Evet geleceği konuşmak imkansız gibi.ama borçlar tamamen bittince 1 lira bile ona bırakmadan ev almak zorundayım çünkü bu adam hiçbirşey beceremiyorGrlecegın planını bile yapmıyorsa aynı şeyleri sıkıntıları yasacaksın demek. İyi katlanmıssın arkadasım
Neden kavga cikartiyor zaten sikintidasiniz ileride borc bitince rahat etmek isteyebilirsiniz kenarada atin ama cocuklarinizi icin de kendiniz icinde harcama yapin kac yasindasiniz bilmiyorum ama tavriniz net olursa esiniz kavga cikartamazBir de kardeşinden 20 bin alıp alıp o ortağına verdi.şimdi her ay 1000 lira ödüyoruz.yani 1 sene sonra tamamen bitecek.bu aydan sonra kenara banka borçları bittiği için 1000 lira atabiliriz.bu aydan itibaren çocuklara oda takımı ve evin diğer ihtiyaçlarını alalım diyorum kavga çıkıyor
29 yaşındayım eşim 39.onun ikinci evliliği.benim ilk.ve abartmıyorum beni gören sen nasıl bu adamla evlendin demeden edemiyor.Neden kavga cikartiyor zaten sikintidasiniz ileride borc bitince rahat etmek isteyebilirsiniz kenarada atin ama cocuklarinizi icin de kendiniz icinde harcama yapin kac yasindasiniz bilmiyorum ama tavriniz net olursa esiniz kavga cikartamaz
evlilikte fedakarlık karşışıklı yapılıyorsa anlamı vardır.öyle tek taraflı fedakarlık olmaz arkadaşım..2 çocuk babası adamın bu kadar saçmalama lüksü yoktur ayrıca.Kızlar düşünün,yedi yıllık evli,iki çocuk annesisiniz.ama evlendiğiniz günden beri kocanızın saçma sapan ortaklık işinden dolayı sadece karın tokluğuna yaşadınız.ne düzenli maaş ne sigorta olmadan yaşadınız.neyse beş yıl sonra kadar eşiniz işe başladı ama ortağı için kullandığı kredi kartı borçları derken 40 bin liralık borcunu ödedi çalışarak.siz kendinize çocuklarınıza almadınız,evinize bir parça eşya almadınız,bileziğinize kadar verdiniz.ama evin daturası örneğin doğslgaz 130 geldi diye üstelik tek odayı yaktığınız hslde bebek de varken.eşiniz vıdı vıdı yapıyor.bilezikler içinde o benim param deyip sizi ve fedakarlıklarınızı görmüyorsa,siz kontör bile yüklemeyim almayayım etmeyiyim deyip de bunlarla karşılaşıyor olsanız ne yaparsınız?eşinizin yaptığı hataları para konusunda rahat yaşamıyor ve borçlar bitince şöyle böyle yaparız dediğiniz de eşinizin cevabı hep olumsuz ise geleceği nasıl görürsünüz? Ben artık ne yapsam bilmiyorum.siz ne yaparsınız?
bu durumlarda adamın ilk evliliği neden bitmiş iyi araştırmak lazımdı..belli ki o zaman da böyleymiş. kadın veya erkek evlilikte başarılı olamamışsa mutlaka ciddi nedenleri vardır.29 yaşındayım eşim 39.onun ikinci evliliği.benim ilk.ve abartmıyorum beni gören sen nasıl bu adamla evlendin demeden edemiyor.
Boşanmayı düşünmeyi çok isterdim ama boşandıktan sonra ailemle yaşamak çok zor maddi manevi.o yüzden boşanamıyor.çalışamıyorum ailem uzakta.bundan sonra ne yapmalıyım?parayı biriktirip ev ve araba almak 5 yıl sürer.onun dışında ne önerirsiniz?Şöyle ki; Yedi yıl sabretmeden boşanır mecburi çatır çatır ödeyeceği parayı bir güzel çocuklarımla birlikte yerdim. Tabi kendim de çalışmaya başlar özgüven tamiri yapardım.
Diğer taraftan boşanmayı düşünmeyen bir kadın artık fedakârlık yapmayı bırakıp kendi ve çocukları için bir şeyler yapmalı.
Eski eşini hiç korumamış ailesine karşı.dolduruşa gelip şiddet uygulamış sonuç olarak evlilik bitmiş.bu durumlarda adamın ilk evliliği neden bitmiş iyi araştırmak lazımdı..belli ki o zaman da böyleymiş. kadın veya erkek evlilikte başarılı olamamışsa mutlaka ciddi nedenleri vardır.
Öyle davranmaya hiç fırsat vermedi geçen seneye kadar 5lira verip hesap sorardı.son 1 yıldır çalışıp maaşını bana veriyor.ama eve bi şey almak istesem kavga çıkartıyor.diyorum ki çocuklara odayı ona sormadan alsam mı?erkek fedakar kadını ezer,tüketir,yok eder,küçümser.yeyip içip gezip tozsaydın, giyinip kuşansaydın ayağına paspas olurdu çünkü erkekler o muameleden anlıyor. gerçekten çevremde o kadar çok örnek var ki
siz bilebilirsiniz ancak tepkisini,sizi daha fazla sıkıntıya sokacaksa yapmayın. ya da yapın alışsın ,bilemiyorum.Öyle davranmaya hiç fırsat vermedi geçen seneye kadar 5lira verip hesap sorardı.son 1 yıldır çalışıp maaşını bana veriyor.ama eve bi şey almak istesem kavga çıkartıyor.diyorum ki çocuklara odayı ona sormadan alsam mı?
ve sizde karısıyla şiddet yüzünden ayrılan adamla evlendiniz..allah yardımcınız olsun ne deyimEski eşini hiç korumamış ailesine karşı.dolduruşa gelip şiddet uygulamış sonuç olarak evlilik bitmiş.
Olsun sonucta evlenmissiniz degilmi kimin ne dedigi o kadarda onemli olmamali ama esinizin hayati ustune hayat kurmayin siz bir bireysiniz ve sizinde bir hayatiniz olamamli tek basina fedakarlik bir ise yaramaz birazda yapmayin bakalim ne olacak29 yaşındayım eşim 39.onun ikinci evliliği.benim ilk.ve abartmıyorum beni gören sen nasıl bu adamla evlendin demeden edemiyor.
Başkalarını dinleseydim zamanında bu evlilik hiç olmayacaktı ve bu kadar sorunlu bir hayatın içinde çateler arayıp kıvranmayacaktım.davul bile dengi dengine derken boşuna dememişler.ben bu adamın bana olan aşkına inanıp güvenerek evlendim ama sürekli bir mağduriyet benimkisi...Olsun sonucta evlenmissiniz degilmi kimin ne dedigi o kadarda onemli olmamali ama esinizin hayati ustune hayat kurmayin siz bir bireysiniz ve sizinde bir hayatiniz olamamli tek basina fedakarlik bir ise yaramaz birazda yapmayin bakalim ne olacak
Evet bile bile lades oldum.21 yaşında cahil cesareti örneği oldum...ve sizde karısıyla şiddet yüzünden ayrılan adamla evlendiniz..allah yardımcınız olsun ne deyim
Uzuldum gercekten sizin icin ne dogruysa rabbim gonlunuze gore versin ayrilsaniz cocuklar var ayrilmasaniz sikinti en dogru karari siz verebilirsiniz taviz vermekten vazgecerseniz bi nebzede olsa belki bir seyler yoluna girebilir ..Başkalarını dinleseydim zamanında bu evlilik hiç olmayacaktı ve bu kadar sorunlu bir hayatın içinde çateler arayıp kıvranmayacaktım.davul bile dengi dengine derken boşuna dememişler.ben bu adamın bana olan aşkına inanıp güvenerek evlendim ama sürekli bir mağduriyet benimkisi...
Mektup yazıp yanımda okutup sıkıntılarımı anlatsam diyorum ama çok anlayışsızUzuldum gercekten sizin icin ne dogruysa rabbim gonlunuze gore versin ayrilsaniz cocuklar var ayrilmasaniz sikinti en dogru karari siz verebilirsiniz taviz vermekten vazgecerseniz bi nebzede olsa belki bir seyler yoluna girebilir ..
Sağolun...Anam ne zor hayatlar var yaa...allah yardim etsin..
erkek fedakar kadını ezer,tüketir,yok eder,küçümser.yeyip içip gezip tozsaydın, giyinip kuşansaydın ayağına paspas olurdu çünkü erkekler o muameleden anlıyor. gerçekten çevremde o kadar çok örnek var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?