Kıyamet koptu..

Mune

Bir üstünüzdeki mesajimi okur musunuz?

Bir de merak ettim ben, kumarda bir ev parası yiyen karısının altinlarina kadar heba eden adam hakkında meleklerin tutumu nedir siz benden iyi bilirsiniz?
Konunuzu acarken onlarida soyleseydiniz ozaman.. eviinin rizkini kumara yediren adamin elbette Allah a verecegi çok buyuk hesaplar vardır.. Ama adami gecmisiyle yargilamak yerine niye boşamayi tercih etmiyorsunuz.. ben komu basladiginda anlattiginiz davranislara gire değerlendiririm sizi....yanlisa yanlismi yapmak gerekkkk..o öyle bir adam diye sizinde böyle bir kadınmi olmaniz gerek

Yazdiklarini okudukca başima agrilar girdi.bu ne yaa o sana aynini yapsa kiyameti koparirdin ki karsindaki hayat arkadasin kocan ne adami sayiyosun ne dinliyosun.evlilik oyle bekarlik gibi kafaniza gore yasiyacaginiz bir hayat degil.yuz goz olmamak gerek.soguyup sogutmamak gerek seni zerre kadar hakli bulmuyorum.lutfen banada kizma olur mu?

Nomu niye boşanmıyosun? Diğer mesajlarını okudum eşin istemiyo da falan bahane onlar. Sen neden boşanmıyosun? Güzellikle olsun istiyorum da deme.

Hala seviyorum.
Bu evlilikten cok yoruldum ama onu da bitiremedim.
Pişman olurum gibi geliyor.
Güzel huylarini özlerim gibi geliyor.
Sanki gerçekten düzeldi gibi.
Onu kurtardim şimdi iyi olma zamaniyken bitirmek yazık etmek gibi geliyor. .

Annemi de düşünüyorum.
Ben gencim unuturum ama diğer kardeşlerimin acısının yanına bir de kendimi eklemek istemiyorum..

Onun annesini de düşünüyorum.
Tek tesellisi evlatları olan bir kadına al senin evladın da buydu demek istemiyorum. .

Bize kiyamiyorum açıkçası. .
Keşke biri bu andan öncesini tam anlamiyla silse.
Onunla en baştan yeniden baslasak..

Sence o neden ağladı peki?

Benden sonra yalnız kalmaz mı bilmem mutlaka birini bulur tek enayi kadin ben degilim ama benden saf vericisini bulacağını sanmiyorum..

Bizi bu kadar zora soktuktan sonra tavırlarında bir parça yumuşaklık görmek istiyorum diye neden kötüyüm?

Onun görevi için bu sevmediğim yerdeyim.
Onunla olacaksam 7 yıl daha burdayım.

KArsiliginda azıcık anlayışlı olabilir.
Benim de hassas olduğum konular var yıllardır bozuk para gibi harcadı.

Bu hırçın, agresif beni o yarattı.
Simdi olmamış bu ne biçim insan deme hakkı yok biliyor aslında ama yine de kacriyor ağzından. .

Tahammul edilmesi çok zor biri olsam çoktan bırakırdi beni bence..
Yeteri kadar bencil olduğuna inanıyorum.

Sizin beni anladiginiza inanmiyorum gerçekten. .
Bana haksızlık ediyorsunuz..
Hiç benim açımdan yaklasmiyorsunuz.

Ben koca 3 yılı tek kuruş sormadan yaşadim hani ne attık kenara demeden..
Bunu yapan kaç kadın var hadi anket yapalım olur mu?

Karsiliginda gördüklerim beni bu hale getirdi.
Elleriyle yaptı hiç mi suçu yok?
Cidden anlamıyorum. .

Ben elimden geleni yapıyorum kendimce..
Bilemiyorum..

Ben kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum..
çalışma hayatı olan bir kadının böyle durumları olabilir.
Kendisine ev hanımı bir es secmeliydi çok hassas madem..

hatalısın çok uzatmışsın üstelik evliliğinize 3. kişilerin karışması için resmen elinle yaldızlı davetiye vermişsin

Ama ilk o yapmıştı :)

Kocanda hata kendı çalışmıyor senı calıştrıyor da böyle konusturuyor söz sahıbı edıyor.

Öyle kolay kızan biri olsam konu açma burada :)
Kizmiyorum fikirlerinize değer veriyorum.
Yeter ki empati kurun.
Teşekkür ederim yorumunuzu.
Çok iyi yaptım demiyorum.
Kendimce sebeplerim vardı böyle oldu.
Üzgünüm gerek olmasaydi keşke. .

Bizimde kocalar çalışıyor bız calısmyoruz o zaman onlarda gelsın bıze senin kocana davrndıgın gibi. Davransın böyle şey olurmu ya ne bıcım evlılık bu sen ne bıcım kadınsın. Evlılıkler bırbırıne maddı manevı destek olmak ıcın var

Haydaaa :)
Gel anam gel ne bicimim ben.
Sen benim kocamın sorumsuzlugu karşısında ne gibi bir desteğin altında eziliyorum bilsen nerende tasiyacagini bilemezsin ya neyse..

Kardeş yorgunum..
Ona maddi manevi destek olcam diye psikolojim bitti zaten.
Bu hallerim de o yüzden aslında anladın.
Hadi iyi geceler sana..

Hayır ben sizi anlıyorum. sizin yaşamınıza cok benzer yaşantılar da görüyorum etrafımda ilk vaka siz degilsiniz yani.

Ama sizden tek farkı "arabamız olabilirdi onun akılsızlıgı yüzünden yok / artistlik yapacak yüzü mü var / gerizekalı / " gibi gibi cümleler kurduklarına hic şahit olmadım. elbette sinirleri gerildi onların da ama olabilir düzelticez diyerek sabrettiler iyi yaklastilar. sizin gibi sürekli suratlarına vurmadılar..

Enayi kadın degil, hayattan beklentileri farklı kadınlar var. size o yalnız kalmama olayını da gecmis konularınızdan biri icin yazmistim, onu bırakırsam mahvolur demistiniz.

Sizin tavrınız cok cirkin. esiniz de sonunda patlamış. sizi bu raddeye getiren sizin beklentileriniz.

Esiniz sizi bu raddeye getirdi diye gerizekalı demeniz sizi sucsuz onu suclu kılacaksa eğer, esiniz size siddet uygulasaydı yahut ağır hakaretler ettiginde de onu o raddeye "gerizekalı" lafınız getirmis olacaktı. cok sacma di mi?

Keşke esinizi haklı gören yorumlara "ama ama ben ona bunu yaptim siz beni anlamadiniz o soyle akilsiz boyle hatali ben boyle yüce gönüllüyum" yazmaya ugrasacaginiza, lütfen beni elestirel bisey yazmayın yazsaydınız daha rahat olurdu sizin için.

Hayat sizin hayatınız, eger bu sekilde saygıyı ve seviyeyi düşürücem bunu istiyorum diyorsanız buyrun yaşayın. mutluluklar.

O da farkında nomu . . sen söylemiştin adam kumara girerken bile sana daha güzel şeyler yaşatmak, yapamadıklarını yapmak niyetiyle girmiş. yani adam da S.çtım batırdım bu evliliği diye düşünüyor bence. ağlak biri midir normalde? benimki sadece ben kürtaja gidiyorken ağladı da bana garip geldi böyle bir mesele için ağlaması..

Kendi kendine vicdan yapıyor zaten, sen de unutmuyor affedemiyorsun onun da farkındadır elbet..

Benimkinde zerre vicdan yok bak üstünden geçti 2 sene hala der ki "kazansaydım iyi olacaktım kaybedince niye kötü olayım?" (Kumar değil ticaretti bizimkinin para batırdığı şey)

Sen bu adamı seviyorsun , anlattığın kadarıyla da adamın tek kusuru geçmişteki hatası (küçük mü? değil elbet!)

Affet diyorum ben, ama yapamıyorsun... haksız değilsin. ama yapamıyorsan artık mutsuz etmeyin birbirinizi..

tüm yorumları okumadım ancak eşinizi haklı buldum. İş arkadaşınız da olsa,biliyorsunuz devir çok garip bir devir. Erkeklerdeki koruma içgüdüsünü biz pek anlayamıyoruz, adam sizi kıskanıp korumak istemiş. Aslında çoğu erkekte beğendigimiz yönlerden birisi bu,bizi sevip korumak istemesi... Adam size kendi dinlenmesinden feragat edip sizi götürmeyi teklif etmiş,hatta mecbur etmiş diyelim. Bence bunu yapan birini ne olursa olsun reddetmemeliydiniz, cunku sizin icin o fedakarlık etmis birseylerden. Lafının dinlenmesi ozellikle de diger erkekler hakkında laflarının dinlenmesi bir erkek icin en onemli konulardan biridir, keske bu konuda onu kırmasaydınız. Bagırması cagırması sizin onu en onem verdigi konuda ezip gectiginiz icin,bence guzelce oturup konusun su an onu daha iyi anladıgınızı söyleyin

Maddi hasar hiç kaldı evliligimize verdiği manevi hasar yanında.
Aptal yerine konmak nedir bunu benim gibi yıllarca kandirilana, bir şans verdikten sonra bile ayakta uyutulan birine sormalı.

Her gün başına kakmiyorum.
Aylardır susuyorum.
Istedigim tek şey artık rahat dursun.

Onun bu evlilikte hata yapma lüksü kalmadı çünkü.
Küçük huzursuzluklara bile hakkı kalmadı çünkü bitirdi.
Çabuk tüketti tüm sabrimi.

Böyle tek tek detay versem ne çirkin uyuştu tek ayak üstünde kırk yalan.
KEndi canı üzerine yemin edecek kadar sapitir mi insan sapitti.

Bu hataydi oldu bitti denecek bir şey değil.
Bitmedi bu hata bizim tüm hayat kalitemızı, birbirimize olan hislerimizi etkisi altına aldı iste..

Keşke demek kadar kolay olsa bazı şeyleri uygulamak. .

Teşekkür ederim yorumunuz için. .

Göndermek için geç bile kaldın nomu

Sanirim böyle ilkel yöntemlerle değil de daha modern yöntemlerle korundugumu düşünüldüğümü hissetmek istiyorum..

Sanirim böyle ilkel yöntemlerle değil de daha modern yöntemlerle korundugumu düşünüldüğümü hissetmek istiyorum..

ben de bazen böyle istiyorum, daha çok kocanızın düşünce tarzını yazmaya çalıştım. eşinizle diğer olan biten durumları bilemiyorum, ancak tek bu konuyu ele alırsak bence bu hareketler seven bir insanın davranısları... İnsan cok sevdigini korumaya calısırken sevdigi onu dinlemediginde cok daha kırıcı olabiliyor. Umarım anlatabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…