- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
fuşya herhangi bi aksesuar kullanmayı düşünmüyorum sadece fuşya rengi ruj ve kalın bi siyah eyeliner sence iyi olmazmı.bu arada çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için.
Kızlar kuzenimin düğünü var yakında düğün için giyeceğim kıyafete yeterince masraf ettim oyüzden kınayı evden halletmek istiyorum elimde fuşya renkli süet ama yazlık şık bir ayakkabı var sizce bu ayakkabıyı neyle kombinleyebilirim.yardımlarınızı bekliyorum.
Canim fusya ayakkabinizin uzerine beyaz sade mini elbise fusya ruj tirnaklar renkli tasli statement kolye olabilir fusya ayakkabi uzerine siyah kabarik etek mini elbise sıkı toplanmis at kuyrugu ve ya daginiz sade abiye olmayan bi topuz bronz makyaj parlak fusya dudaklar muhtesemm olur ayrica saks mavisi kendi renginde yani fusya,karisik renkli bi elbise hatta nude tone sade mini gri renk morun bazi tonlari elbiseler giyinebilirsiniz)))
evet çok güzel kombinler gerçekten ama malesef zaten masraf yapmamak adına elimdekileri değerlendirmem gerekiyor.ikinci sayfada elimdekilerin birde ayakkabının fotosu var ona baktınmı.
Evet baktım canım, onlarda çok şık, ben kararsızsın diye elinde başka modeller varsa bu tip renklerde onlarıda düşün diye foto atmıştımDüğününüz bayram sonrası ise zaten indirimler olur, sen elindekini olacak gibi tut, olaki beğendiğin birşey çıkar makul fiyatlı, ozaman napacağına karar verirsin..Eğer zayıfsan kilo fazlan yoksa o çizgili kıyafetlerde güzel ama düğün için değilde hani normal bir davette yemekte şık olur onlar
Canim tek renk mini elbisen varmii???
var siyah ama üzerime cok yapışıyor oda
Tek renkle kombin etsen ayakkabi patlar ama fotodaki elbiseyle karisik ve gunluk bi kombin olcak amaa(((
aslında beyaz elbise istemiştim mini ama inan bulamadım bu çizgiliyide günlük te giyerim diye aldım daha süresi var geri verebilirim yani.offf napsamki.
Canim bence geri verebiliyorsan ver yerine beyaz siyah fusya mor bazi tonlari gri renklerde bi elbise al.bu elbisede hos rahat sade ama gunluk
tamam canım pazartesi gidip birdaha bakayım ben.aslında zaten abiye olmak istememiştim ama buda çok günlük oldu haklısın.evde bir gri elbisem var onun fotosunu atıyım bi sana bak olurmu.
Eki Görüntüle 1187508 Eki Görüntüle 1187509
boyu biraz uzun kalıyor ama becerikli bir terzi eltim var halledebilir nedersin :)
Super oluuuurrr bulduuukkk)))))gayet hos olur canim hem gunluk bi elbise degil hem asiri abiye degil boyunu istediyin sekilde yaptiririrsin fusya kucuk bir canta fusya ayakkabi saclarin dalgali acik veya daginik topuz fusya ruj tirnaklar ya french ya fusya beyaz tasli bileklik uygun kupe guzel parfum sonuc misss super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?