kıymet bilmeyen koca

Grlecegın planını bile yapmıyorsa aynı şeyleri sıkıntıları yasacaksın demek. İyi katlanmıssın arkadasım
Evet geleceği konuşmak imkansız gibi.ama borçlar tamamen bittince 1 lira bile ona bırakmadan ev almak zorundayım çünkü bu adam hiçbirşey beceremiyor

Neden kavga cikartiyor zaten sikintidasiniz ileride borc bitince rahat etmek isteyebilirsiniz kenarada atin ama cocuklarinizi icin de kendiniz icinde harcama yapin kac yasindasiniz bilmiyorum ama tavriniz net olursa esiniz kavga cikartamaz

Neden kavga cikartiyor zaten sikintidasiniz ileride borc bitince rahat etmek isteyebilirsiniz kenarada atin ama cocuklarinizi icin de kendiniz icinde harcama yapin kac yasindasiniz bilmiyorum ama tavriniz net olursa esiniz kavga cikartamaz
29 yaşındayım eşim 39.onun ikinci evliliği.benim ilk.ve abartmıyorum beni gören sen nasıl bu adamla evlendin demeden edemiyor.

Şöyle ki; Yedi yıl sabretmeden boşanır mecburi çatır çatır ödeyeceği parayı bir güzel çocuklarımla birlikte yerdim. Tabi kendim de çalışmaya başlar özgüven tamiri yapardım.

Diğer taraftan boşanmayı düşünmeyen bir kadın artık fedakârlık yapmayı bırakıp kendi ve çocukları için bir şeyler yapmalı.

evlilikte fedakarlık karşışıklı yapılıyorsa anlamı vardır.öyle tek taraflı fedakarlık olmaz arkadaşım..2 çocuk babası adamın bu kadar saçmalama lüksü yoktur ayrıca.

29 yaşındayım eşim 39.onun ikinci evliliği.benim ilk.ve abartmıyorum beni gören sen nasıl bu adamla evlendin demeden edemiyor.
bu durumlarda adamın ilk evliliği neden bitmiş iyi araştırmak lazımdı..belli ki o zaman da böyleymiş. kadın veya erkek evlilikte başarılı olamamışsa mutlaka ciddi nedenleri vardır.

Boşanmayı düşünmeyi çok isterdim ama boşandıktan sonra ailemle yaşamak çok zor maddi manevi.o yüzden boşanamıyor.çalışamıyorum ailem uzakta.bundan sonra ne yapmalıyım?parayı biriktirip ev ve araba almak 5 yıl sürer.onun dışında ne önerirsiniz?

erkek fedakar kadını ezer,tüketir,yok eder,küçümser.yeyip içip gezip tozsaydın, giyinip kuşansaydın ayağına paspas olurdu çünkü erkekler o muameleden anlıyor. gerçekten çevremde o kadar çok örnek var ki

bu durumlarda adamın ilk evliliği neden bitmiş iyi araştırmak lazımdı..belli ki o zaman da böyleymiş. kadın veya erkek evlilikte başarılı olamamışsa mutlaka ciddi nedenleri vardır.
Eski eşini hiç korumamış ailesine karşı.dolduruşa gelip şiddet uygulamış sonuç olarak evlilik bitmiş.

Öyle davranmaya hiç fırsat vermedi geçen seneye kadar 5lira verip hesap sorardı.son 1 yıldır çalışıp maaşını bana veriyor.ama eve bi şey almak istesem kavga çıkartıyor.diyorum ki çocuklara odayı ona sormadan alsam mı?

siz bilebilirsiniz ancak tepkisini,sizi daha fazla sıkıntıya sokacaksa yapmayın. ya da yapın alışsın ,bilemiyorum.

Olsun sonucta evlenmissiniz degilmi kimin ne dedigi o kadarda onemli olmamali ama esinizin hayati ustune hayat kurmayin siz bir bireysiniz ve sizinde bir hayatiniz olamamli tek basina fedakarlik bir ise yaramaz birazda yapmayin bakalim ne olacak

Olsun sonucta evlenmissiniz degilmi kimin ne dedigi o kadarda onemli olmamali ama esinizin hayati ustune hayat kurmayin siz bir bireysiniz ve sizinde bir hayatiniz olamamli tek basina fedakarlik bir ise yaramaz birazda yapmayin bakalim ne olacak
Başkalarını dinleseydim zamanında bu evlilik hiç olmayacaktı ve bu kadar sorunlu bir hayatın içinde çateler arayıp kıvranmayacaktım.davul bile dengi dengine derken boşuna dememişler.ben bu adamın bana olan aşkına inanıp güvenerek evlendim ama sürekli bir mağduriyet benimkisi...

Uzuldum gercekten sizin icin ne dogruysa rabbim gonlunuze gore versin ayrilsaniz cocuklar var ayrilmasaniz sikinti en dogru karari siz verebilirsiniz taviz vermekten vazgecerseniz bi nebzede olsa belki bir seyler yoluna girebilir ..

M
Uzuldum gercekten sizin icin ne dogruysa rabbim gonlunuze gore versin ayrilsaniz cocuklar var ayrilmasaniz sikinti en dogru karari siz verebilirsiniz taviz vermekten vazgecerseniz bi nebzede olsa belki bir seyler yoluna girebilir ..
Mektup yazıp yanımda okutup sıkıntılarımı anlatsam diyorum ama çok anlayışsız

Misli misline kat be kat fazlasına katılıyorum, etrafımdan ben de hep böyle gördüm kendi hayatımdan da, erkeğe tutumlu kadın fedakar kadın yaramıyor, yiyip içip güünün gün eden hesap vermeyen kadınlar bir kıymetli oluyor ki...
Erkeğin doğası bu demek ki, fedakarlıkta da kadın bir adım geride duracak, hiççç aman üzülmesin amann borcu ödensin diye düşünmemek gerekiyor, kendi nasıl yaptıysa ödesin erkek olan o yapsın becersin görevi bu zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…