ebruli26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2010 782 36 118 İzmir 13 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruli26 #61 KocasininKaraKedisi .!.: E gayet güzel :) bence fazlasıyla yeter ozaman kına için, haklısın.. İnşallah eğleneceğin güzel bir gün geçirirsin, bekarsan darısı başına inşallah Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi eğlenceli olur.bekar değilim kocişim varr :))) darısı tüm bekarlara diyelim ozaman.
KocasininKaraKedisi .!.: E gayet güzel :) bence fazlasıyla yeter ozaman kına için, haklısın.. İnşallah eğleneceğin güzel bir gün geçirirsin, bekarsan darısı başına inşallah Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi eğlenceli olur.bekar değilim kocişim varr :))) darısı tüm bekarlara diyelim ozaman.
Brunella Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 6.461 12.327 198 13 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruli26 #62 ebruli26 .!.: teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi eğlenceli olur.bekar değilim kocişim varr :))) darısı tüm bekarlara diyelim ozaman. Genişletmek için tıkla... Herkesin hakkında hayırlısı inşallah, amin canim
ebruli26 .!.: teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi eğlenceli olur.bekar değilim kocişim varr :))) darısı tüm bekarlara diyelim ozaman. Genişletmek için tıkla... Herkesin hakkında hayırlısı inşallah, amin canim
rachel.cramer Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2009 900 1.772 208 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruli26 #63 Kararınızı verdinizmi bilmiyorum ama kesinlikle çizgili elbiseyle stilettolarınızı giymelisiniz. Tamda birbiriyle kombinlenecek parçalar, çok şık :)
Kararınızı verdinizmi bilmiyorum ama kesinlikle çizgili elbiseyle stilettolarınızı giymelisiniz. Tamda birbiriyle kombinlenecek parçalar, çok şık :)
ebruli26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2010 782 36 118 İzmir 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruli26 #64 rachel.cramer .!.: Kararınızı verdinizmi bilmiyorum ama kesinlikle çizgili elbiseyle stilettolarınızı giymelisiniz. Tamda birbiriyle kombinlenecek parçalar, çok şık :) Genişletmek için tıkla... kararımı veremedim canım ya çoğunluk çizgili elbisenin daha şık duracağını söyledi aslında ama gri diyende var çok karıştı aklım.
rachel.cramer .!.: Kararınızı verdinizmi bilmiyorum ama kesinlikle çizgili elbiseyle stilettolarınızı giymelisiniz. Tamda birbiriyle kombinlenecek parçalar, çok şık :) Genişletmek için tıkla... kararımı veremedim canım ya çoğunluk çizgili elbisenin daha şık duracağını söyledi aslında ama gri diyende var çok karıştı aklım.
ebruli26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2010 782 36 118 İzmir 14 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ebruli26 #65 yokmu başka fikri olan