kıymet bilmeyen koca

O kadarını bilemem de, bazen birikim yapmak gerekmeyebilir hayatta. Yani ye ic gez be arkadaşım. Söyleme. Koy köşeye bucağa dursun.

Nasıl cözeyim demeyeceksin shinox, para senin tasarruf senin. Ordan burdan kıstığım paraları elin adamına veremem kusura bakma diyeceksin. Net yani.
Elmayram sağol ilgin için eşine bir şans daha vermene ve bebeğinizi birlikte büyütme keyfine kavuştuğunuz için çok sevindim...söyledim ne demek bana güvenmiyorsun dedim.geri adım atmak zorunda kaldı.

Elmayram sağol ilgin için eşine bir şans daha vermene ve bebeğinizi birlikte büyütme keyfine kavuştuğunuz için çok sevindim...söyledim ne demek bana güvenmiyorsun dedim.geri adım atmak zorunda kaldı.
Allah razı olsun canım, cok tesekkür ederim.

Dualarım seninle insallah senin odun da mobilya olabilir : )

neden kavga cıkıyormus, yani gerek yok mu diyor

Evlilik fedakarlıktır evet ama bu işten biri "feda" biri "kâr" ediyorsa işte o zaman bu evlilik evlilikten çıkmış demektir..Hakkinizda hayırlısı...

Maalesef fedakarlık kıymetsizleştiriyor kadını hiç de aman karım canım karım olunmuyor...keşke böyle olmasa
Erkeğin görev alanına giren şeylerde geride durmak müdahele etmemek erkeğin özgüvenini ve sorumluluk duygusunu güçlendiriyor hem de.

yazdıklarınızı okurken aklıma babam geldi
öyle evin ihtiyacı çok önemli degildir onun için
bir arkadaşına 35 000 kredi çekti
daha sonra bu adama kefil olmuş burdanda yaklaşık 30 000 borç kaldı
eve icralar geldi
kredi kartları kendi kredileri derken
malesef icranın biri geldi biri gitti
sonra eşim kredi çekti ödedik
emekli oldu
başka birine kefilligi daha çıktı
15 000 ona kesildi
borçlarını ödedi az borcu kaldı dedik
bu arkadaş babam üstüne ev vermiş
10 000 de bu evlerin vergisinden borç geldi
şaka gibi demi
daha hatırlayamadım borçlarda var
başlayınca sonu gelmiyor
bizler annem o kadar fedakarlık yaptık ama
halen o borçlar bitmedi
o borç batagına bizde girdik
Allah yardımcımız olsun

Iste o konuda kavganivermen gerekiyor. Bankaya yatirmayi teklif et ikinizin ortak hesabina. Gerekirse cingari da cikar. Enistesinin ustune yatmiyacagi ne malum. Ne sacma bir sey.

Iyi etmissin. Bu konuda turnaklarini geri cekme.

neden kavga cıkıyormus, yani gerek yok mu diyor
Evet ona göre hiçbirşeye gerek yok.karın tokluğuna yaşa diyor.en basit örnek bugün birkaç şey aldım.tek tek fiyatları sordu bana.benim birşeyler almam ağrına gidiyor resmen
...

Alisir gider. Sen yavas yavas alisyirirsin. Ama parayi kesinlikle sen biriktir bu konuda kesinlikle geri adim atma.
Evet ona göre hiçbirşeye gerek yok.karın tokluğuna yaşa diyor.en basit örnek bugün birkaç şey aldım.tek tek fiyatları sordu bana.benim birşeyler almam ağrına gidiyor resmen
...

Alisir gider. Sen yavas yavas alisyirirsin. Ama parayi kesinlikle sen biriktir bu konuda kesinlikle geri adim atma.
Enişteye parayı vereyim mevzusunu yani para biriktirme konusunu karşıma alıp konuşayım diyorum sonra anlamaz mektup yazıp yanımda okutup konuşayım diyorum.kesinlikle para ben de birikmeli yoksa o paraları yok edecek yol arar,bulur...

Evlilik fedakarlıktır evet ama bu işten biri "feda" biri "kâr" ediyorsa işte o zaman bu evlilik evlilikten çıkmış demektir..Hakkinizda hayırlısı...
"feda"kısmında yerimi almaya hiç niyeti yok "kâr" beyimizin...

İşte sorunda bu yani öyle sorumluluk sahibi sizden önce sizi düşünen biri olmayınca karşınızdaki, yarını aklına getirme ihtiyacı bile duymuyorsa bu iş mecburen size düşüyor.keşke öyle olmasaydı herşey ne kadar kolay ve berrak olsaydı.şimdi ise bulanık gözlerle ne kadar yaşanabilirse o kadar yaşamaya çabalıyorum kendimce...

Sağolun...sorumsuz bir baba en büyük zararı çocuğuna verir.ama bunu da farkedemeyecektir çünkü sorumsuzdur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…