Senin de dediğin gibi...
Ya bir ortak nokta bulacaksın, isteklerine uyum sağlayacaksın ya da bitireceksin ilişkini.
Yoksa bu durum sürekli önünüze sorun olarak çıkacak.
Başka bir probleminiz yoksa, seviyorsan taviz verebilirsin bence...
bendede aynı dert var. bizde dört senedir birlikteyiz ilk üç sene yanında istediğim şekilde giyindim ama bu sene nedense değişti. sanırım o zamanlar yeniydik diye birşey demiyordu gerçek yüzünü göstermiyordu şimdi yavaş yavaş göstermeye başladı.ailesi kapalı bizim ailelerimiz tamamen birbirne zıt. yazın genelde hep şort giyerim etek giyerim eskiden hiç laf etmediği şortlarıma şimdi ediyor.buluştugmuzda surat asıyor.ben sen böyle oldgun sürece seninle evlenemem tarzında konuşuyor. ilerde bunların bize daha da sorun olucagının farkındayım ama ayrılma gibi bir durumuda asla düşünemem.bilmiorum nolucak
ileride iyice kapan derse kız napsın yani insan kişiliğinden vazgeçebilir mi? artı taviz karşılıklı olabilmeli bence... üstelik daha fazla taviz beklemeyeceğinin garantisi de yok
ben ortuluyum eskiden bi -afedersiniz- serefsiz acmaya calismisti beni ...hayatini yasa falan filan..ama ben biraktim onu ben buyum boyle oldugumu biliyordu..ayril cnm mutsuz olursun bu adamla..
annemle de konustum kızlar.. oturduğunuz yere göre giyinirsin tabi dedi. ha onun ailesine giderken şort giymezsin ama tatile gidince sort da giyersin askılı da..
tatil dönüşü adam akıllı konuşacam kızlar.. beni böyle kabul ediyorsan et etmiyorsan ben senle evlenemem dicem..
ama 2 yılımı alıp da böyle şeylerle karşıma geldiği için onu hiç bir zaman affetmem.. zaman ne kadar değerli bir şey ben onun için kaç kişiyi reddettim neler yaptım o çok iyi biliyor..
cnm 2 yıl çok uzun bir zaman hele ki ayrılınca daha da koyar ama bir de şöyle düşün
ya evlendikten sonra senden daha fazla taviz bekler ve bu evliliğinizin bitmesine sebep olursa?
bazı şeyleri geç olmadan halletmek daha doğru olmaz mı?
tamam tabii ki insan yerine göre giyinir ama buna sen karar vermelisin o değil, aile ziyaretlerinde tabii ki daha kapalı giyinrisin pantolon gömlek falan... ama bu saygıdan olmalı yoksa her ortamda sırf o istiyor diye değil
yaşı dert edersek ömür geçse de mutlu olamayızhaklısın canım zaten ben dikkat ederim de ama işte tutturmuş omzun gorunmesin millet bakmasın diye. onceden böyle şeyler yoktu yeni yeni şeyler cıkarıyor walla..
dediğin gibi bir omur gecırmektense 2 yıl gıtsın neyleyim.. ona 2 yıl öncekine 3 yıl yaş 30a dayanıyor ama kısmet..
kızlar bişey diyimde şok olun benim gibi
halam psikolog kıyafetime babam laf etti köydeyiz diye dedim bayramda
halamda ben koca kadınım kocam askılı giymeme izin vermiyor bak yarm kollu giydim dedi
ya aslında bu tarz şeyler olabilir yani demek ki kocasıyla mutlu olmak için çok açık giyinmiyor ona göre bu çok büyük bir taviz değilmiş demek ki... sonuçta tavizin bir sınırı var enişten çok açık olmasını istemiyor halanın ama illa ki çok kapan da demiyor sınırını bildikten sonra aşılabilir ama konu sahibi arkadaşın durumu nişanlısının onu istemediği bişeye zorlaması bence...kızlar bişey diyimde şok olun benim gibi
halam psikolog kıyafetime babam laf etti köydeyiz diye dedim bayramda
halamda ben koca kadınım kocam askılı giymeme izin vermiyor bak yarm kollu giydim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?