KIYAFET SORUNU...BEN Mİ BÜYÜTÜYORUM...

Dusunduklerimi benden güzel anlatmissiniz ,bende art niyet hiç aramadim ,ama dediğiniz gibi hissettim .

eğer lulumom 'nin yazdığı gibi bir kadınsa bence de almayın

yalnız konu sahibi...ben sizde biraz kıskançlık sezdim sanki...

Bence durun iyiyse kabul etme.
Eger hesiye vermek istiyorlarsa yenisni alsinlar.kabul etme bence.
Bakyin israrla kv getirirsede burasi sizin coplugunuz degil dersin.sahsen ben birine bisey vereceksem yenisini alip vermeyi tercih ederim az kullanilmista olsa jimseye veremem rencide etmemek icin

Orası öyle ama çoğu kv böyledir diye düşünmeye çalışıyorum, gorumcemi gerçekten çok severim ,ama kv mden sürekli bu lafları duymaktan sıkıldım artık...

Gorumcem eşiye sırf yengesinin giyim tarzını beğeniyor diye tartsmislardi ,gorumcem öyle takip takistirmaz sade giyinir, o zamanlar daha nisanlilarken sende al ,sende harca ,alsın etsin diyordu bana gelince tam tersi, e benim yanımda yapma bari ...Benim yanımda ona başka bana başka konuşunca iyi niyet arayamiyorum haliyle

:)))) ay bu kv korkulur ya ogullarının paralarını kıskanıyorlar :)

Alma canım bundan sonra sen canlı yaşıyorsun yani daha iyi anlarsın , hissedersin bence zoruna gidiyorsa alma artk

eğer lulumom 'nin yazdığı gibi bir kadınsa bence de almayın

yalnız konu sahibi...ben sizde biraz kıskançlık sezdim sanki...

Musait olduğunuzda bir iki konumu okumanızı rica ederim, gorumcesini benim kadar seven çok nadir insan vardır emin olun ,neden kiskanayim ki ,defalarca art niyet aramadigimi söyledim ama kv nin söyledikleriyle yaptıkları tutmuyor ,o zamanda iyi niyet goremiyorum zamanında yeteri kadar polyannacilik oynadım, ve olan hep bana oldu .

Almaz ,bende alayim istemez, idare etmemiz lazım çünkü ay gece gece guldum

Bende kötü bi niyet yok diye düşünüyorum.
Ama kv görümce bigün yüzüne wururmu wurur bilemezsin milletin yanında aa bu benim werdiğim dimi falan laflar ediyorsa kibirindendir almayın o Zaman tabi siz daha iyi bilirsiniz dawranışlarını ona göre davranın bence.

bem kötü niyetli olduklarıni hiç düşünmedim. zaten sizi küçümser şekilde vermek istesele mutlaka hissedersiniz.

ama alır mıydım ? acaba şöyle mi böyle mi diye düşüneneğime almazdım.

tabi birden öyle yok diyemezsin galiba.
" şu komşunun ihtiyacı vardı ona verelim."
veya " böyle giymediğin çok oluyor abla, anne vs. her kimse, benim de ihtiyacım yok senin de diyip bir hayır kurumuna götürelim oraya verelim" vs. diye ayaklarıni kesebilirsiniz.

Siz kabul ettiğiniz için getiriyorlardir. Kötü niyet ben de sezmedim.

Istemediğinizi söylerseniz bir iki defa getirmezler bir daha.

Ya da getirdiklerinde ihtiyacı olanlara biriktirip verebilirsiniz kendilerine de söyleyerek.

Valla bende hep gorumceme veriyorum.onunda durumu cok iyi.hatta kiyafeti gectim kullanmadigim sehpa vardi.atacaktim.kendisi aldi kullaniyor seve seve.bir yigin canta ayakkabi verdim.onlarda giyer eder.kayinvalideme bile verdim cok.montlarimi hirkalarimi falan..bunda hic art niyet yokki.gorumcende ben gibi fazla almis.sevdigi ve giymedigi seyleri en yakiniyla paylasiyor iste

kotu bir niyetleri oldugunu sanmiyorum .
beni. kvdem de verir kimseye kiyamaz bana verir ben de uzulmesin diye alirim .

eger istemiyirsaniz ablacm.ben giymem diyin.soyleyin ya ne ki . bence onlar da sizi sevdikleri icin veriyorlar alamdiginiz icin degil yani
:)

Kotu dusunme.. Bi art niyet goremedim.. Herkesin bi tarzi var, kimisi senelerce tertemiz giyer kimisi iki gune sıkılır.. Belki de bi kac seferden sonra kullanmiyolardir(dogru bulmasam da), atmak yerine temiz esyayi sen kullan istiyorlardir..

Kv v Gorumcemin orda buda soyleyeceklerini sanmiyorumda kp kesin soyler asla duramaz.

Şimdi size veriliyor,bu sebeple art niyetlidir ,değildir bilemedim. Bende veririm aile içinden bir akrabama ama ezilip büzülerek soruyordum ilk zamanlar. Dolabı açıp gösterip "bak bunu giyemedim fazla,istersen al işte giyebilirsin "demek ölüm geliyordu,ama zamanla oda bende aliştık. Ha sadece dolabımdan mı veriyorum asla,kendime alırken onada bir iki parça muhakkak alırım zira kredi ödüyorlar,bu sebeple ufakta olsa destek olmaya calışıyorum. Oda yok canıyla bana alıyor,getiriyor bazen ,altta kalmamak için üzülüyorum. Şimdi ben burada kesinlikle art niyetli değilim zira elime geçeni vermiyorum. Verdiklerim hiç kullanılmamış yada çok çok az kullanılmış şeyler,birde kullanabileceği tarzda. Ama kayınvalideniz,görümceniz rastgele,her eline geçeni doldurup veriyorsa eski yeni demeden,art niyet arayabilirsiniz. Yok değilse zaten durumunuzu biliyorlar,destek olmaya çalışıyorlar derim bende.

Tabi almayabilirsin ama ne bileyim kötü bir his almadım ben,ben de dayı kızlarına gönderirdim hep giymedigim değil de nasıl diyim yaşla birlikte zevkim değişiyor mesela sevdiğim renkleri sevmez oluyorum vs gibi nedenlerden yollardım beğendiğinizi alın derdim

Ben de alırım ama sorun etmem

Ben oğlumun kıyafetlerinden çoğunu arkadaşımın 2.bebeğine ve kuzenimin yeni gelecek bebeğine yolladım,onların bebeler kız,sarı kırmızı beyaz turuncu gibi renkleri almışlar mavili gibi olanları da bir başkasına vermişler böyle döndü kıyafetler, hayra girmiş olduk, Allah kısmet ederse benim 2.çocukta onlardan alırım gocunmam

Art niyet burda başlar bence,hani kimi insan burnu büyüktür kendisi bende çok var ayağına verir ama biri teklif etse hakaret sayar,görümce böyle biri değilse sıkıntı etme,ben veririm de alırım da giyerim de ödünç de veririm güzel temiz kullananlara

Ben de yakın olduklarımla kıyafetlerimi paylaşırım onlarınkini de alırım. Ama bir süre sonra abarttılarsa ve almak istemiyorsanız anne-abla gerek yok dersiniz vermezler bence, ben size de hak verdim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…