Kıyamet koptu..

son seçenek cathy..affetmedi, avucunda eziyor

Bilmem ki tam olarak ne ettim :)

Oy dertli basım oy!

Belki çok klişe olacak ama evlilik terapistine gitmelisiniz bence...Biz kadınlar affediyor ama asla unutmuyoruz;belki bir faydası olacaktır....Arada azıcık sözünün geçtiğini hissettiren, otoritesini, hala koruduğunu gösteren,aslında karşı çıkacağınıza emin olmasına rağmen verdiği bir karara şaşırtarak evet demeyi deneyin derim........

Evet söyle hissediyorum. .
Sevgili çok akıllı.
Keşke paraları çöpe savurmak yerine altına bir araba alsaydin mesela bugün şu kavgayı etmiyor olurdun..

Anlatabiliyor muyum? :)
taksiyle götürürüm yetişirsin merak etme dese neyse.
hem bilmediğin bir yere üstelik dolmuşla gidelim diyor. dolmuşla gideceksen eşinin refakatine gerek kalmıyor. bir de geç kalacağın belliyken lüzumsuz çıkışları, ailelerin aranması, sözünü dinletemediği için ağlaması acizlik. acizliğinin farkında olduğu için senin üstünde saygı görünümlü hakimiyet kurmayı denedi, ters tepti.

Terapist için yorumu benim ihtiyacım yok sen git..
Ona göre suan yerden göğe kadar ben haksızım.
Geçmişi değerlendirme gereği bile duymuyor.
Yaptım hataydi oldu bitti yetsin diyor.
Benim tahammül sıfır umrunda mi..

Ever diyebilirdim gerçekten.
is çıkışına gelip beni alıp elimi tutup götürseydi hani dolmuşa bile goturseydi evet derdim hatta sevimli bulabilirdim.
Eve gel diye hoykurmesini ayıca buldum :)

İddia konusunda herhalde boşan demişimdir çünkü ben yaşamayı yemeyi içmeyi gezmeyi giyinmeyi kozmetiği seviyorum, kendimden kıstığım her şey için cok deli kavga ederdim, sağlık için olsa isterse 3 ev parası olsun ama kumarda para kaybeden adamın yanında olmazdım

Eşimle ben de oynardık ama cüzzi rakamlar eğlencesine...bir ev parası yahu hiç mi abi ben napiyorum demedi bu adam

Gerçekten o hakimiyeti tatlı bir yolla kurabilirdi.
Ya tamam para yok.
Savuracak para yok maalesef.
Yine dolmuşla götür tamam.
Ama gel çıkışa karşıma geç tut elimden hadi de..
Evden yattığı yerden yazıyor.
Hemen eve geleceksin delirtme beni diye.

Nesini sevimli bulayim?
Değil mi ama?

Inan bu konuda yazacak bir şeyim yok önceki konum ve yorumlarım bir roman oluşturur zaten..

Bunlar benim de sormayı birakamadigim sorular.

Ben de yaşam kalitemi sorguluyorum haliyle.
Çalış çalış ne uğruna?
Üstüne gel hadi saçma kiskanclik çek.
Şu kafaya bakıp da..

Ay yiğidim beni kiskaniyor ne çok seviyor diyecek kadar pembe bir bayan değilim...

hahaha.
hakikaten komik.
benim eşim de aynı şeyi yazsa
"istersen kudur"
yazardım herhalde.

Yani bu senin tüm hayatını etkileyecek birşey borç varken çocuk yapamaz insan herseyinden kısar yasin daha ne, şimdi yitip gezip giymeyip ne zaman yapacaksın

Ben sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum ve sizi haksız bulanların olduğunu görmek beni şaşırttı açıkçası.. Bu kadar anlayışsız,hoşgörüsüz,güvensiz ve inat birine dayandığınız için de sizi kutlarım. Toplantıya geç kalacaksanız tabikide erkek de olsa arkadaşınızın arabasına bineceksiniz. Bu ne böyle haremlik selamlık. Neyin güvensizliği bu? Yarım saat aynı arabada seyahat esilince ne okuyormuş yani? Bence Allah size kolaylık ve bol bol sabır versin. Benim kesinlikle dayanamayacağım şeyler bunlar.

hahaha.
hakikaten komik.
benim eşim de aynı şeyi yazsa
"istersen kudur"
yazardım herhalde.

Hahh işte bu..
Evden 7 dk yürüse is cikisimda olurdu.
Yattığı yerden beylik tasladi.
Beni ayağına getiremeyince kudurdu.

Bunun yediği haltlarla ilgisi yok.
Evet zaten tahammülsüzüm ama hiç biri olmasa tek şu tavrı yine çok ayıca bana göre. .

Siz esinize karşı ne kadar saygisizsiniz?İçindeki o canavar az bile yapmış.Defol git demeler,kardesini arayip istemiyorum bu gerizekaliyi demeler.Ne kadar çirkin sözler.Zaten bu zamana kadar susarak en büyük hatayı yapıp size fazla yüz vermiş.Hala size değer veriyor ki kıskanıyor.Esinizin adına çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun.

Yani bu senin tüm hayatını etkileyecek birşey borç varken çocuk yapamaz insan herseyinden kısar yasin daha ne, şimdi yitip gezip giymeyip ne zaman yapacaksın

Beklersem 3 yıl sonra sevgili grillin dediği gibi elde ettiğim yarım mutlulukla yapabilirim.
Sagligim dayanirsa inşallah. .

Burada bana kibirli beklentisi yüksek dediler.
Bana tavrım yüzünden saygilari azalan üyeler oldu.
Merak ediyorum kendileri ne kadar iyimser kalabilirdi..

Amin sağolasın. .
Ben de bu kadar hoşgörüsüz bir adamın ev hanımı ile evlilik tercih etmesi gerektiğine inanıyorum.

"Saygı bitince sevgi de bitiyor" cümlesini fiilen yaşıyorsunuz. Ikinizin de birbirine saygısı kalmamış canım. Eşin de ona saygı göstermediğin için hırçınlaşmış ve "erkeklik" taslıyor. Sadece unuttuğu şey şu ki "saygı zorla gösterilmez, saygı hak edilir."

Nasıl çözersiniz bilmiyorum ama sorununuz basit bir dolmuş, araba meselesi değil belli ki...

Harbi mi?
Hiç mi haklı yanim yok
Ya onun inadı yok diye diretmesi saçma değil mi ya?
evet sizi dolmuşla değilde (imkanı varsa) taksiyle götürebilirdi..
bu konuda iş arkadaşınızla gitmek istemekte haklısınız.
ama diğerleri için aynısını söyleyemeyeceğim..

evet sizi dolmuşla değilde (imkanı varsa) taksiyle götürebilirdi..
bu konuda iş arkadaşınızla gitmek istemekte haklısınız.
ama diğerleri için aynısını söyleyemeyeceğim..
yani takındığınız tavırla ilgili...
olayın öncesi nedir bilmediğim için böyle bir yorumda bulundum..

Ben onun yerinde olsam benim ayaklarımı yıkar suyunu içerdim çok ciddiyim :)

O neler yaptı da ben bu kadar agresif biri oldum siz biliyor musunuz?
Muhtemelen bilmiyorsunuz. .

Ben de hoşlanmıyorum araçta bu durumdan ama mecburiyet varsa, sıkıntı giderildiyse hoşuma gitmese de dünya yıkılmaz.
Eşinin derdinin çok da bu olduğunu zannetmiyorum. Kaybettiği erkeklik onurunu kazanmaya çalışıyor. Ben erkeğim, karım beni dinleyecek kafasıyla istedikleri olmayınca sinirlenmiş.
Abisine söylemekle de iyi yaptığını düşünüyorum. Bazı erkekler misillemeden anlıyor, aynısını yaşamadan saçmaladığını fark edemiyor. Şimdi görmüştür aileyi aramanın mantıksızlığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…