kıymet bilmeyen koca

Benim babam da buna benzer karaklterde borç harç kefillik işlerinden uzak durur yapmaz ama elinde avucunda olanı yedirdi akrabaya eşe dosta bizi hiç gözü görmez, etrafa hava atar işte anca amacı da o zaten...etrafa hava atmak gösterş yapmak onun daha hoşuna gider kim başı sıkışsa babama gidiyordu...bir evi zor aldırdık
Böyle erkekler için ailesinden önce çevresi geliyor maalesef...gösteriş yapayım yiğitlik yapayım derdindeler

gösteriş oldugunu sanmıyorum
bu adama sadece para çekip veren sadece babam degil ne yazıkki
iş yerindekilerin %90 adama para vermiş
adamın üstüne hiç borç yok
ona kredi çektirmiş diger arkadaşını kefil yapmış
adamda sıfır borç sıfır mal
bunların amacı neydi bilmiyoruz gösterişse kime yaptılar
yigitlikse gene kime yapıldı anlamadık valla
sizin baba gene yabancıya yedirmemiş buda bişey
en azından akrabalarınız yemiş

Kızlar eşim yine saçmalama konusunda zirve yaptı.olanları uzun uzun anlatmak istemiyorum ama sonuç olarak ben yıllardır yaptığı yanlış işlerin hesabını sordum.sabrımı tükenmek üzere olduğunu söyledim.şaşırarak dinledi...

seni cok iyi anliyorum bende yasadim daha farklisini ve suan bosanmaak uzereyim zor gunler kapida ama ne var biliyormusun benden daha degerli kimse yok cunki ben ayaktaysam cocugum iyi ve ben varsam hayat var ben kendimi kisiligimi yitirdikyen sonra dunya donuyormus neye yarar ki sende oyle dusun allah yardimcin olsun canim

eşiniz sizin tarafınızdan bakamıyorsa sin onun tarafından bakmaya çalışın, neden bu şekilde davrandiğini anlamaya çalışın,belli ki kendisi de borçlardan sıkıntıdan bunalmış ve maalesef sizin fedakarlıklarınız arada kayıp gitmiş gözünden.
konuşun,ne hissettiğinizi söyleyin... bu ve buna benzer durumları yaşayan o kadar çok bayan varki...

çare olacaksa eşinizin hatalarını sıralayabilirim ama size yardımı dokunmaz. konuşarak ,tatlı dille hissettiklerini söyleyerek belki farkettirebilirsiniz ancak

Anlatıyorum ama pek dinlemiyor hatta hiç desem daha doğru olur.boşanamam hem çocuklar hem iyi bir işim yok hem ailem desteklemez.o yüzden kendimce bu adamı nasıl bizi düşünmesini sağlarım derdindeyim...

Hata sende. Niye kendinden çocuğundan kısıyorsun? Bunu mu hakediyorsun? Ye iç gez keyfine bak da işittiğin azarın bir manası olsun.

Keşke boşanma cesaretini gösterecek koşullarım olabilseydi.kişilik,evlilikten sonra şekil değiştirdi daha doğrusu çocuklardan sonra kendinden önce onları düşünmekten...siz neden boşanma kararı aldınız?cevap vermezs

Hata sende. Niye kendinden çocuğundan kısıyorsun? Bunu mu hakediyorsun? Ye iç gez keyfine bak da işittiğin azarın bir manası olsun.
Evet siz onu düşünüp kısıyorsunuz oda herşeyi çok görmeye başlıyor
...

Evet siz onu düşünüp kısıyorsunuz oda herşeyi çok görmeye başlıyor
...

Hepsi böyle tatlım. Ben de bunu düm idrak ettim. Bırak nerden bulursa bulsun getirsin. Herşeye var sana yok... Ne istiyorsan aldır, yaptır. Onu hakediyor bunlar.

Eşim tam terliklik hatta sopalık..

Hepsi böyle tatlım. Ben de bunu düm idrak ettim. Bırak nerden bulursa bulsun getirsin. Herşeye var sana yok... Ne istiyorsan aldır, yaptır. Onu hakediyor bunlar.
Sizin profildeki resim herşeyi anlatıyor.böyle olunca kıymetlisin...

Çocuklara oda,portmanto,mutfak robotu,orta sehpa,mini fırın,bi de 10 bileziğim altınlarım...gelecek için her ay daha düzenli birikim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…