- 29 Mayıs 2021
- 14.314
- 93.160
- 548
- 36
- Konu Sahibi akcayaselinn
-
Hani burası forum ya, karşılıklı iletişimle ilerliyor konular doğası gereği. Konu sahibi sessiz kalıyor, kimseyi yanıtlamıyorsa cevaplardan hoşlanmadığını düşünüyoruz genelde.Nerden çıkardınız
Kıyafetinize karşı bu kadar kısıtlayan biri evlenince arkadaşlarınızla da görüştürmez tatile de götürmez eski rahat yaşamınızı mumla arattırırSelamlar herkese
Daha önce sevgilimin karıştığı bir kaç şey için konu açmıştım. Kıyafet konusunda iyice anlaşamamaya başladık. Sürekli bir müdahale ve diken üstündeyim hissediyorum, biraz onun istediği gibi alışveriş yapmaya başlarken buldum kendimi. Psikolojik olarak beynime işlemiş ne yapacağımı bilmiyorum ama mağazada hoşuma giden şeyleri laf edecek diye almaya elim gitmiyor. Boşa para vermiş olurum giydirmez diye. Kendime yakıştırdığım şeylere illa bi küsur buluyor. Ha birde şu deniz mevzusu var. Bugün yaz için kotora gidelim dedim olmaz falan dedi o zaman ben kardeşimle gideceğim dedim Onada olmaz dedi. Askılı bir elbise alacaktım boydan uzun onun da aslısına laf etti sadece kotorda giyerim dedim. Gidemeyecğein yer için niye alıyorsun diyor. Bunlar dışında çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi savunur korur kollar destek oluruz. Güveniriz. Sabahlara kadar hiç sıkılmadan telefonda sohbet edebiliriz. Yani bütün iyi huylarına karşı bu kıyafet işini sizce ben mi fazla abartıyorum. Ne yapayım benzer şeyleri yaşayan varsa yol gösterebilir mi. Şimdiden teşekkürler
sizce burdaki sorun kıyafet mibütün iyi huylarına karşı bu kıyafet işini
Yok hayır ben konuyu açtıktan sonra dışarıda bir işim çıktı ancak eve gelince bakabildim zaten beğeni attım okudukçaHani burası forum ya, karşılıklı iletişimle ilerliyor konular doğası gereği. Konu sahibi sessiz kalıyor, kimseyi yanıtlamıyorsa cevaplardan hoşlanmadığını düşünüyoruz genelde.
Karadağ montenegro Kotor diye geçiyorNiye kimse kotorun ne olduğunu sormadı ya yine mi sadece benim yabancısı olduğum bir şey vargirlinred yetiş rezidansta yaşayanların mı hakim olduğu bir konu bu kotor?
*googledan baktım, şehirmişBana yazım yanlışı gibi gelmişti
Kıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorızsizce burdaki sorun kıyafet mi
lütfen bu adamla evlenin
başkasının başına bela olmasın
Evet o anlama gelir. Hangi çağda yaşadığımızı siz söyleyin. Ben ve eşim ergen kızlarımıza bile onu giyme bunu giy demiyoruz.Kıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorız
+1Siz iyi anlaşmıyorsunuz, sizin iyi bir ilişkiniz yok. Diğer konunuzu da göz önüne alırsak siz sadece adamın dediklerini yaparak, isteklerine uyarak yaşadığınız için sorunsuz bir ilişkiniz var sanıyorsunuz. Bir sözünden çıkın bakın neler oluyor.
Biz de onu diyoruz. Hangi çağda yaşıyoruz? Bu devirde hala kıyafetine, gittiği geldiği yere, yanındaki insana karışan adamlara ama çok seviyor beni diye katlanan kadınlar olmamalı. Sevgi böyle bir şey değil.Kıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorız
Yazın motura binen Kotor’u (!) tabii bilmezNiye kimse kotorun ne olduğunu sormadı ya yine mi sadece benim yabancısı olduğum bir şey vargirlinred yetiş rezidansta yaşayanların mı hakim olduğu bir konu bu kotor?
*googledan baktım, şehirmişBana yazım yanlışı gibi gelmişti
Hanımefendi yok mu cevrenizde aklı başında biri şöyle sizi bir silkelesin vallahi çok sinirleniyorum böyle konulari okuyunca 11 yaşında kızım ergen oldu artık haller hareketlerde tabi değişmeler tek değiştirmediği şey kıyafet seçimi ne isterse onu giyiyor çünkü o şekilde yetiştirdik evladımizi geçen yaz babanesi bir kez karışır.gibi olmuş bakın karışmış demiyorum ki ben yoktum bile benim yanımda yapamaz kızıma demiş ki böyle göbeği açık giyme eşim hemen müdahale etmiş anne kızım kendisi seçer giyer karışma diye bak kızım sadece 11 yaşındanKıyafete karşı hassasiyeti olması diğer tüm konularda baskı yapacağı anlamına mı gelir eve kapatır cam açtırmaz diyenler olmuş hangi çağda yaşıyorız
Çok iyi anlaşmıyorsunuz. Giyme dediğini giymediğiniz, gitme dediği yere gitmediğiniz için sorun yok sanıyorsunuz. Dün bir bugün iki elin adamı bana "kardeşinle gidemezsin izin vermiyorum" nasıl der? Siz anne babanıza kardeşinize ailenize hiç mi saygı duymuyorsunuz, kardeşiniz size ne yapabilir beraber bir yere gidince?Gidemeyecğein yer için niye alıyorsun diyor. Bunlar dışında çok iyi anlaşıyoruz birbirimizi savunur korur kollar destek oluruz. Güveniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?