- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.080
- 498
- Konu Sahibi brnestetik
-
Aynen sevgilim bana alma diye baskı yapar ben ona al alsana güzel ama baskısı :)Aynı ben yabende eşimle bir alis veriş merkezine gidelim mutlaka kıyafet alırım eşime de aldırırım kendi için.o kendine almazsa zorla ben alırım ona da.mutlu oluyorum.kaliteli ve güzel giyinince.benimde takintim bu.esimin de güzel giyinmesi hoşuma gidiyor benimde güzel giyinmem hoşuma gidiyor.ama şimdi çocuk olacak o yüzden bırakmaya çalışıyorum.birakcam da.cunku bebise yatırım yapmam lazım.evinde eksikler varmış bence sende evine yatırım yap.ben pazar parama dokunmam hiç o benim için pazar parasıdır.ha eşime kızdığımda evet gider talan ederim o ay ama çok yanlış yapıyorum çünkü yine ben ödüyorum.oyle işte bende artık kendimi tutma kararı aldım.sende tutmalısın.birde calsimiyorsun zaten.tek maaşla geçinmek çok zor o yüzden daha çok tut kendini bence.ise gir en kısa sürede.
Sığmıyor taşıyor zatenNereye sigiyo bunlar ya
Ben cok sıkılıyorum fazla kiyafetden dolaplara sigmiyor falan çul ya
Ne çok u yaSabah saydım beş çift ayakkabım vardı acaba çok mu diye düşündüm. Bot,spor.sandalet,klasik,babet hepside giydiklerim halbuki, 2 tanede çantam var bende anormal miyim acaba.
Bende bazilarina kiyamiyorum ama giymiyorumdaSığmıyor taşıyor zaten
Temizlik yaparken bi kafam atmıyor degıl ama ya sonra :)
Evet temizlik esnasında aldığımız kozmetik kıyafet ayakkabılar tam bi kabus oluyoBende bazilarina kiyamiyorum ama giymiyorumda
Heryerden kiyafet cikincada sinir geliyor bana
Cok kiyafetim yok aslinda eskiden olanlar var elemeye kiyamadiklarim falan.
Bende koAynı ben yabende eşimle bir alis veriş merkezine gidelim mutlaka kıyafet alırım eşime de aldırırım kendi için.o kendine almazsa zorla ben alırım ona da.mutlu oluyorum.kaliteli ve güzel giyinince.benimde takintim bu.esimin de güzel giyinmesi hoşuma gidiyor benimde güzel giyinmem hoşuma gidiyor.ama şimdi çocuk olacak o yüzden bırakmaya çalışıyorum.birakcam da.cunku bebise yatırım yapmam lazım.evinde eksikler varmış bence sende evine yatırım yap.ben pazar parama dokunmam hiç o benim için pazar parasıdır.ha eşime kızdığımda evet gider talan ederim o ay ama çok yanlış yapıyorum çünkü yine ben ödüyorum.oyle işte bende artık kendimi tutma kararı aldım.sende tutmalısın.birde calsimiyorsun zaten.tek maaşla geçinmek çok zor o yüzden daha çok tut kendini bence.ise gir en kısa sürede.
Bende konu konu sahibi kadar değil ama sizin gibiyim.ne yazıkki güzel giyinmeye ve eşimi de güzel giydirmeye çok takintiliyim.birde marka takıntısı başladı oda fena son zamanlarda biraz dank etti.para biriktiriyorum ama mutsuzpumAynı ben yabende eşimle bir alis veriş merkezine gidelim mutlaka kıyafet alırım eşime de aldırırım kendi için.o kendine almazsa zorla ben alırım ona da.mutlu oluyorum.kaliteli ve güzel giyinince.benimde takintim bu.esimin de güzel giyinmesi hoşuma gidiyor benimde güzel giyinmem hoşuma gidiyor.ama şimdi çocuk olacak o yüzden bırakmaya çalışıyorum.birakcam da.cunku bebise yatırım yapmam lazım.evinde eksikler varmış bence sende evine yatırım yap.ben pazar parama dokunmam hiç o benim için pazar parasıdır.ha eşime kızdığımda evet gider talan ederim o ay ama çok yanlış yapıyorum çünkü yine ben ödüyorum.oyle işte bende artık kendimi tutma kararı aldım.sende tutmalısın.birde calsimiyorsun zaten.tek maaşla geçinmek çok zor o yüzden daha çok tut kendini bence.ise gir en kısa sürede.
Marka takıntısı en fenasıBende ko
Bende konu konu sahibi kadar değil ama sizin gibiyim.ne yazıkki güzel giyinmeye ve eşimi de güzel giydirmeye çok takintiliyim.birde marka takıntısı başladı oda fena son zamanlarda biraz dank etti.para biriktiriyorum ama mutsuzpum
Bende ko
Bende konu konu sahibi kadar değil ama sizin gibiyim.ne yazıkki güzel giyinmeye ve eşimi de güzel giydirmeye çok takintiliyim.birde marka takıntısı başladı oda fena son zamanlarda biraz dank etti.para biriktiriyorum ama mutsuzpum
Marka takıntısı en fenasıbir bluz alcam yani düz mesela gidiyorum
Bir bluza bir markanın diye 60 70 veriyorum.halbuki aynısı başka mağazada 30 lira dimi.bence böyle böyle kısmalıyım artık. ..
Çok utanıyorum ama mesela yanımdan bir bayan geçti çok hoş giyimli acaba hangi marka aa bak kumasida kaliteli yok yanlış kombinlemis vb.konuşmalar yapıyorum.be ne ya içime nur yerli tas kaçmış .ama çok istersem harcamiyorum.o zaman da mutsuzluk oluyorMarka takıntısı en fenasıbir bluz alcam yani düz mesela gidiyorum
Bir bluza bir markanın diye 60 70 veriyorum.halbuki aynısı başka mağazada 30 lira dimi.bence böyle böyle kısmalıyım artık. ..
Düz kazağı bari markasız alın çok şükür o bende Yok bakın allahtan :)[/QUOT
Markasi olmayınca kalitesiz geliyor.önceden ne güzel görürsem onu giderdim.şimdiyakismasada marka ama diyorum.sacmaliga bak.Düz kazağı bari markasız alın çok şükür o bende Yok bakın allahtan :)
Yok yok bundan sonra bende de yok :) beni bebisim akıllandirdi. Şimdi ondan başka bişey düşünemiyorum:)Düz kazağı bari markasız alın çok şükür o bende Yok bakın allahtan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?