence sen ne alacağını bilmediğin için sürekli alıyorsun ama hala giyecek bir şeyin yok. Aslında giyecek şeyin var ama ona uyduracak şeylerin yok. Sana tavsiyem evdeki eteklerin pantolon gömlek vs ne varsa hepsini ayrı ayrı ayır ve onları kombinle öyle dolaba koy. Her gün baştan sona giyecek şeylerinin hazır bulunması seni alışveriş yapmaktan alıkoyar.

bende senin gibiydim
ama kendi kendime bıraktım gibi bişey.
azalttım daha doğrusu.
zoru görmeden anlamıyor insan

Bence her kiyafet alisinizda ucretini oderken cocugunuz ve esiniz gelsin akliniza.benim bile cocugum yok ama olursa hep isterimki guzel giyinsin bakildiginda temiz guzel saglikli bir bebek olsun.arti esim.calisyor onunda hakki degilmi her ay bir gomlek guzel bir kiyafet. Illaki aliyordur ama adam artik siz mutlu olun diye almiyor diyosunuz.bence once tedavi olun sonra vicdaninizla yarisin.adam calisyorsa onunda bir itibari var.karisinin kiyafetina calismasin sadece.

ben de kendime hiç almayıp kızıma alıyorum sanırım
hani desem ki çocukluğumda alınmadı içimde kaldı, öyle bişey de yok, varlıklı bir ailenin kızıyım, her gün çeşit çeşit elbiseler, ayakkabılar giydirirdi annem, çoğunu yurt dışından getirtirdi.
şimdi de ben, kendime kot almaya çıkıp kızıma elbiseler çantalar vs vs alıp geliyorum.
6 ayda bir ayak numarası değişen çocuğun 5 çift ayakkabısı var şu an

Bende bazilarina kiyamiyorum ama giymiyorumda
Heryerden kiyafet cikincada sinir geliyor bana
Cok kiyafetim yok aslinda eskiden olanlar var elemeye kiyamadiklarim falan.
Evet temizlik esnasında aldığımız kozmetik kıyafet ayakkabılar tam bi kabus oluyo
Hele o ıncık cıncık takılar kucuk ama dolaşacak diye özenle kutu kutu tutuyoruz aman hepsi yayıntı aslında da bi yandan seviyorum Da suan kendimle çeliştim :) ama yine de almayı seviyorum :/

Bi kadın çocuğu olana kadar sanırım kendine düşkün oluyor alışveriş vs
Çoluk çocuk olunca genelde daha fedakar oluyoruz bütçeyi çocuğu düşünüyoruz

Bende ko
Bende konu konu sahibi kadar değil ama sizin gibiyim.ne yazıkki güzel giyinmeye ve eşimi de güzel giydirmeye çok takintiliyim.birde marka takıntısı başladı oda fena son zamanlarda biraz dank etti.para biriktiriyorum ama mutsuzpum

Marka takıntısı en fenası bir bluz alcam yani düz mesela gidiyorum
Bir bluza bir markanın diye 60 70 veriyorum.halbuki aynısı başka mağazada 30 lira dimi.bence böyle böyle kısmalıyım artık. ..

Bir bluza bir markanın diye 60 70 veriyorum.halbuki aynısı başka mağazada 30 lira dimi.bence böyle böyle kısmalıyım artık. ..

Düz kazağı bari markasız alın çok şükür o bende Yok bakın allahtan :)

fazla alışverişin stresten kaynaklandığını biliyorum. bence kendine evvela bir iş veya meşgale bul böylece alışverişe zamanın kalmaz ikinci olarak iradene hakim olmaya çalış

Çok utanıyorum ama mesela yanımdan bir bayan geçti çok hoş giyimli acaba hangi marka aa bak kumasida kaliteli yok yanlış kombinlemis vb.konuşmalar yapıyorum.be ne ya içime nur yerli tas kaçmış .ama çok istersem harcamiyorum.o zaman da mutsuzluk oluyor

Yüzüğünü satıp kıyafet alıyorsan kesinlikle psikoloğa gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…