- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi sensizlink
-
Zaten açık giyinen biri değilim ama onu rahatsız ediyor giyinişim sanırım.. O an gerçekten verdiği hırkalar üzerime uysa giyerdim sorun çıkarmak niyetinde değildim çünkü ..Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim
uyan uzun kıyafetiniz olsaydı giyecek miydiniz ?
İyi yapmışsın boşver. Emin ol soğukta falan kalmaz. Ya kuyruğunu sıkıştırıp eve döner ya da kendisine kalacak bir yer bulur. Hiç taviz verme. Senden önce totonu o mu koruyordu ki şimdi uzun bir şey giyin diyor. Sinir oluyorum erkeklerin böyle kadınlara sahipleriymiş gibi davranmasına. Çocuk musun sen? Sen de onun kıyafetine karış o zaman, uzun bir şeyler giysin de görünmesin arkası. Tövbe yarabbi...Kızlar ya sinirden elim ayağım titriyor..
Eşimle dışarı hava almaya çıkacaktık, üzerimde eşofman ve polar vardı.. Üzerime mont alıyordum.. Bana arkanı kapatacak uzun bişey giy dedi..
Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim, o Zaman çıkar değiştir dedi.. Üşüyorum zaten uğraştırma beni dedim..
Öyle çıkamazsın gitmiyoruz o Zaman dedi.. Tamam dedim kendi de üstünü çıkarıp her zamanki gibi kavga edince yaptığı hareket gitti salona oturdu benim yanıma gelmedi.. Acayip sinirlendim senin derdin ne ya bunun için mi evlendin benle dedim.. Altımızda dedemnler oturuyor yaşlı insanlar.. Onları üzmemek için uzatmadım.. Evden git ya çık dışarı dedim..
Bugün dışarıda yatacağım bu soğukta dedi bi hışımla gitti üstünü değiştirdi çıktı..
Ada'm gibi konuşmuyorsun oturup konuşalım dedim.. Öfkene yenilip beni kovmayacağın Zaman haber ver o zaman gelcem eve dedi.. Gitti ses yok.. Ne yapayım ben ya çok sinirliyim çok kötüyüm ne olur akıl verin..
Çok yeni evlisin. " Evden git " sözünü bir daha asla kullanmayın. Öyle bir zaman gelir ki , gider bir daha dönmez ya da her kavga da kavga edip edip çıkıp kafasını dağıtıp gelir. Ve bu sözü size de kullanabilir.
Kiyafetinize bu kadar karışması hiç hoş değil, sinir bozucu ancak bu adamın bu huyunu bilerek evlendiginize göre daha yapıcı olarak değiştirebilirsiniz. Böyle inada bindirerek değil.
Gidip degistirseydiniz, yolda da yürürken "sadece seni kirmamak için yaptım bunu bu seferlik, bu hiç hoş bir durum değil. Kıyafetim gayet uygunken , müdahaleci okul müdürü gibi gorundun gözüme. V.s v.s şeklinde konusabilirdiniz.
..
İyi yapmışsın boşver. Emin ol soğukta falan kalmaz. Ya kuyruğunu sıkıştırıp eve döner ya da kendisine kalacak bir yer bulur. Hiç taviz verme. Senden önce totonu o mu koruyordu ki şimdi uzun bir şey giyin diyor. Sinir oluyorum erkeklerin böyle kadınlara sahipleriymiş gibi davranmasına. Çocuk musun sen? Sen de onun kıyafetine karış o zaman, uzun bir şeyler giysin de görünmesin arkası. Tövbe yarabbi...
Sevgiliyken de böyleymiş siz bu adamı böyle kabullenmişsiniz , ben böyleyim işine geliyorsa diyememişsiniz ki. Oda kendince haklı olarak karışıyor , karışmaya kesinlikle hakkı yok siz çocuk değilsiniz ne giyip giymeyeceğinizi biliyorsunuzdur.
3 aylık evliyiz.. Evlenmeden önce bu kadar karışmıyordu bu kadar müdahale etmesine izin vermeyeceğimi biliyordu..
konunu okur okumaz yeni evli olduğunuz anladım canım, çünkü böyle saçma sapan şeylerden kavga çıkıyor insan deli oluyor biliyorum. bizimkide popo konusunda çok hassas, illa döndürüp bakar dışarı çıkmadan. normalde hiç karışmaz kıyafetlerime ama bu konuda hasssas neden bilmiyorum, seninki de mi öyle acaba. bide çok üzülmeyin bu kavgalara başlarda hep böyle oluyor, bende 3 aylık evliyim ve geçen haftamız hep bunlarla geçti. sakinleşin, gelirse de güzelce konuşun hatta gelmezse arayın merak ettim diyin güzelce, gelince de ılımlı olun ama kırıldığınızı da belli edin. onlar utansın yaptıklarından.
Ben bi defa git dediysem bir daha aramam canım.. Kendisi bilir .. Gecenin vakti beni kim görecektise.. Yaptığı tartışmanın ne kadar anlamsız olduğunun farkına varır mı desem varmaz çünkü ona göre o haklı..
İstediği kadar gelmesin bugün yatın öbür gün.. Ne zaman karışmaması gerektiğini anlarsa o zamana kadar gelmesin hatta...
Valla bu kadar müdahalesi ondan mı bilmiyorum.. Erkeklere güvenmem.. Benim kocam yapmaz diyenlerden değilim.. Herkes her şeyi yapabilir..Ben olsam sen başkalarının totosuna mı bakıyorsun diye terligimi alır yapıştırırdım totosuna!senin kovman hic hoş bi hareket değil tabi hava da soğuk şimdi cipcici evlisiniz bu zamanlarınızın değerini bilin...
Asla aramam.. Ne zaman isterse o zaman gelsin paşa gönlü bilir.. Evden kovacak değildim de tartışma koridorsa oldu , ben oturma odasına geçtim normalde orda oturuyoruz gitti salona benden ayrı bir yere elinde telefon takılıyor.. Gittim sinirlerimi bozdun burda ne kadar rahat davranıyorsun diye çıkıştım durum bu..Amma abartmış ya alt tarafı eşofman.
Bırak arama valla.
Kendi hatasını anlasın,ciddi olduğunu görsün.
Daha üç aylık evlisiniz,böyle ciddi dur anlasın ona göre davranır sen katı durdukça
Ya canım üzerime giyeceğim mont gayet uyumlu gitmiş dolabımdan bana rengi üzerine hiç uymayacak yada modeli uymayacak uzun hırkalar çıkarıyor poların üstüne hırka giyecekmişim..
Asla aramam.. Ne zaman isterse o zaman gelsin paşa gönlü bilir.. Evden kovacak değildim de tartışma koridorsa oldu , ben oturma odasına geçtim normalde orda oturuyoruz gitti salona benden ayrı bir yere elinde telefon takılıyor.. Gittim sinirlerimi bozdun burda ne kadar rahat davranıyorsun diye çıkıştım durum bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?