Olur tabiki elbisede gogus altinda buyuk detay oldugu icin takilarinin zarifliyi guzel dengeler canim bide tektas yuzukdeee takkk mutlaka foto atarsinn canim bekliycemmmm)))))insallah cok guzel olcaksin merak etmeee super yakiscakaa bu arada su yolu bir bilekliğim var küçükte tek taş küpelere ne dersin :)
Olur tabiki elbisede gogus altinda buyuk detay oldugu icin takilarinin zarifliyi guzel dengeler canim bide tektas yuzukdeee takkk mutlaka foto atarsinn canim bekliycemmmm)))))insallah cok guzel olcaksin merak etmeee super yakiscak
:))) gel çantanın rengini değiştirelim canım nedersin.çünki dudaklar fuşya olacak kesin tırnaklar frenç e dudakları patlatırsak kiii dolgundur dudaklarım zaten :) komple fuşya olmak istemem.takı ve bilumum güzel parfümüm bol miktarda mevcut.sanada foto atıcam düğünden.eeee çanta rengi bulalım şimdide.
Canim senin dusunduyun herhangi bir renk varmi meseka siyah olmaz beyaz olmaz gri veya gumus rengi veya hafif tasli ve ya fusya kutu kucuk canta olabilir
fuşya çanta bulmak çok zor bir iş bilyorsun değilmi.yani bu zahmete girebileceğimi hiç sanmıyorum.siyah olmaz zaten de gümüş olurmuki.Eki Görüntüle 1187518
bak bu forever new
ama çok büyük değilmi vazgeçtim :)
Olur canim evet fusya canta bulmak zor is ama kutu canta olursa daha iyi olur bence ama tabiki sen bilirsinn ))
Elbiseyle ayakkabıyı giyip fotoğrafını çekebilir misin merak ettim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çekerdimde inanki bu saatte bu kılıkta mümkün değil.diğer sayfalarda resimler var onlara bakabilirsin hem fikrinide söylersin belki :)
Tamam canim bir ara çek ama kombin nasıl durdu üstünde merak ediyrm :)
tamam canım bakacağım yinede ben çantaya.ama bakarsın bu arada hoş bi beyaz elbisede buluveririm bi sürü kombinim olur bu ayakkabıyla.herşey için teşekkürler ilgilendin benimle bukadar zaman.
Rica ederim ne demek benim ici. Zevkdi bayilirim suslenmeyede suslemeyede)))ama tabiki beyaz bulursan daha guzel olur ama elinde olan paylasdigin 2 foto arasinda bu elbise kombinlenir fusya ayakkabi ile ama digeri gunluk shık bi elbise.insallah istediyin kombini yakalarsin bulabilirsin canim
tamam canım düğünde çekip sonra yollarım size özelden.bu arada baktınmı elbiselere senin fikrin nedir.
Gri elbise ve fusya ayakkabı çok iyi secim bence
arkadaş iyi seçim yaptı ozaman desene.ben o çizgili siyah beyaz elbiseyi giyecektim :)
canım ya indirimde olsa birşey almak istemiyorum abiye tarzı normalde pek giymiyorum böyle kıyafetler.yani birkere giyeceğim dolap bekleyecek.gideceğim düğünde aslında benim için davet gibi bişey farkı yok zaten.erkek kuzenim birde farklı şehirlerdeyiz.düğün için saks mavi aldım bunlar kınada idare etmezmi sence.aslında kıyafetlerde yeni maksadım ayakkabıyı değerlendirmek. (bu arada kilo fazlam yok 1,72 boyum var 38 bedenim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?