Kıyamet koptu..

Adamın geçmişteki hatası neydi ki, bi arkadaş yazmış merak ettim

Iddaa yolunda bir ev parasini yemisti.
Sen de yorum yapmıştın..
Ona verdiğim 2. şansı değerlendiriyor.
Ona bu şansları çocuksu evlilikte veriyorum üstelik. .
Çünkü iyi olsun istedim.
Benden güç alsın istedim.
Adamın sanki hiç başka derdimiz yok devlet meselesi haline getirdiği soruna bakınca cakasim geliyor yani .

Hatanın aslan payı sende maalesef.. eşinin gönlünü al önce sonra da cozemediginiz bu tarz sıkıntılarınızı sakince konuşun ortak bi yol bulmaya calisi yoksa hep böyle kavga dövüş olmaz.

Başka bir adamın düşüncelerini eşinin mantıklı ya da mantıksız düşüncesinden daha mı önemli

Başka bir adamın değil içinde yaşadığım toplumun düşünceleri önemli evet.

Kişi ayırmam.

Hayat felsefem mantık üzerine oturmuş durumda..

Aşk duygularımı çok yöneten bir şey hiç olmadı. .

Evet evet hatırladım
Pardon

İçinde yaşadığın toplumun düşünceleri madem önemli küçük bir ilde yaşayan evli bir kadın olarak tek başına bir adamın arabasına binmenin sıkıntı olabileceğini e düşünmen gerek

erkekler istemiyor demekki esime sordum merkeze gideceksin birde bayan var ayni toplantiya gifiyorsunuz arabana alirmiydin dedim,eger kadin diyorsa ben de geleyim diye yok gelme diyemem dedi.. peki o zaman yani bende gidebilirim bu durumda dedim.Ne munasebet dedi

Çalışıyor.
Çalıştigi parayi benimki de dahil kafasizligi yüzünden her ay çöpe atıyor.
Bu böyle daha iki bucuk yıl sürecek.

Hatalı olduğunu bildiği için söylediklerim çok koymuyordur belki.

Çünkü az bile yaptım. .
Başkasi çok daha fazlasını yapardı normalde.

Burada bana boşan bu düzelmez diyen çok oldu..

Ben ona inanmayı seçtim.

Simdi onun beni huzursuz eden kavga konusu cidden çok komik bana göre.

Bu hep yaptığım bir şey değil.
Normalde tercihim olmaz.
Kendi açımdan sıkıntı yok elalem de değil adamın eşi bilse istemez diye düşünüp hiç laf vermem ama..

Yetişmem imkansizdi.
Şehirde yeniyim.
Tarif ettikleri yer hakkında fikrim bile yok.
Hem gecikcem hem orayı bulmak için sor sor yürü falan.
Bunca sıkıntı ne için oraya giden varken?

Çok aptalca geldi. .
Mecbur hissettim.

:)
Çok mutlu mutlu gondermek istememesini anlıyorum ben ama bunun için çok büyük kavga çıkarmasını anlayamıyorum..
Keyfi bir durum yok hep yaptığım bir şey değil.
Bugune dek dikkat etmişim bunlara.
Dün edemediysem gerçekten zor bir durumdu demek..

Taksiye savuracak paraniz yok ama su sikintilarida yasamanizada gerek kalmazdi arti tum taksiler ocu degil korkmayin yemezler sizi arti baska birinin dusuncesi benim hic umrum olmazdi benimde korumam gereken is ortaminda sayginligim var yemeklere is seyahatlerine cikiyorum ve esim gerektiginde hayir istemiyorum dediginde ikimizinde mutlu olacagi ortak yol bulunur ki bunu bende kendinde yapiyorum sonucta hayatimizda bir eksilme olmaz

Yani esimin kesinlikle istemedigi bir seyi ona ragmen yapsam benim esimin icinden de canavar cikar. Bir de uzerine biraz fevri davranmissiniz. Aileleri arayip onlari dahil etmek de hic hos degil.

sorunları, gerçek hislerini bastırdıkça, çözülmeden üstünü örttükçe zamanla sık sık bu kıyameti yaşayacaksınız.
sen zamana ve fedakarlık yapmana rağmen çözülmeyen sorunlar yüzünden kısıtlanmaya, engellenmeye başladıkça, eşin hatalarını telafi edememenin vicdan azabı ve ezikliğiyle, senin en doğal taleplerin, beklentilerin karşısında sesini daha gür çıkarak kendi egosunu tamir etmeye çalışacak.
sonuç, belki boşa giden yıllar.
belki yitirilen saygı, sevgi.
belki yıllar yıllar sonra gelen yarım mutluluk.

Benim anlamadigim taksiye binmem
Daha kötü olmaz mıydı?

Ben erkek olsam is arkadaşı daha güvenilirgüvenilirdir onunla git tabi diye düşünürdüm.

Yani taksi beni yer diye düşünmüyorum bana göre ikisi de yemez. .:)
Ama ille biri seçilecekse is arkadaşını secmek daha mantıklı. .

bence yıllardır içinde taşıdıkların aslında seni ondan soğutmuş haberin yok
yani seviyorsun belki ama içinde bir yandan da bir nefret ve hınç var
ve sanırım bu kavgada artık gün yüzüne bir çıkmış o nefret
sana yaptıkları az değildi normal bence...

En iyi ihtimal yarım mutluluk gelir onun için de çekmeye değer mi diyorsun..
Sen de haklısın. .

Çok derli toplu bir yorum oldu...

Taksiye verecek paramız yok çünkü sen iddia uğruna bir ev parası yedin gibi gibi

Ben o tribi çektim.
Saçma kiskancligini bile bir yere kadar hoş gördüm.
Ama ben gelip yemek yapmışım yemeğini ye demişim orada bitirmedi ya hani o oldu olay..

Eşiniz, bak başının çaresine ama asla o arabaya binme dememiş; Tam aksi gel eve ben götüreyim demiş,belki de taksiyle götürecekti....Maalesef haksızsınız,hele de kaynımı arayıp karşısında gerizekalı diye çemkirilen erkeğin canavarlaşması zaten pek te şaşırtmadı!ve ağlaması cidden çaresizliğin göstergesi gibi geldi!

Çok derli toplu bir yorum oldu...

Taksiye verecek paramız yok çünkü sen iddia uğruna bir ev parası yedin gibi gibi

Evet söyle hissediyorum. .
Sevgili çok akıllı.
Keşke paraları çöpe savurmak yerine altına bir araba alsaydin mesela bugün şu kavgayı etmiyor olurdun..

Anlatabiliyor muyum? :)

Benimle uzun zamandır başa çıkamıyor.
Ilk tepkisi kardeşlerime başa çıkamıyorum suna bir şey deyin demek oldu.
Ikincisi de dün ortaligi yikip ağlaması..

Çaresiz hissetmesini anlıyorum. .

Ama ben de pek hayırlı duygular içinde değilim. .

Biliyor buna rağmen izin verdi bu kavganin büyümesine.

Ben o tribi çektim.
Saçma kiskancligini bile bir yere kadar hoş gördüm.
Ama ben gelip yemek yapmışım yemeğini ye demişim orada bitirmedi ya hani o oldu olay..
yanlış anlama sakın ama adam zaten sinirliyse ve senden sinirliysen barutu ilk kimin ateşlediği önemli değil
ikiniz de gerginmişsiniz ki zaten
yemek hazırladım ye diye sinirli söylemek var yemek hazırladım hadi gel yiyelim demek var
ya da o adamla gitmen pek hoş olmaz demek var o adamla gitmeyeceksin ben dedim izin vermiyorum demek var
bu üsluplar derindeki nefret hissinden bozuluyor işte bence
önce onları bir sindirmek lazım sen gerçekten bu adamı affettin mi? yoksa sadece napayım bu da kaderimmiş tarzı deyip kabul mu ettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…