Kıyafet ilişkide bu kadar önemli mi

Ayrıl. Sizi sevmiyor sizin onun kafasındaki halınızı seviyor. O siz degilsinizki. İlişkiler sevgi böyle meşakkatli birşey değil. O kendisine g9re birini bulsun siz de kendinize göre birini bulun

Pazar kahvaltısına gece eğlenmeye gider gibi giyinip mi gittiniz de size ne giyeceğinizi anlatıyor? Askılı elbise giyilmesini istemiyorsa gitsin giymeyen birini bulsun. Sadece Kotorda giyerim diye açıklama yapmanız bile sizi ne kadar bastırdığını gösteriyor. Gören de iç çamaşırıyla sokağa çıkıyorsunuz sanacak.

Ayyyyu, bu mu iyi anlaştığın adam. Adama köpek lazım sevgili değil. Daha şu anki konunu okurken anlamıştım böyle bir model olduğunu. Dünyada tek erkek o değil. Ayrılınca yalnız kalacaksın diye korkun var bence, sevgi değil bu, evlendikten sonra işi bıraktıracak sana, evden çıkamayacaksın, kendine bir şey alamayacaksın. Sosyal hayatın iyice sıfırlanacak. İşi bıraktırmazsa bile maaşına el koyacak, harcadığına, aldığına, iş in akşam vakti arayan bir iş arkadaşına takılarak hem iş hayatını hem ev hayatını zehir edecek. Aptal olma diyeceğim de ağır manipülasyon altındasın zihnin bulanmış.

Gerçek NARSİST nedir, anlatıyorum.

Şurayı oku manipülasyon kavramını araştır. Bildiğin kukla yapmış adam seni

Sanırım ilkokuldan beri kıyafetlerimi kendim seçiyorum. Ne ailem karışır ne başkası. Hiçbir sevgilime bu konuda söz hakkı bile vermedim, benim aklım fikrim zikrim yok mu? Onlar kim oluyor? Siz neden itaat ediyorsunuz? Kadınlık onurunuza hakaret olarak görmemeniz çok tuhaf.

Ozaman onun istediği gibi giyinen birini bulsun sözü ile konuya giriş yapmak istiyorum.
Bugün kıyafet,yarın inanç sonra arkadaş böyle devam eder.
İnsanı sevmek için fikirleri,yaşam şekli hayata bakışı ortak ilgçok önemli yoksa kuru kuruya sevgi olmaz.
Değiştirerek sevilmez

30 yasindasiniz hala giyeceginiz giysi icin izin mi aliyorsunuz?
Neden rest cekmiyorsunuz?
Ayrilmayi dusunmuyorsaniz pazara gidin ve birkac pacali don ve salvar alin.

Montenegro karadağ

Yaklaşık 2 yaş itibariyle çocuklar bile ne giyeceğine kendisi karar veriyorlar. Başkasının seçmesi için zihinsel bir engeli olması lazım insanın. Sizde öyle bir sorun var mı? Yoksa eğer kendiniz seçebilirsiniz kıyafetinizi.

30 yaşında bir kadının bunu sorması garip geliyor bana. Kendimden, isteklerimden, doğrularımdan vazgeçmemi sağlayacak kadar kıymetli bir erkek yok dünyada.

17 yaşındayken ilk sevgilim karışmaya çalışırdı böyle şeylere.
Ben o yaşta bile "sana ne, sana mı soracağım" derdim ve sürekli tartışırdık. İlk ilişkimdi, ayrılmak zor geldi. Düzelir sandım, değişir sandım, devam ettim bir süre.
Ama sonrasında aynı hatayı bir daha yapmadım ve düzelir diye düşünüp mücadele etmeyi bırak, böyle erkekleri bir daha hayatıma bile almadım.
Aynısını size de tavsiye ederim.

Ananizin babanizin karismadigi seye elin adaminin karışmasına niye izin veriyorsunuz?

Bu adamdan once ciplak geziyordunuz da o mu giyinmeyi ogretiyor size? Te Allam ya. Prim vermeyin su mentaliteye.

Sevgiliniz sınırını bilmiyor. Siz izin verdiğiniz müddetçe de bilmeyecek. Onunla birlikteliğe devam etmeniz ona izin vermeniz anlamına geliyor. Hapishanede gibi hissetmiyor musunuz kendinizi? Beden sizin, çocuk musunuz, koca kadınsınız, sizin ne giyeceğinize kimse karışamaz. Haddini bilmeli. Bilmiyorsa da ayrılın.

Kimse için kendinizi değiştirmeye çalışmayın. Sizi olduğunuz gibi kabullenemeyen biriyle çok zor. Sonra aynaya bakıp kendinizi tanıyamıyorsunuz. Tecrübelerimden şunu öğrendim bir konuda bile ayrı tellerden çalıyorsanız olmuyor o iş. Kaldı ki kıyafet konusu çok önemli.

Kıyafet başlangıç

Sizi savunmuyor,koruyup kollamiyor ve size GÜVENMİYOR.Tek istediği kolayca manipüle edebileceği, istediği şekle sokabilecegi kafasındaki kadın imajına burunmeniz.Her zaman söylüyorum belli oranda bir kapalı kadın istiyorsa öyle birini seçseydi .Ama egosunun oksanması lazım,sevgilim dediği kadını köle gibi ne giyeceğini nereye kimle gideceğini kendi tayin etmeli bunun içinde en uygun aday sizsiniz.Gecmis olsun........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…