yazdıklarınızı okurken aklıma babam geldi
öyle evin ihtiyacı çok önemli degildir onun için
bir arkadaşına 35 000 kredi çekti
daha sonra bu adama kefil olmuş burdanda yaklaşık 30 000 borç kaldı
eve icralar geldi
kredi kartları kendi kredileri derken
malesef icranın biri geldi biri gitti
sonra eşim kredi çekti ödedik
emekli oldu
başka birine kefilligi daha çıktı
15 000 ona kesildi
borçlarını ödedi az borcu kaldı dedik
bu arkadaş babam üstüne ev vermiş
10 000 de bu evlerin vergisinden borç geldi
şaka gibi demi
daha hatırlayamadım borçlarda var
başlayınca sonu gelmiyor
bizler annem o kadar fedakarlık yaptık ama
halen o borçlar bitmedi
o borç batagına bizde girdik
Allah yardımcımız olsun
Benim babam da buna benzer karaklterde borç harç kefillik işlerinden uzak durur yapmaz ama elinde avucunda olanı yedirdi akrabaya eşe dosta bizi hiç gözü görmez, etrafa hava atar işte anca amacı da o zaten...etrafa hava atmak gösterş yapmak onun daha hoşuna gider kim başı sıkışsa babama gidiyordu...bir evi zor aldırdık
Böyle erkekler için ailesinden önce çevresi geliyor maalesef...gösteriş yapayım yiğitlik yapayım derdindeler
Sağolun...sorumsuz bir baba en büyük zararı çocuğuna verir.ama bunu da farkedemeyecektir çünkü sorumsuzdur...
Maalesef fedakarlık kıymetsizleştiriyor kadını hiç de aman karım canım karım olunmuyor...keşke böyle olmasa
Erkeğin görev alanına giren şeylerde geride durmak müdahele etmemek erkeğin özgüvenini ve sorumluluk duygusunu güçlendiriyor hem de.[/QUOTE
kesinlikle katılıyorum erkek, kendini herşeyden çok seven ve her zaman kendini düşünen,sevgisini göstermeyen ,bencil kadına değer veriyor
aynen farkında bile degil[/QUOTE çünkü eşim öyle farkında bile değil...babam da öyleydi 60 yaşında anladı çocuklara gelecek hazırlanması gerektiğini...
Kızlar düşünün,yedi yıllık evli,iki çocuk annesisiniz.ama evlendiğiniz günden beri kocanızın saçma sapan ortaklık işinden dolayı sadece karın tokluğuna yaşadınız.ne düzenli maaş ne sigorta olmadan yaşadınız.neyse beş yıl sonra kadar eşiniz işe başladı ama ortağı için kullandığı kredi kartı borçları derken 40 bin liralık borcunu ödedi çalışarak.siz kendinize çocuklarınıza almadınız,evinize bir parça eşya almadınız,bileziğinize kadar verdiniz.ama evin daturası örneğin doğslgaz 130 geldi diye üstelik tek odayı yaktığınız hslde bebek de varken.eşiniz vıdı vıdı yapıyor.bilezikler içinde o benim param deyip sizi ve fedakarlıklarınızı görmüyorsa,siz kontör bile yüklemeyim almayayım etmeyiyim deyip de bunlarla karşılaşıyor olsanız ne yaparsınız?eşinizin yaptığı hataları para konusunda rahat yaşamıyor ve borçlar bitince şöyle böyle yaparız dediğiniz de eşinizin cevabı hep olumsuz ise geleceği nasıl görürsünüz? Ben artık ne yapsam bilmiyorum.siz ne yaparsınız?
seni cok iyi anliyorum bende yasadim daha farklisini ve suan bosanmaak uzereyim zor gunler kapida ama ne var biliyormusun benden daha degerli kimse yok cunki ben ayaktaysam cocugum iyi ve ben varsam hayat var ben kendimi kisiligimi yitirdikyen sonra dunya donuyormus neye yarar ki sende oyle dusun allah yardimcin olsun canimKızlar eşim yine saçmalama konusunda zirve yaptı.olanları uzun uzun anlatmak istemiyorum ama sonuç olarak ben yıllardır yaptığı yanlış işlerin hesabını sordum.sabrımı tükenmek üzere olduğunu söyledim.şaşırarak dinledi...
Anlatıyorum ama pek dinlemiyor hatta hiç desem daha doğru olur.boşanamam hem çocuklar hem iyi bir işim yok hem ailem desteklemez.o yüzden kendimce bu adamı nasıl bizi düşünmesini sağlarım derdindeyim...eşiniz sizin tarafınızdan bakamıyorsa sin onun tarafından bakmaya çalışın, neden bu şekilde davrandiğini anlamaya çalışın,belli ki kendisi de borçlardan sıkıntıdan bunalmış ve maalesef sizin fedakarlıklarınız arada kayıp gitmiş gözünden.
konuşun,ne hissettiğinizi söyleyin... bu ve buna benzer durumları yaşayan o kadar çok bayan varki...
çare olacaksa eşinizin hatalarını sıralayabilirim ama size yardımı dokunmaz. konuşarak ,tatlı dille hissettiklerini söyleyerek belki farkettirebilirsiniz ancak
Kızlar düşünün,yedi yıllık evli,iki çocuk annesisiniz.ama evlendiğiniz günden beri kocanızın saçma sapan ortaklık işinden dolayı sadece karın tokluğuna yaşadınız.ne düzenli maaş ne sigorta olmadan yaşadınız.neyse beş yıl sonra kadar eşiniz işe başladı ama ortağı için kullandığı kredi kartı borçları derken 40 bin liralık borcunu ödedi çalışarak.siz kendinize çocuklarınıza almadınız,evinize bir parça eşya almadınız,bileziğinize kadar verdiniz.ama evin daturası örneğin doğslgaz 130 geldi diye üstelik tek odayı yaktığınız hslde bebek de varken.eşiniz vıdı vıdı yapıyor.bilezikler içinde o benim param deyip sizi ve fedakarlıklarınızı görmüyorsa,siz kontör bile yüklemeyim almayayım etmeyiyim deyip de bunlarla karşılaşıyor olsanız ne yaparsınız?eşinizin yaptığı hataları para konusunda rahat yaşamıyor ve borçlar bitince şöyle böyle yaparız dediğiniz de eşinizin cevabı hep olumsuz ise geleceği nasıl görürsünüz? Ben artık ne yapsam bilmiyorum.siz ne yaparsınız?
Keşke boşanma cesaretini gösterecek koşullarım olabilseydi.kişilik,evlilikten sonra şekil değiştirdi daha doğrusu çocuklardan sonra kendinden önce onları düşünmekten...siz neden boşanma kararı aldınız?cevap vermezsseni cok iyi anliyorum bende yasadim daha farklisini ve suan bosanmaak uzereyim zor gunler kapida ama ne var biliyormusun benden daha degerli kimse yok cunki ben ayaktaysam cocugum iyi ve ben varsam hayat var ben kendimi kisiligimi yitirdikyen sonra dunya donuyormus neye yarar ki sende oyle dusun allah yardimcin olsun canim
Evet siz onu düşünüp kısıyorsunuz oda herşeyi çok görmeye başlıyorHata sende. Niye kendinden çocuğundan kısıyorsun? Bunu mu hakediyorsun? Ye iç gez keyfine bak da işittiğin azarın bir manası olsun.
Evet siz onu düşünüp kısıyorsunuz oda herşeyi çok görmeye başlıyor
...
Terlik Yokmu Terlik
İyisi yoktur ah bu erkekler hepsi ayni canımEşim tam terliklik hatta sopalık..
Sizin profildeki resim herşeyi anlatıyor.böyle olunca kıymetlisin...Hepsi böyle tatlım. Ben de bunu düm idrak ettim. Bırak nerden bulursa bulsun getirsin. Herşeye var sana yok... Ne istiyorsan aldır, yaptır. Onu hakediyor bunlar.
Çocuklara oda,portmanto,mutfak robotu,orta sehpa,mini fırın,bi de 10 bileziğim altınlarım...gelecek için her ay daha düzenli birikim..Hepsi böyle tatlım. Ben de bunu düm idrak ettim. Bırak nerden bulursa bulsun getirsin. Herşeye var sana yok... Ne istiyorsan aldır, yaptır. Onu hakediyor bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?