- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Yok canım hatasının farkına felan varmaz.. O haklı tek gerçek bu ona göre..Bırak gitsin yine dönecek siz çağırmayın hatasının farkına varır belki ( sanmam ama )
3 aylık evliyiz.. Evlenmeden önce bu kadar karışmıyordu bu kadar müdahale etmesine izin vermeyeceğimi biliyordu..Ne kadardir evlisiniz? Evlenmeden once de boyle miydi?
Ya üzerimdeki eşofman kışlık yünlü eşofman.. Önceden dar giymeme felan razı olmazdı pek ama ben abartmazdım zaten.. Bu kadar müdahale etmesine asla izin vermezdim..Daha önce kıyafet yüzünden tartışma çıkıyor muydu? Bir de anlamadım eşofman zaten hatları belli etmez. Ne diye üzerine bişi daha alman gereksin ki?
Yok kendi başkasının aklı ile hareket edecek biri değil ki benim giyinişim de kimsenin gözüne batacak cinsten değil ..Birisi daha onceden gazlamis olabilir mi? Karini oyle giydirme ayip falan diye?
Yok ben sevgiliyken karışır mıydı sorusuna eğer evet cevabı verseydi keşke zamanında verseydin ağzının payını diye sordum.Söylenecek çok şey var da neyse burada bile bazı yorumlar görüyorum sevgilim kıyafetime karışıyor dediğinde biri "daha eşin değil karışamaz." bu yorumun altında eşi olunca karışabileceği var işte. Sevgiliyken de şimdi de siz ayrı bir bireysiniz. Tavrınızı çok yapıcı bulmadım ama hatalı olan eşiniz. Karşılıklı olarak sakinleştiğinizde ona neden giyinmeyi bilmeyen biriyle evlendiğini sorun bence, aklından zorun mu var deyin. Yani bu kadar kendinizi bilmiyor musunuz sanki? Bu yapılan size ayıp farkına varsın.
Yok ben sevgiliyken karışır mıydı sorusuna eğer evet cevabı verseydi keşke zamanında verseydin ağzının payını diye sordum.
Konu sahibi sana gelirsek şimdi geri adım atma. Sakinleşince konuşun.
Geri adım atmak bana göre birşey değil zaten.. Dediğim birşeyden caymam kolay kolay da.. Bu ufak gibi görünen şeyler bile çok yıpratıyor...Yok ben sevgiliyken karışır mıydı sorusuna eğer evet cevabı verseydi keşke zamanında verseydin ağzının payını diye sordum.
Konu sahibi sana gelirsek şimdi geri adım atma. Sakinleşince konuşun.
Eşiniz tamamen haksız da herkes eşofman belli etmez demiş
Neden etmesin ki benim nerede ise tüm eşofmanlarım oturur vücuduma üstteki polar da kısa ise popo çıkar
Uyumlu olmayan mont nasıl oluyor ama ben onu bilemedim zira iki montum bir de kabanım var her şeye de uyar
Bence kıyafetimde sorun yok demek yerine uyumlu değil değiş o zaman deyince üşüyorum vs dediğiniz anda sen haklısın ama şimdi istemiyorum imajı çizilir
Ya açıkça ne var kıyafetimde deyin ki konu aydınlansın ya da istediği gibi giyinin arada kalınca iletişim sorunu daha da büyüyor
Ya beni sinir etti gerdi gerdi ben oturma odasına geçtim gitti salona oturdu elinde telefonla oynuyor.. Sinirim bozuldu beni o hale soktuktan sonra o rahat tavırları.. Bende sinirle git evden dedim..Kıyafet yüzünden adam mı kovulur evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?