Kıyafetim yüzünden çıkan tartışma...

Daha çok yeni evliliğiniz böyle tartışmalarla yıpratmayın, ikinizde çok sert çıkmışsınız, güzelce konuşarak ortak nokta bulabilirsiniz bence

Dışarda biraz donsun da aklı başına gelsin.
Değiştirseydiniz bunun devamı da gelirdi zaten.
Vicdan yapmanız için soğukta dışarda kalırım demiş.

Şu evlilik programlarında bile daha iki gün birbirleriyle görüşen çiftler bile karışıyor kadının eteğine açıklığına yanı karışmayan erkek varsa söyle bana ..!!

Dışarda biraz donsun da aklı başına gelsin.
Değiştirseydiniz bunun devamı da gelirdi zaten.
Vicdan yapmanız için soğukta dışarda kalırım demiş.

Araba evin önünde parkta ama içinde mi bilmiyorum ..
Nerde olduğuna dair bir fikrim yok sabaha kadar dışarda gezemez ya, arabada duracaktır büyük ihtimal..
Ya da ailesine mi gider bilmiyorum ki..

Araba evin önünde parkta ama içinde mi bilmiyorum ..
Nerde olduğuna dair bir fikrim yok sabaha kadar dışarda gezemez ya, arabada duracaktır büyük ihtimal..
Ya da ailesine mi gider bilmiyorum ki..

Ailesine gitmez bence.
Bu tartışmayı dökücek biri mi ?
Arabada muhtemelen hava soğuk.
Geri adım atma yoksa saçına makyajına kadar karışır

Eşiniz sizi seviyor ve kıskanıyor. Bunu da başkasının bakışlarından bile kıskandığını göstererek belli etmiş. Ancak siz, pot kırarak onun bu halini anlamamış üstüne bir de gurur yapmışsınız. Potun yanında eşinizin kalbini de kırmışsınız. Erkeğin psikolojisi bu yöndedir. Sahiplenmek ister. Ancak bu koruyucu tavrı size hayatı zindan etmek için değil bilakis size zarar gelmemesi içindir.

Böyle, size 5 yaşındaki çocuğuymuşunuz gibi davranan adamlara nasıl katlanıp nerelerden buluyorsunuz anlamıyorum. Benim bildiğim " bu kıyafetle dışarı çıkamazsın" lafı, en fazla doğru giyinmemiş, ufak bir çocuğa denir. Koskoca kadına değil.
Uğraş dur şimdi. Bu kavganız bugün kıyafetten çıkar, yarın makyajdan çıkar, çıkar da çıkar. Madem böyle kavgasını edecek kadar karşıydınız bu karışılma meselesine, keşke evlenmeseydiniz böyle biriyle. Böyle hayat geçmez bence.

Ayol nerden buldun bunu diyenler kendileri kusursuz adamlarla evlidirler umarim.Turkiye de yasiyoruz arkadaslar.Elini salllasan kiyafete karisan adama carpiyoken baskasi dusmemistir bu arkadasin payina.Adama hak veriyo muyum asla ama neden evlendiniz demek de acimasizca.Baska yonlerini bilmiyoruz adamin.Tabi ki canim sen dogrularindan sasma.Ustesinden gelinemeyecek sorun degil.Sakin bi zamanda tatlilikla konusun.Hemen olmasa da zamanla degisecektir.

Esin istiyor dar giyme siz karisma istedigimi giyerim diyorsunuz ikinizde ayni anda dediginizi yapmaya kalkisirsaniz sonuc boyle olur mutsuz ikinizin de ilimli olmasi ve orta yolu bulmaniz gerekiyor senin dedigin benim dedigim tartismasi daha cikmaza goturur.

benim esimde evlilligin ilk zamanalri dar kot giymemi istemezdi ama ben yine giydim bazen surat asti cok triplenen biri degil Allahtan ama giymemi istemezdi dedim bunda bisey yok cogu kadin giyiyor oyle boyle alisti simdi birsey demez yani bazi seylerede tamam dememek lazim bekarlikta nasil goruyorlar begeniyorlar evlendikten sonra cok fazla mudahale edilmesi hos degil diger konu evden git demeniz olmamis arayin gelsin konusarak halledin meselenizi

Herkes aynı şeyi diyor da diyorum ki bu Ada'm evlenmeden önce böyle değildi diyorum.. Bir defasında giydiğim pantolona çok dar dedi.. Ve üzerimde tşört var ne hırka ne tunik..
Ben beğenerek aldım, hoşuma giderek giyiyorum dedim ikinci bir kelime kullanmadı..
Evlendikten sonra böyle oldu.. Nasıl katlanırsınız demişsiniz ne yapayım evleneli 3 ay oldu hemen boşanayım mı .. Hoş böyle hayatımı kısıtlayarak devam ederse olacağı buu..

çok büyük hata... eşinizi evden kovmamaliydiniz. her evde böyle tartismalar olabilir ayri odalarda trip modunda sakinlesmeye calissaydiniz keske sonra güzelce konuşup bi orta yol bulurdunuz bu konuyla ilgili. ama simdi esinizi evden kovunca olay büyümüş üstelik inada binmiş. böyle böyle evlikler cehenneme dönüyor ve bitiyor sonunda. eşiniz sizin aileniz yaa düşman değil indirin gardınızı bi adım atip çağırın hava soğuk gel eve filan diyin, konuşup barışmak zorunda degilsin hemen yatip uyu sabah olunca iyilikle anlat derdini

Annem aradı .. Ve ses tonumdan anladı canımın sıkkın oluşunu ne oldu dedi ve anlattım hava çok soğuk ara konuşun dedi.. Beyefendi telefonumu bile açmadı 2 defa aradım mesaj attım meşgule felan bıraktı.. Son defa arayışımda açtı.. Neymiş bugün gelmeyecekmiş o benim oyuncağım değilmiş gel deyince gelip git deyince gidecek.. Bana bi laf ettin beni kovdun bari arkadında dur dedi.. Merhametimden aradım cesaretimi tahmin bile edemezsin dedim.. Yani gözünde yüzsüz gibi birşey oldum ..

Annem Aradı ve anladı bir sıkıntı olduğunu anlat dedi anlattım hava çok soğuk çağır konuşun dedi, işte merhametimden dolayı...
Aradım beyefendi açmadı bile telefonumu mesaj attım sonra nazlanarak açtı.. Gel konuşalım dedim ben senin gel deyince gelecek git deyince gidecek oyuncağı değilim dedi..
Bugün gelmeyeceğim yarın gelirim dedi yarın da gelme istersen paşa gönlün bilir dedim..
Bi laf ettin beni kovdun bari arkadında dur dedi.. Madem bu kadar cesursun dedi..
Cesaretimi tahmin bile edemezsin. Merhametimden aradım şuandan itibaren arayacak insan değilim dedim.. Kapattım telefonu .. Yani uzlaşma niyetinde değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…