Merhaba arkadaşlar...
Uzun süredir kafami kurcalayan birsey var ,ben cikamadim içinden kötü düşünmekte istemiyorum o yüzden fikirlerinizi merak ediyorum.
Cocuklugumda ve gencligimde teyzemin gorumcesinin kızının kıyafetlerini giyerdim ,durumları iyi olduğu için çok giyilmemiş kıyafetlerini bana getirirdi teyzem hiçte sorun etmezdim...
Evlendim , gorumcem bir kaç kere 4-5 defa giydiği elbiselerini bana vermek istediğini söyledi bir iki defa baktim ,abiye tarzı güzel temiz diye aldım ,eşinin tarafında 4-5 defa giydiği elbiseyi giymedigini söyledi ,hoş ben 7-8 senelik elbiselerimi bile severek giyerim hala ,belki sorun bendedir ...
Gorumcemle aramda bir sorun yok bu arada ,çok severim kendisini konularimdanda okumussunuzdur belki...
Ama bir acabaya dustum, evlendikten sonra yakıştıramadım kendime sanki ben alamiyormusum gibi gelmeye başladi, ki durumumuz iyi Allah a sukur...
Bir iki defa alayim dedim temiz kullandığı için atmaya kiyamiyor diye dusundum ama bunlar sonra normal t-shirtlere dönmeye basladi, sonu gelmedi... Gorumcem her buraya geldiğinde yada kv oraya gidip geldiğinde birşeyler getirmeye başladı ...
Sonra bunlar makyaj malzemesine kadar gitti.Gorumcem başka şehirde yaşıyor, kv ablan işine yarayacak olan varsa alsın ben kullanamıyorum dedi dedi... Bende niye goturmedi diyemedim o an belki de aklıma gelmedi.
Bu akşamda kv lerde otururken bi çanta getirdi kv , bu benim yaşıma uygun değil ,kullanırsan al dedi, ama gerçektende kv'min önceden de kullandığına inanamayacagim bir çanta parlak deri el çantası ...
Eve geldim aklıma takıldı neden hep kullanmadiklarini bana vermek istiyorlar diye, icimide kotulemek istemiyorum kotu dusunupte ,ben mi yanlış dusunuyorum acaba sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.