- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
bende senin gibi düşünüyorum. az önce söylediğim gibi gerekirse karşı tarafa eşim izin vermiyor derim yani. karşıdaki erkek anlayabilir yani. ve şunu söylemek istiyorum diyelim mi senin esin aynı şeyi yaptı sen uzulmeyecek misin? Ben esimin hatalarinda hep alttan alarak ona doğru yolu göstererek evimi çok huzurlu kilıyorum. yıkıcı değil yapıcı olmak hep kazandırıcı olur benceBenim kendime düstur edindiğim : bu hayatı eşimle paylaşıyorum.. bu evi bu hayatı.. onunla huzurlu ve mutlu olmamız önemli.. benim istemediğim şeyi inatla o yapsa hem de başka birine ayıp olmasın diye çok bozulurdum acayip de bozardım..
Kibarca teklifleri geri çevirebilirsiniz veya belirgin bir mesafeyle bu olayı çözebilirsiniz..
Nihayetinde aynı evi aynı hayatı paylaşan insanlar birbirlerinin hassas noktalarına özen göstermeliler..
Abisini arayıp eşinizin onurunu kırcak şekilde konuşmanızı söylemiyorum bile..
Kavgalarda o senin kardeşlerini arıyo sen onun abisini arıyorsun, aynı şeyi kardeşimin kız arkadaşı da yapıyo ne kadar sinir bozucu bilemezsin
Eşini sevmiyosun galiba yazıdan öyle bir elektrik aldım, kronik melankolinin sebebi de evliliğin sanırım , bu konudan bağımsız genel bir kızgınlığın var sanki adama
Taksiye savuracak paramız yok.
Kaldı ki taksi şoförü daha mı güvenilir?
Hadi bindim diyelim gittiğim yerde adam taksiden bindigimi görse bu da amma manyak tip taksiyi benden güvenilir bulmuş sanki yiycem onu diye düşünmez mi?
Ben olsam düşünürdüm aynen böyle.
Çok saçma bir tavır bana göre
Benim is ortamında korumam gereken bir sayginligim var.
Eşim izin vermiyor nedir?
Hayır ne yapıyorum ki kötü, neye izin vermiyor?
Çalışmama izin veriyor ama para da bir tatlı geliyordur ki sormayın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?