kıyafet konusunda çok sıkıntı yaşıyorum.iki şeyi bir araya getirip yakıştırmayı başaramıyorum.ne giymeliyim diye yarım saat evden çıkamıyorum.ben kıyafetleri kombinlemeyi ve üzerime yakıştırmayı beceremiyorum.işim gereği biraz düzgün giyinmem lazım.ama yapamıyooorurruuum.çok bunaldım.acil tecrübe ve yardımınıza ihtiyacım var.
kıyafet konusunda çok sıkıntı yaşıyorum.iki şeyi bir araya getirip yakıştırmayı başaramıyorum.ne giymeliyim diye yarım saat evden çıkamıyorum.ben kıyafetleri kombinlemeyi ve üzerime yakıştırmayı beceremiyorum.işim gereği biraz düzgün giyinmem lazım.ama yapamıyooorurruuum.çok bunaldım.acil tecrübe ve yardımınıza ihtiyacım var.
dolaba baksanız abuk sabuk.bir tarz bulamadım kendime.hiç bir şeyin nasıl olacağını bilemiyorum.bir de hayatım gereği biraz geç başladım.öğrenemedim mi bilmiyorum ki.insanlara bakıyorum ne hoşlar.ben nerdeyse paçoz kaldım kalıcam yaniiii.bu arada çok teşekkürler bilgilerinize.hala ihtiyacım var size....
evet canım.çok doğru oldu söylediğin.spor klasik olsun istiyorum.sen benden düzgün anlattın.saçık koyu kumral diyebiliriz.genelde koyu kumral ya da kahve kullanıyorum.omuzlarımda saçlarım.56 kiloyum.1.68 boyum var.gözleri iri değil.ebru gündeşin makyajsız gözleri hemen hemen.küçük yani:) buğday tenliyim.sarıya çalan buğday rengi tenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?