- 11 Mayıs 2016
- 2.010
- 2.197
- 53
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
son seçenek cathy..affetmedi, avucunda eziyoryanlış anlama sakın ama adam zaten sinirliyse ve senden sinirliysen barutu ilk kimin ateşlediği önemli değil
ikiniz de gerginmişsiniz ki zaten
yemek hazırladım ye diye sinirli söylemek var yemek hazırladım hadi gel yiyelim demek var
ya da o adamla gitmen pek hoş olmaz demek var o adamla gitmeyeceksin ben dedim izin vermiyorum demek var
bu üsluplar derindeki nefret hissinden bozuluyor işte bence
önce onları bir sindirmek lazım sen gerçekten bu adamı affettin mi? yoksa sadece napayım bu da kaderimmiş tarzı deyip kabul mu ettin?
yanlış anlama sakın ama adam zaten sinirliyse ve senden sinirliysen barutu ilk kimin ateşlediği önemli değil
ikiniz de gerginmişsiniz ki zaten
yemek hazırladım ye diye sinirli söylemek var yemek hazırladım hadi gel yiyelim demek var
ya da o adamla gitmen pek hoş olmaz demek var o adamla gitmeyeceksin ben dedim izin vermiyorum demek var
bu üsluplar derindeki nefret hissinden bozuluyor işte bence
önce onları bir sindirmek lazım sen gerçekten bu adamı affettin mi? yoksa sadece napayım bu da kaderimmiş tarzı deyip kabul mu ettin?
Belki çok klişe olacak ama evlilik terapistine gitmelisiniz bence...Biz kadınlar affediyor ama asla unutmuyoruz;belki bir faydası olacaktır....Arada azıcık sözünün geçtiğini hissettiren, otoritesini, hala koruduğunu gösteren,aslında karşı çıkacağınıza emin olmasına rağmen verdiği bir karara şaşırtarak evet demeyi deneyin derim........Benimle uzun zamandır başa çıkamıyor.
Ilk tepkisi kardeşlerime başa çıkamıyorum suna bir şey deyin demek oldu.
Ikincisi de dün ortaligi yikip ağlaması..
Çaresiz hissetmesini anlıyorum. .
Ama ben de pek hayırlı duygular içinde değilim. .
Biliyor buna rağmen izin verdi bu kavganin büyümesine.
taksiyle götürürüm yetişirsin merak etme dese neyse.Evet söyle hissediyorum. .
Sevgili çok akıllı.
Keşke paraları çöpe savurmak yerine altına bir araba alsaydin mesela bugün şu kavgayı etmiyor olurdun..
Anlatabiliyor muyum? :)
Belki çok klişe olacak ama evlilik terapistine gitmelisiniz bence...Biz kadınlar affediyor ama asla unutmuyoruz;belki bir faydası olacaktır....Arada azıcık sözünün geçtiğini hissettiren, otoritesini, hala koruduğunu gösteren,aslında karşı çıkacağınıza emin olmasına rağmen verdiği bir karara şaşırtarak evet demeyi deneyin derim........
bana da öyle geliyor.son seçenek cathy..affetmedi, avucunda eziyor
taksiyle götürürüm yetişirsin merak etme dese neyse.
hem bilmediğin bir yere üstelik dolmuşla gidelim diyor. dolmuşla gideceksen eşinin refakatine gerek kalmıyor. bir de geç kalacağın belliyken lüzumsuz çıkışları, ailelerin aranması, sözünü dinletemediği için ağlaması acizlik. acizliğinin farkında olduğu için senin üstünde saygı görünümlü hakimiyet kurmayı denedi, ters tepti.
İddia konusunda herhalde boşan demişimdir çünkü ben yaşamayı yemeyi içmeyi gezmeyi giyinmeyi kozmetiği seviyorum, kendimden kıstığım her şey için cok deli kavga ederdim, sağlık için olsa isterse 3 ev parası olsun ama kumarda para kaybeden adamın yanında olmazdım
Eşimle ben de oynardık ama cüzzi rakamlar eğlencesine...bir ev parası yahu hiç mi abi ben napiyorum demedi bu adam
hahaha.Gerçekten o hakimiyeti tatlı bir yolla kurabilirdi.
Ya tamam para yok.
Savuracak para yok maalesef.
Yine dolmuşla götür tamam.
Ama gel çıkışa karşıma geç tut elimden hadi de..
Evden yattığı yerden yazıyor.
Hemen eve geleceksin delirtme beni diye.
Nesini sevimli bulayim?
Değil mi ama?
Inan bu konuda yazacak bir şeyim yok önceki konum ve yorumlarım bir roman oluşturur zaten..
Bunlar benim de sormayı birakamadigim sorular.
Ben de yaşam kalitemi sorguluyorum haliyle.
Çalış çalış ne uğruna?
Üstüne gel hadi saçma kiskanclik çek.
Şu kafaya bakıp da..
Ay yiğidim beni kiskaniyor ne çok seviyor diyecek kadar pembe bir bayan değilim...
hahaha.
hakikaten komik.
benim eşim de aynı şeyi yazsa
"istersen kudur"
yazardım herhalde.
Siz esinize karşı ne kadar saygisizsiniz?İçindeki o canavar az bile yapmış.Defol git demeler,kardesini arayip istemiyorum bu gerizekaliyi demeler.Ne kadar çirkin sözler.Zaten bu zamana kadar susarak en büyük hatayı yapıp size fazla yüz vermiş.Hala size değer veriyor ki kıskanıyor.Esinizin adına çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun.Iyi geceler hanımlar.
Saatlerdir kendime gelemedim.
Çok ciddi sorunlar yaşadık ama en kötü kavgamizda bile böylesi yaşanmadı.
4 buçuk yıldır ilk kez eşim olacak adamdan korktum..
Açıkçası bilen bir kaç kişi beni de hatalı buldu.
Yine de şahsen kendimde suç bulmuyorum.
Ama sizin de fikrinizi almak istedim.
Bugün iş çıkışı bir toplantıya katılmam gerekiyordu ama yetişmek için sadece 25 dk gibi bir sürem vardı ve benim yürüme yolum araç bekleme vs rahat 1 saati bulacak bir durumum söz konusuydu.
Bu toplantıya benimle birlikte gidecek olan iş arkadaşı vardı.
Düşünün aynı anda çıkıyoruz aynı yere gideceğiz kendisinin özel aracı var.
Bu durumda onunla gitmemin en mantıklı olan olduğunu düşündüm.
Yalan söylemek içime sinmedi açıkçası..
Eşimin bu konudaki hassasiyetini biliyordum. Tek bayan senden eğer başka bir adamın aracında işin yok der hep.
Bense bu konuda onunla hiç bir zaman anlaşamadim. Yolumuz aynı beni aracına davet eden iş arkadaşıma siz gidin yok demek bana çok ayıp geliyor.
Neyse eşim gece çalışmasına rağmen beni götürmek için erken uyandı ve bana eve gel ben seni götüreceğim dedi.
Dolmuşla götürecek ama.
Bu tavrı çok mantıksız buldugum için yetisemeyiz sacmalama ben işimi bilirim Karışma bana diyerek inat ettim onunla gitmedim.
Vay sen misin dinlemeyen bir dünya laf saydı onun sözünü dinlemiyormusum da bilmem neymiş. Benle muhattap olma da sakin tek kelime etme de artist artist haller.
Neymiş o saate toplantı koyan geç kalana bir şey diyemezmis aracı olmayanı işten o zaman çıkanı hesap etmek zorundalarmiş savunması bu..
Gittim döndüm surat bir karış.
Ise gidecekti yemek yaptım yemeğini ye dedim konuşma benle diye tersledi.
Iste o noktada dayanamadım ve defol git ise bir daha da gelme diye üzerine gittim.
Bu benimle başa çıkamayip annemden vuruyor beni.
Ne zaman boşancam desem- kabul çok doluyum tepemi attirdikca diyorum..
Kardeşlerime geçen tartismamizda nomu boşanmak istiyor anneme soyleyin suna bir şey desin falan demiş.
Annem dedi bunu ciddiye almamislar şaka yapıyor demişler kendisi bizimkiler sık sık işletir çünkü .
Ben de evet şaka yaptı işi gücü yok falana kivirdim.
Ama içten içe sinir olmuşum.
Hadi bu sebep oldu abisini aradım ve şuna artık soyleyin gitsin gelmesin eve annen yakın dedim.
Bana bir şey verdiği yok üç kuruşluk huzur verecek onu da veremiyor madem istemiyorum gerizekalıyı falan dedim.
Kabul kendimi kaybettim.
Ama cidden çok sinirlendim.
Hepsini duydu.
Geldi sen ne biçim konuşuyorsun diye üzerime yürüdü bir sürü bağırdı yıktı evi.
Sinirlerim gerildi ben ağladım.
Sonra abisi onu aradı.
Onunla konuşurken o da ağladı.
Beni umursamiyor hiç takmiyor.
Ben de insanım hata yaptım diye kocası değil miyim beni dinlemedi gitti istemiyorum dediysem bitmiştir falan ağlayarak zirvaladi.
Zaten izni yokmuş çok bunalmış da mis mis mış..
Bu adamın 4 buçuk yıldır en büyük kavgamizda tavrı en fazla surat asmak küsmek olmuştu.
Bugun canavar çıktı içinden.
Soruyorum şimdi ben mi yaptim ?
Yani bu senin tüm hayatını etkileyecek birşey borç varken çocuk yapamaz insan herseyinden kısar yasin daha ne, şimdi yitip gezip giymeyip ne zaman yapacaksın
Ben sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum ve sizi haksız bulanların olduğunu görmek beni şaşırttı açıkçası.. Bu kadar anlayışsız,hoşgörüsüz,güvensiz ve inat birine dayandığınız için de sizi kutlarım. Toplantıya geç kalacaksanız tabikide erkek de olsa arkadaşınızın arabasına bineceksiniz. Bu ne böyle haremlik selamlık. Neyin güvensizliği bu? Yarım saat aynı arabada seyahat esilince ne okuyormuş yani? Bence Allah size kolaylık ve bol bol sabır versin. Benim kesinlikle dayanamayacağım şeyler bunlar.
evet sizi dolmuşla değilde (imkanı varsa) taksiyle götürebilirdi..Harbi mi?
Hiç mi haklı yanim yok
Ya onun inadı yok diye diretmesi saçma değil mi ya?
yani takındığınız tavırla ilgili...evet sizi dolmuşla değilde (imkanı varsa) taksiyle götürebilirdi..
bu konuda iş arkadaşınızla gitmek istemekte haklısınız.
ama diğerleri için aynısını söyleyemeyeceğim..
Siz esinize karşı ne kadar saygisizsiniz?İçindeki o canavar az bile yapmış.Defol git demeler,kardesini arayip istemiyorum bu gerizekaliyi demeler.Ne kadar çirkin sözler.Zaten bu zamana kadar susarak en büyük hatayı yapıp size fazla yüz vermiş.Hala size değer veriyor ki kıskanıyor.Esinizin adına çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?