- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
- Konu Sahibi sensizlink
-
Dışarda biraz donsun da aklı başına gelsin.
Değiştirseydiniz bunun devamı da gelirdi zaten.
Vicdan yapmanız için soğukta dışarda kalırım demiş.
Anlamadım ?İkinizi de aşırı ve uyumlu buldum.
Araba evin önünde parkta ama içinde mi bilmiyorum ..
Nerde olduğuna dair bir fikrim yok sabaha kadar dışarda gezemez ya, arabada duracaktır büyük ihtimal..
Ya da ailesine mi gider bilmiyorum ki..
Böyle, size 5 yaşındaki çocuğuymuşunuz gibi davranan adamlara nasıl katlanıp nerelerden buluyorsunuz anlamıyorum. Benim bildiğim " bu kıyafetle dışarı çıkamazsın" lafı, en fazla doğru giyinmemiş, ufak bir çocuğa denir. Koskoca kadına değil.
Uğraş dur şimdi. Bu kavganız bugün kıyafetten çıkar, yarın makyajdan çıkar, çıkar da çıkar. Madem böyle kavgasını edecek kadar karşıydınız bu karışılma meselesine, keşke evlenmeseydiniz böyle biriyle. Böyle hayat geçmez bence.
çok büyük hata... eşinizi evden kovmamaliydiniz. her evde böyle tartismalar olabilir ayri odalarda trip modunda sakinlesmeye calissaydiniz keske sonra güzelce konuşup bi orta yol bulurdunuz bu konuyla ilgili. ama simdi esinizi evden kovunca olay büyümüş üstelik inada binmiş. böyle böyle evlikler cehenneme dönüyor ve bitiyor sonunda. eşiniz sizin aileniz yaa düşman değil indirin gardınızı bi adım atip çağırın hava soğuk gel eve filan diyin, konuşup barışmak zorunda degilsin hemen yatip uyu sabah olunca iyilikle anlat derdiniKızlar ya sinirden elim ayağım titriyor..
Eşimle dışarı hava almaya çıkacaktık, üzerimde eşofman ve polar vardı.. Üzerime mont alıyordum.. Bana arkanı kapatacak uzun bişey giy dedi..
Kıyafetime uyacak uzun bişeyim yok dedim, o Zaman çıkar değiştir dedi.. Üşüyorum zaten uğraştırma beni dedim..
Öyle çıkamazsın gitmiyoruz o Zaman dedi.. Tamam dedim kendi de üstünü çıkarıp her zamanki gibi kavga edince yaptığı hareket gitti salona oturdu benim yanıma gelmedi.. Acayip sinirlendim senin derdin ne ya bunun için mi evlendin benle dedim.. Altımızda dedemnler oturuyor yaşlı insanlar.. Onları üzmemek için uzatmadım.. Evden git ya çık dışarı dedim..
Bugün dışarıda yatacağım bu soğukta dedi bi hışımla gitti üstünü değiştirdi çıktı..
Ada'm gibi konuşmuyorsun oturup konuşalım dedim.. Öfkene yenilip beni kovmayacağın Zaman haber ver o zaman gelcem eve dedi.. Gitti ses yok.. Ne yapayım ben ya çok sinirliyim çok kötüyüm ne olur akıl verin..
benim esimde evlilligin ilk zamanalri dar kot giymemi istemezdi ama ben yine giydim bazen surat asti cok triplenen biri degil Allahtan ama giymemi istemezdi dedim bunda bisey yok cogu kadin giyiyor oyle boyle alisti simdi birsey demez yani bazi seylerede tamam dememek lazim bekarlikta nasil goruyorlar begeniyorlar evlendikten sonra cok fazla mudahale edilmesi hos degil diger konu evden git demeniz olmamis arayin gelsin konusarak halledin meselenizi
Annem Aradı ve anladı bir sıkıntı olduğunu anlat dedi anlattım hava çok soğuk çağır konuşun dedi, işte merhametimden dolayı...çok büyük hata... eşinizi evden kovmamaliydiniz. her evde böyle tartismalar olabilir ayri odalarda trip modunda sakinlesmeye calissaydiniz keske sonra güzelce konuşup bi orta yol bulurdunuz bu konuyla ilgili. ama simdi esinizi evden kovunca olay büyümüş üstelik inada binmiş. böyle böyle evlikler cehenneme dönüyor ve bitiyor sonunda. eşiniz sizin aileniz yaa düşman değil indirin gardınızı bi adım atip çağırın hava soğuk gel eve filan diyin, konuşup barışmak zorunda degilsin hemen yatip uyu sabah olunca iyilikle anlat derdini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?