Kıyamet koptu..

Kocan evli kadinsin basbasa bi erkekle arabada olma dedi diye (ustelik gelip ben birakayim demis) issizliginden vurup adamin abisine ZATEN BANA HICBIR SEY VEREMIYOR VERECEGI BI HUZUR O DA YOK GELMESIN EVE demek.....

Adamda da zerre izzet onur yokmus hakikaten ya o evin kapisindan bile girmemesi lazimdi

Haddimi aşarak soracağım ama borçlar bitince eşin boşanmak ister diye korkmuyor musun? Hayatta kimseye güven olmaz.

Benim kendime düstur edindiğim : bu hayatı eşimle paylaşıyorum.. bu evi bu hayatı.. onunla huzurlu ve mutlu olmamız önemli.. benim istemediğim şeyi inatla o yapsa hem de başka birine ayıp olmasın diye çok bozulurdum acayip de bozardım..

Kibarca teklifleri geri çevirebilirsiniz veya belirgin bir mesafeyle bu olayı çözebilirsiniz..

Nihayetinde aynı evi aynı hayatı paylaşan insanlar birbirlerinin hassas noktalarına özen göstermeliler..

Abisini arayıp eşinizin onurunu kırcak şekilde konuşmanızı söylemiyorum bile..

Canim bence senin de hatalı olduğun noktalar var ya. eşiniz kiskanmak da haklı bence ya. tek başına bir erkeğin arabasında ne işin var böyle düşünmüştür. tamam iş arkadaşın bir şey olmaz da ne bilim sonuçta erkek ve eşin sonuçta yani. Ben olsaydım düzgün dille geç kalmak istemediğimi taksiye binmek istediğimi söylerdim. arabaya davet eden iş arkadaşıma gerekirse eşim izin vermiyor derdim kinayacaksa kinasin. hiç bir şey ev huzurundan üstün gelmiyor bana. eşinizin sıkıntıyı sizin ailenize yansıtması hoş olmamış. ama siz de onun bu hatasını duzeltenilirdiniz güzel dille yapmasının hata olduğunu belirterek. ve siz abisini arayarak söylediğiniz cümleler bence hiç hiç hoş degil. zaten bana bir şey vermiyor gerizekali vs. Çok ağır. bence ev içi sıkıntıyı abiye telefon acip bildirmek başlı başına hata. eşiniz de hata yapmış ama söylediğim gibi hataya hata ile cevap vererek evinizi daha huzursuz yapmışsınız. kavga anında bosanirim git vs. cumleler de doğru değil bana göre. Ben olsaydım senin yerinde esimi karşıma alırdım aile terapistine gitmek istediğimi mutlu olmak istediğimi belirtirdim

Ben de canavar çıktı deyince benimki gibi hayal ettim :))) keske senin eşindeki canavar kadarı olaydı benimkinde. Sen beter nedir görmemişsin nomucum. Allah ta rast getirmesin zaten.

bende senin gibi düşünüyorum. az önce söylediğim gibi gerekirse karşı tarafa eşim izin vermiyor derim yani. karşıdaki erkek anlayabilir yani. ve şunu söylemek istiyorum diyelim mi senin esin aynı şeyi yaptı sen uzulmeyecek misin? Ben esimin hatalarinda hep alttan alarak ona doğru yolu göstererek evimi çok huzurlu kilıyorum. yıkıcı değil yapıcı olmak hep kazandırıcı olur bence

Sadece son cumleye cevap vermek istedim..
Evet, oyle yada boyle cok sey yapmissiniz. Evveliyati vardir bilemem.. Ama yine de hos degil. Aileleri karistirana kadar herey cozulebilirmis bence..
Ama o yapti diye, beterini yapmak nedir..
Cookk cokk yara almis iliskiniz..

Cevrede oyle seyler duyuyoruz ki esiniz arkadasinizla ise gitmek istememesinde hakli. Sizin inatla gitmeniz kotu olmus. Esiniz bi kadinla aracla gitse ve siz kiskaniyo olsaniz ama esiniz buna ragmen inatla gitse mesela.. kaldiramazdiniz. bir de ailesine yansitmanz cok uzucu olmus. eski konularinza baktm sanrm iddia gbi olaylar var borc odemissiniz o konuda haklsnz ama anlattgnz kadaryla iyi bi es. uzuldm ben aglamasina. eger tolore edebiliyosaniz bi sekilde bence bu gibi konularda haksiz druma dusmeyin.

Buyuk konusmayayim da ben erkek olsam karim baska bi adamin arabasina binse benim iznm olmadan ben bu kdr sakin kalamayablrdm. yani ne erkekler okuyoruz burda melaike karisina dunyayi dar ediyolar. ama bakin bu konuda hakli olmasina ragmen size kiyip da bisey yapmamis.

Bu benim fikrim tabi. insallah duzelir araniz.

Oncelikle Eşinizin is arkadaşınızın arabasına binme olayında tamamen sizin yanınızdayim. eşlerin birbirinden talepleri tabiki olur ama bu mantıklı olur. Hem eşini çalışacak hem de o iş yerinde arkadaş ilişkilerine saçma sapan kısıtlamalar getirilecek. yok öyle üç kuruşa beş köfte. Eşim denen kişi özelliklede kadın erkek mevzularında bana güveneçek ve en önemlisi de işime ve işyerinde hiç bir olaya karşımaz. ben yıllardır böyle yaptım.
Gelelim tartışmaya, bu konuda iki tarafta haksız. Tahammülsuzluk her iki tarafta da sınırda, ayrıca kavgaları aileleri araya sokmak işi iyice yoksa sürer.

Taksiye binip gitseymissiniz en azindan is buralara kadar gelmezdi belli adamin rahatsiz oldugu nokta var ki aynisini kendisi yapsaydi hanim arkadasini arabasiyla goturse eminim boyle sakin olamazdin esini delirtmissin gerizekali falan kendi ailesinden birine esin icin bahsetmek hic hos degil empati yapmalisin biraz simariklik yapmissiniz

1- eşim için çok hassasiyet olan bir konuysa kesinlikle sözü dinlenmeli. Aynı şekilde Şen'de bi konuda çok hassas olabilirsin bu durumda eşim gözünün içine baka baka seni ezip yapsa ne olurdu. Koskoca şehirde taksi mi Yok o kadar önemliyse bin taksiye git
2- adam zaten kavgayı başlatmamış surat aşmış ki çok sakin bi tepki sen höykürmeye başlamışsın defol git vesaire vesaire
3- ağbisini arayıp eşin hakkında gerizekalı demen inanılmaz ayıp bişey. Yani resmen kendini küçük düşürmüşsün gerçekten. Benim eşim böyle bişey yapsa İnan 3 ay affetmem.
Öyle bi davranmışsın ki sorun çıkartayım eğer çıkarsa da boşarım bu adamı ohhh demek olmuş senin ki

Kavgalarda o senin kardeşlerini arıyo sen onun abisini arıyorsun, aynı şeyi kardeşimin kız arkadaşı da yapıyo ne kadar sinir bozucu bilemezsin

Eşini sevmiyosun galiba yazıdan öyle bir elektrik aldım, kronik melankolinin sebebi de evliliğin sanırım , bu konudan bağımsız genel bir kızgınlığın var sanki adama

Taksiye savuracak paramız yok.
Kaldı ki taksi şoförü daha mı güvenilir?
Hadi bindim diyelim gittiğim yerde adam taksiden bindigimi görse bu da amma manyak tip taksiyi benden güvenilir bulmuş sanki yiycem onu diye düşünmez mi?
Ben olsam düşünürdüm aynen böyle.
Çok saçma bir tavır bana göre

Benim is ortamında korumam gereken bir sayginligim var.

Eşim izin vermiyor nedir?
Hayır ne yapıyorum ki kötü, neye izin vermiyor?

Çalışmama izin veriyor ama para da bir tatlı geliyordur ki sormayın. .

Genel bir kizginligim tabi ki var üzerine saçmalığını hosgörecek ruh hali yok ben de..

Başka bir adamın düşüncelerini eşinin mantıklı ya da mantıksız düşüncesinden daha mı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…