kıymet bilmeyen koca

ananem kocaya iyilik olmaz,en iyisini yiyin en iyisini giyin derdi hep.çünku parayi bulunca onlarda en iyi karıyi bulmaya kalkarlar,onları zengin etmeye çalişmayın derdi rahmetli.yazinizi okuyunca bi kez daha hak verdim walla.oyle kocaya vermicen hiç birşeyini,sakla bacım bileziklerini paranı haberı olmasin madem böyle sorumsuz biri.

Anneanneniz doğru söylemiş.ama o bu kadar sorumsuzken yani geleceği düünmezken.ben de keyfime yaşasam bu çocukları kim düşünecek deyip duruyorum.yani ben çocuklarımı düşünmezsem kızdığım kocamdan ne farkım kalır.kardeşine 20bin borcu ödedikten sonra parayı toplayıp ev alalım diyorum olmaz alamayız diyor ben ne yapayım bilmiyorum kızlar?

Evet borcu var ödensin diye diye bileziklerm altınlarım gitti.üstüne o bilezikler benim param lafını duydum.bundan sonra elime para geçtikçe giden bileziklerimi altınlarmı yerine koyucam kısmetse...

bizde araba aldık kredi çektik hepsini öderken zorlanıyoruz ve sıkıyoruz ikimizde.yani inanmazsınız çoğu kıyafetimiz yırtık pırtık.ama halada bu bitsin eve gircem diyo.yine borç yani ...bazen bunalıyorum ama çocuklara bişiy bırakmak içinde katlanmak lazım ev alırsak arabayı satıcaz mecburen.önce bana çalış dedi sonra pek ısrar etmedi ...velhasılı zor ....adamda bunalmıştır belki borçtan giderlerden o yüzden gelecek planı yapmaktan kaçıyodur

çok zor gerçekten....çok üzüldüm..yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal...

aynen katılıyorum,erkeği ne kadar çok ezersen,o da seni o kadar çok yüceltiyor.. sürekli tırnaklarını göstereceksin.asla tölerans göstermeyeceksin. bunun yanında bir market poşetini bile taşıyamayacak kadar narin duracaksın,değilsen de numara yapacaksın..

O kadar da deyil canim.
Benim de bir arkadasim var, esi herseyi
Yukleniyor. Arkadas oyle alistirmis, o kadar da nazli olmamak lazim. Esin erkenden oteki tarafi biylayinca senin kazancin ne olucak ki ?bence hayat musterektir.

O kadar da deyil canim.
Benim de bir arkadasim var, esi herseyi
Yukleniyor. Arkadas oyle alistirmis, o kadar da nazli olmamak lazim. Esin erkenden oteki tarafi biylayinca senin kazancin ne olucak ki ?bence hayat musterektir.
gerçekten böyle davranan kadınlar kıymet görüyor..kadın ne kadar değer verip fedakarlık ederse erkek kadını küçültüp hafife almaya balşıyor,saygı duymuyor..

gerçekten böyle davranan kadınlar kıymet görüyor..kadın ne kadar değer verip fedakarlık ederse erkek kadını küçültüp hafife almaya balşıyor,saygı duymuyor..

Fedakarligin yapilisi onemli bence. Mesela fedakarlik edersin ama sana bencillik yapildiginda ayagini da yere vurursun. Acik acik ta soylersin kusura bakma canim artik yapamiyacam, madem sen bencillik yapiyorsan.
Bir de elinde avucunda birsey yok, maasi yok, karti da yoktur sanirim. Esinden habersiz nasil harcayabilir ki.

Konusahibi de harcasa harman savursa dedigi gibi cocuklari dusunen kimse olmicak.

Bu arada su an masraf dusunme bence, ve soyleme sunu alalim bunu alalim
Diye. Esin de bunalmistir borc odemekten, senin yapman gereken tek sey, esinin parasinin sende birikmesini saglamak. Oparanin kurusundan bile feragat etme, gerekirse kiyameti kopar. Savasini oncelikle buna ver.
Borc yukunden kurtulunca da yavastan acarsin alinacaklar konusunu.

Bu arada arkadas zaten kendinden yasca baya buyuk, esinden Bosanmis biriyle evlenerek buyuk fedakarlik yapmis. Esi anlamamis, artik baska fedakarliklari da anlamaz.

ben genel konuştum aslında.günümüzdeki mutlu kadın tipi öyle..ben evli değiklim ama ilişkilerimde bunu görüyorum..sadece aşk ilişkilerinde değil bu hayatın genelinde öyle..s

Borcunuzu tez zamanda bitirin inşalah...bizim borçlar ev araba ya da neyse bir yatırıma gitse sevine sevine öderim ama eşimin sözde ortağı yüzünden kredi kartı ve kardeşinden aldığı paralar bizim tarafımızdan kullanılmadı.oyüzden şu borçları bitsin diye ben gayret ederken doğalgaza kadar konuşunca yaptığım değer görmeyince çok üzülüyorum...

Konuyu okuyunca gecmiş canlandı gözümde. 5-6 yaslarında falanım. Eski teyplerden var evde, vitrine özenle yerleştirilmiş, babam bi kaset koyuyor icine, Ceylanın sesi dolduruyor odayı. "Eller kadir kıymet bilmiyor anneeeee, senin kadar kimseeee sevmiyor anneee" Babam da gözlerini kapamış sarkıya eslik ediyor. Sanki kendi cok kıymet bilirmiş gibi : )

Uzattım konuyu, arkadaşım kıymet görmek istiyorsan önce kendini seveceksin, sen kendini sevmez değer vermezsen elin adamı da vermez.

Kesinlikle katılıyorum borçlar bitince oaranın kuruşuna dokundurmak istemiyorum çünkü eşim hala hayal dünyasında yaşıyor bir de benim biriktirdiğim paranın bende kalmasın diye enişteme verelim onda kalsın mevzusu var.o konuda ne yapayım bilmiyorum.tamam borçları ödensin,eşya felan alınmasın ama parayı bana bırakmayı istememe konusunda ne yapayım?

Enişte de kim oluyor yahu, dış kapının mandalı

Ben kendimi seviyorum ama sorumluluklarımında farkındayım.eşim bu konuda çok rahat.o sorumsuz geleceği düşünmezken,ben çocuklarım için birikim yapmanın derdindeyim.kendimden ve herşeyden önce çocuklarım.işte eşimde bu bakış açısıyla hareket etseydi bı sorunlar için çözüm aramak zorunda kalmaz keyfime bakardım...ama nerede?

O halde birikimlerden haberi olmayacak. Cocuklarınla gönlünce yiyecek giyeceksin.

Enişte de kim oluyor yahu, dış kapının mandalı
Kesinlikle öyle dış en dış kapının mandalı bile değilken ne demek parayı ona emanet etmek?bana güvenmiyor.yani ben dış kapı mandalıyım...

Kesinlikle öyle dış en dış kapının mandalı bile değilken ne demek parayı ona emanet etmek?bana güvenmiyor.yani ben dış kapı mandalıyım...
Nasıl cözeyim demeyeceksin shinox, para senin tasarruf senin. Ordan burdan kıstığım paraları elin adamına veremem kusura bakma diyeceksin. Net yani.

Bi
O halde birikimlerden haberi olmayacak. Cocuklarınla gönlünce yiyecek giyeceksin.
Borçlar 1 yıl sonra bitecek inşallah...kenara her ay 2000 atabileceğiz.ama bu adam nasıl haberdar olmaz o paranın biriktiğinden.diyelim ki eksik söyledim biriktirdiğimi,ya isterse ya bana vermedine nasıl razı edeceğim
Çok zor hayat bu şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…