• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıytırık iki dal çiçek

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Merhaba
Konuya nasıl başlamalı
Sizde evinizde video izleyip yorum yaparmisiniz
YouTube ta sokak videoları diye bir paylaşım açtı bizim kız ailece oturup çay keyfi yapıyoruz ortam herzamn ki gibi keyifli
Paylaşımda kadın adama soruyor eşinize çiçek alirmisiniz
Kadinlar çiçektir zaten diyor
Alirmisiniz diyor kadın
Hayır vallahi ne yalan soyliyem almamisam biz çalışıyoruz paramızı eşlerimize veriyoruz onlar kendilerine alsın diyor adam
Buraya kadar tamam
Eşim ile benim ilişkimiz ise şöyledir ikimizde ayrıntılara takılmayız
Mesela özel gün kavramı yoktur bizde
Yüzük beni rahatsız ediyor dediğinde takma dedim
rutin eşimin ailesi toplanır ben bu toplantılarda çok sıkılıyorum dediğimde gelme istersen diyebiliyor
YouTubetaki paylaşım olayına dönersek
Eşimin biraz kızgın
Adamla dalga geçiyorlar adamın tek derdi evini geçindirmek ekmek parası iki kıytırık çiçek ne iş görecek
Hadi adam aldı çiçeğini evine gitti karısı sen bana çiçek almışsın deyip boynuna mı sarılacak saçma (ayrıntı varda kalsin:))
Devam ediyor, herşey kalıpları içinde güzeldir çiçek alanında bir kalıbı var ciceği alınacak insan buna yakışmalı :KK57:
Nası yani ben yaniliyomuydum :KK64:
Eşim gereksiz gördüğü için değil yakışmadığım için mi almıyormuş takmıyormuş hatırlamıyormuş
Çocuklarin yanında birşey demedim eli dizimdeydi elini çektim ondan sonrada zaten suratım düştü
Yanlız olduğumuzda ise senin adına üzgünüm neden dedi
İki kıytırık çiçeğe layık görmediğin bir karın var dedim
Hayır yanlış anladın bunu demek istemedim vs vs vs
Kırıldım sanırım
Belki ikimizi düşünerek konuşmadı belkide bilinçaltı aslında böyle düşünüyor
Bilmiyorum ne düşüneceğimi bilemedim:)

Neden öyle bişey kastedip huzurunuzu kaçırsın ki. Sebebi var mı. Fazla derin düşünmeyin.

Bence ufak çaplı bir akıl tutulması yaşamış.

Ne demek çiçek alınacak insan buna yakışmalı? Yeni tavlamaya çalıştığın güzel kıza demek istedi sanırım. Zaten evde kocasını bekleyene ne gerek çiçek...

Sakin sakin sorsaydınız trip atmadan önce, yakışan kadın nasıl oluyor mesela diye.

aslında eşinizin tespiti doğru

yani inşaat işçisi adamın çamurlu sokaklardan geçerek dipdibe sıralanmış gecekondu evine bir buket lal yani henüz gonca aşamasında kırmızı gül götürmesi olağan mı

kadının o aşamada kış geldi kızın ayakkabısı su alıyor geçen market indiriminde 25 tl ye vardı kız da arkadaşında başka ayakkabı gördüm sordum ayşe ye 40 tl dedi çok geldi

bir de bizim temizliğe gittiğim evdeki kadının kızının geçen seneki botları vardır verir mi acaba diye düşündüğü ortamda gelen gül yakışık olur mu

ya da ne bileyim şahsen dışarıda yemek yemeyi güle tercih ederim zira o solup gidecek yemek de yenilip bitecek ama en azından ben yorulmamış olacağım

kültürel farklar tabii hayatın her alanında mevcut eşiniz ile siz aynı görüşü paylaşmayabilirsiniz ama orada kadının hak etmesinden öte konumun uygun olmasından söz ediyor bence

Video yorumlama olayı bizde de var; araba videoları çoğunluk ve ben de "Ya bu arabanın yakıştığı adam var yakışmadığı adam var" tarzında konuşmuşumdur :)) Ve hatta eşim de "Benim tipime gitmez bu araba değil mi?" filan demiştir, ben de "Gider mi allasen, bu arabanın içinden sen çıksan, sanayici abi tek tur binmeye almış sanırlar" filan da demişimdir.

Takılmasanız mı? Bazen insan dalgın oluyor, kafasına geleni öylece videoya binaen saydırıp geçiyor. Bence o manada söylememiştir, adamı direkt düşünüp söylemiştir. Ha ama pot kırmış, canını hafiften sıkmakta haklısın da uzatma bence. Dert edilecek bir şey değil.

BENİMKİ BANA HEP ALIYOR. banada o manasız geliyor hayatı boyunca hiç çiçek seven biri olmadım.
ama bir keresinde mesela bana böcek yiyen çiçek almıştı onu çok sevmiştim çok değişikti. o da öldü tabi evde böcek olmayınca. çokta takma bence.
ama şu özel günleri kutlamayız önemsemeyiz olayınıda ben anlamıyorum. senede toplasan 4 5 tane özel gün var güzel anlar yaşamak için güzel zamanlar inanlar neden sevmez bilmem...
şimdiye kdar her kutladığımız özel güne çok özenle hazırlandık. hepsi hayatımın sonuna kadar unutulmayacak şeyler. bence bunu değiştirin.

Babam inşaat işçisi sayılır.. Her gün o kum tozun içinden gelir. Bir gün annem söylenmiş bir gün de çiçek alıp gelmedin diye. Babam ertesi gün gazete kağıdına görülmeyecek şekilde sarılmış bir şekilde vermiş annemin eline. Annem çiçek olduğunu bile anlamamış. Ama jestini yapmış işte..:-)

Yani kadın bir tarafa her adamın da eline yakışmıyor ama bunu alan kadın o an mutlu işte.. Yakışıp yakışmamasını alan kişinin düşünmemesi gerekir. Onun odak noktası alacağı kişinin mutlu olup olmayacağı olmalı.. Herkes geçim derdinde ona bakarsa..

yıllarca karımı dinlemedim deyip de iyice papin duruma gelen adamlar neden dinlememişim hay benim kafama der.bu adamlarda zeka bu kadar.
Aslında biz birbirimizi dinleriz herhalde
Eşimi tanıdığımı varsayıyorum belkide tanimiyorumdur

Günaydın.
Ne demek istemiş,açıklaması ne oldu?
Havada kalan cevaplar mutlu etmez hiç kimseyi.
Günaydınlar :)))
Hayat mücadelesi içerisinde bazı şeyler anlamsız şeklinde bir aciklama yaptı
Ama tatmin oldum mu hayir

Neden öyle bişey kastedip huzurunuzu kaçırsın ki. Sebebi var mı. Fazla derin düşünmeyin.
Buda mantıklı
Zaten bilinçli bir açıklama değildi bilinçaltının dışa vurumu olabilir mi
Şu fazla derin düşünmeyin deyimini hiç sevmiyorum:)

Ben çiçekte severim özel gün kutlamayida ama şöyle bir durum var, eşin ne seviyorsa o alinmali diye düsunüyorum.. çicek sevmeyen insana cicek alinmamali. Örnek veriyorum mesela hamileyken, acaip mide bulantisi cekiyordum elimde sureklu tuzlu cubuk oyle geziyordum :) gece esim isten gelecekken bisey lazimmi dedi hyr dedim. Evde cubuk bitmisti hatta. Napacam diye dusundum esimde gece 1de geliyor eve bakkal aramasin birdr diye soylemedim cubuk bitti diye :) esim gelirken cubuk almis birde cicek. Hemen cubugu actim yemeye basladim cicekide koydum mutfaga. Hamilelik seni cok degistirdi eskiden bi gul dahi alsam mutlulugu 1 hafta surerdi simdi yuzune bakmiyorsun demisti ama o an cubuga daha cok ihtiyacim vardi. Esim o gun bugundur cicek almaz :D sadece ozel gunlerde o kadar. Yada mesela gecen bir film izliyoruz kiz neredeyse ucacak zayifliktan bir elbise giymis. Cok guzel bende dedimki elbiseye baksana ne kadar guzel bayildim dedim. Oda o elbise sana yakismaz dedi baksana kadina kurdan gibi dedi :D bende bana yakisan da ona yakismaz.o zaman dedim gulmustuk beya :D yani neden bu kadar onemsedinizki? Esiniz icin degersiz olabilir cicek. Sizin isin degerliyse cicekten vazgecersiniz. Yani konumuz burda ki cicek degil. Bence sizi kiytirik lfi etkilemis.

Bnce o videoyu baz alarak oyle demistir
O an o adami elinde cicekle dusunememistir ki bnde izlemistim bnimde komigime gitmisti
Ayrica bnde cicek alinmasindan hic hoslanmam onun yerine daha bana ozel bir hediyeyi tercih ederim

Back
X