- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
- Konu Sahibi audrey2016
-
Dusunduklerimi benden güzel anlatmissiniz ,bende art niyet hiç aramadim ,ama dediğiniz gibi hissettim .
son yazdiklarinizdan sonra bence birdaha hic bisey kabul etmeyin..benim kv de bana hep eskilerini vermek isterdi aklına ne gelirse ev esyasindan tut kendi bluzlarina kadar deli midir nedir sanki yasitiz beden de tutmuyor ama ben kabul etmedim ilkinde aldim kullanmadim ama gönlü olsun diye baktım ardi arkası kesilmiyor bi de verdikleriyle övünüyor milletin yaninda..asla almadim ondan sonra.Daha oncekileri de bi bahaneyle eline tutuşturdum o oldu.Kibirden yapiyor benimki.
Eee kızlarına gelince hersey hoş güzel gelinlere gelince biz neler cektik . Yıllarca ailemixi göremedik , yemedik , içmedik vs hep bu örnekleri verirler . Eee cekmeselermiş :))) kendi tercihleri aman boşver rahatsız oluyorsan alma yani
:)))) ay bu kv korkulur ya ogullarının paralarını kıskanıyorlar :)son yazdiklarinizdan sonra bence birdaha hic bisey kabul etmeyin..benim kv de bana hep eskilerini vermek isterdi aklına ne gelirse ev esyasindan tut kendi bluzlarina kadar deli midir nedir sanki yasitiz beden de tutmuyor ama ben kabul etmedim ilkinde aldim kullanmadim ama gönlü olsun diye baktım ardi arkası kesilmiyor bi de verdikleriyle övünüyor milletin yaninda..asla almadim ondan sonra.Daha oncekileri de bi bahaneyle eline tutuşturdum o oldu.Kibirden yapiyor benimki.
Alma canım bundan sonra sen canlı yaşıyorsun yani daha iyi anlarsın , hissedersin bence zoruna gidiyorsa alma artkOrası öyle ama çoğu kv böyledir diye düşünmeye çalışıyorum, gorumcemi gerçekten çok severim ,ama kv mden sürekli bu lafları duymaktan sıkıldım artık...
Gorumcem eşiye sırf yengesinin giyim tarzını beğeniyor diye tartsmislardi ,gorumcem öyle takip takistirmaz sade giyinir, o zamanlar daha nisanlilarken sende al ,sende harca ,alsın etsin diyordu bana gelince tam tersi, e benim yanımda yapma bari ...Benim yanımda ona başka bana başka konuşunca iyi niyet arayamiyorum haliyle
benimki cok fena cnm daha neler var bi bilsen..bir gun konu acip anlatıcam:)):)))) ay bu kv korkulur ya ogullarının paralarını kıskanıyorlar :)
Ayyy cok hoşsun ya güldürdün beni kız azcık anlatsana :)))benimki cok fena cnm daha neler var bi bilsem..bir gun konu acip anlatıcam:))
eğerlulumom 'nin yazdığı gibi bir kadınsa bence de almayın
yalnız konu sahibi...ben sizde biraz kıskançlık sezdim sanki...
Bence durun iyiyse kabul etme.
Eger hesiye vermek istiyorlarsa yenisni alsinlar.kabul etme bence.
Bakyin israrla kv getirirsede burasi sizin coplugunuz degil dersin.sahsen ben birine bisey vereceksem yenisini alip vermeyi tercih ederim az kullanilmista olsa jimseye veremem rencide etmemek icin
Kotu dusunme.. Bi art niyet goremedim.. Herkesin bi tarzi var, kimisi senelerce tertemiz giyer kimisi iki gune sıkılır.. Belki de bi kac seferden sonra kullanmiyolardir(dogru bulmasam da), atmak yerine temiz esyayi sen kullan istiyorlardir..Merhaba arkadaşlar...
Uzun süredir kafami kurcalayan birsey var ,ben cikamadim içinden kötü düşünmekte istemiyorum o yüzden fikirlerinizi merak ediyorum.
Cocuklugumda ve gencligimde teyzemin gorumcesinin kızının kıyafetlerini giyerdim ,durumları iyi olduğu için çok giyilmemiş kıyafetlerini bana getirirdi teyzem hiçte sorun etmezdim...
Evlendim , gorumcem bir kaç kere 4-5 defa giydiği elbiselerini bana vermek istediğini söyledi bir iki defa baktim ,abiye tarzı güzel temiz diye aldım ,eşinin tarafında 4-5 defa giydiği elbiseyi giymedigini söyledi ,hoş ben 7-8 senelik elbiselerimi bile severek giyerim hala ,belki sorun bendedir ...
Gorumcemle aramda bir sorun yok bu arada ,çok severim kendisini konularimdanda okumussunuzdur belki...
Ama bir acabaya dustum, evlendikten sonra yakıştıramadım kendime sanki ben alamiyormusum gibi gelmeye başladi, ki durumumuz iyi Allah a sukur...
Bir iki defa alayim dedim temiz kullandığı için atmaya kiya ama bunlar sonra normal t-shirtlere dönmeye basladi, sonu gelmedi... Gorumcem her buraya geldiğinde yada kv oraya gidip geldiğinde birşeyler getirmeye başladı ...
Sonra bunlar makyaj malzemesine kadar gitti.Gorumcem başka şehirde yaşıyor, kv ablan işine yarayacak olan varsa alsın ben kullanamıyorum dedi dedi... Bende niye goturmedi diyemedim o an belki de aklıma gelmedi.
Bu akşamda kv lerde otururken bi çanta getirdi kv , bu benim yaşıma uygun değil ,kullanırsan al dedi, ama gerçektende kv'min önceden de kullandığına inanamayacagim bir çanta parlak deri el çantası ...
Eve geldim aklıma takıldı neden hep kullanmadiklarini bana vermek istiyorlar diye, icimide kotulemek istemiyorum kotu dusunupte ,ben mi yanlış dusunuyorum acaba sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.
Şimdi size veriliyor,bu sebeple art niyetlidir ,değildir bilemedim. Bende veririm aile içinden bir akrabama ama ezilip büzülerek soruyordum ilk zamanlar. Dolabı açıp gösterip "bak bunu giyemedim fazla,istersen al işte giyebilirsin "demek ölüm geliyordu,ama zamanla oda bende aliştık. Ha sadece dolabımdan mı veriyorum asla,kendime alırken onada bir iki parça muhakkak alırım zira kredi ödüyorlar,bu sebeple ufakta olsa destek olmaya calışıyorum. Oda yok canıyla bana alıyor,getiriyor bazen ,altta kalmamak için üzülüyorum. Şimdi ben burada kesinlikle art niyetli değilim zira elime geçeni vermiyorum. Verdiklerim hiç kullanılmamış yada çok çok az kullanılmış şeyler,birde kullanabileceği tarzda. Ama kayınvalideniz,görümceniz rastgele,her eline geçeni doldurup veriyorsa eski yeni demeden,art niyet arayabilirsiniz. Yok değilse zaten durumunuzu biliyorlar,destek olmaya çalışıyorlar derim bende.Musait olduğunuzda bir iki konumu okumanızı rica ederim, gorumcesini benim kadar seven çok nadir insan vardır emin olun ,neden kiskanayim ki ,defalarca art niyet aramadigimi söyledim ama kv nin söyledikleriyle yaptıkları tutmuyor ,o zamanda iyi niyet goremiyorum zamanında yeteri kadar polyannacilik oynadım, ve olan hep bana oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?